Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Murat abi sana bir beste yapmamız şart ( =

fat55

Öğrenciler Samsunspor'u okuyacak
12 Ocak 2011 / 10:58
Samsun TSO, "Her Okula Bir Samsunspor Kitabı" kampanyası çerçevesinde "Kırmızı, Beyaz, Siyah Samsunspor" isimli kitaptan okulların kütüphanelerine konulmak üzere 200 adet alarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti.
"Her Okula Bir Samsunspor Kitabı" kampanyası çerçevesinde Samsunlu eğitimci-yazar Mehmet Yılmaz'ın yazdığı "Kırmızı, Beyaz, Siyah Samsunspor" isimli kitaptan 200 adet alan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), orta öğretim kurumlarının kütüphanelerine verilmek üzere Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç'a teslim etti.

Kerimbey İlköğretim Okulu'nda tarih öğretmeni olarak görev yapan yazar Mehmet Yılmaz, "Bu kitabı hiçbir zaman kendi kitabım olarak görmedim. Bu kitap Samsunspor'undur. Ben bir öğretmenim. Bu kitapların lise kütüphanelerine girecek olması beni ayrıca sevindiriyor" dedi.

Kampanyaya destek vermekteki amaçlarını açıklayan TSO Başkan Yardımcısı Servet Keskinsoy ise, "Amacımız; bir yazara destek vermek, Samsunspor'a destek vermek ve gençlerimizin Samsunspor ve Samsun aşkıyla büyümelerini sağlamak. Ekonomik manada çok önemli değil fakat çok anlamılı bir çalışma. Kitabın ikinci baskısına da dekte olacağız" diye konuştu.

200 adet kitabın Samsun'da bulunan liselerin kütüphanelerine verileceğini açıklayan Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç, "Bir öğretmenimizin böyle bir faaliyet içerisinde olması çok önemli. Kentin kültürünü oluşturan öğelerden bir tanesi de futbol aşkı. Samsun deyince Samsunspor akla geliyor. Samsunsporlu olmanın gereklerini ortaya koyan bir kitap. Aynı zamanda TSO'nun kampanyası olan 'Samsun'da var, Samsun için al' bilincini güçlendirecek bir çalışma. Bütün orta öğretim kurumlarımızın kütüphanelerine bu kitapları vereceğiz ve gençlerimiz bundan faydalanacaklar" diye konuştu. (İHA)

fat55

URFALI'DA SAMSUNSPOR RÜZGARI
11 Ocak 2011 / 12:18
Urfalı Ocakbaşı'nda Samsunspor rüzgarı esiyor. Mekanın içerisine girildiğinde sarı yeşil ve kırmızı beyazlı renklerin kardeşliğine şahit olanlar gözlerine inanamıyor. Mekan Sahibi Urfalı Ahmet Bayar, Samsunspor'un başarısıyla gurur duyduklarını söyledi
RENKLERİN KARDEŞLİĞİ
Samsunspor'un Bank Asya'da başarıdan sonra şehirde Kırmızı-Beyazlı ekibe destekte aynı oranda arttı. Daha önce bir çok esnaf Samsunspor'a destek amaçlı olarak dükkanlarını kırmızı beyazlı renklerle süslemişti. Türk-İş'te hizmet veren Urfalı Ocakbaşı'nda da personel hafta sonları Samsunspor formasıyla müşterilerine hizmet veriyor.

BURADA KIRMIZI BEYAZ MODA
Urfalı olan Ahmet Bayar'ın sahibi olduğu mekanda sarı yeşil ve kırmızı beyazlı renklerin kardeşliğini görebilirsiniz. Samsunspor'un başarısına ortak olmak ve takıma destek olmak adına hafta sonları personelin Samsunspor forması giydiğini ifade eden mekan sahibi Bayar, "Fırsat buldukça maçlara gidiyor ve takımımıza destek veriyoruz" dedi.

ibo055

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 12 January 2011, 18:15:42
Söz konusu teslimatı bu sabah gerçekleştirdik. İnşallah ikinci baskıyı yaz aylarında yapacağız ve bir takım eksikleri gidererek daha da iyi bir kitap koyacağız ortaya.

mehmet hocam sanki bağsuru azmış gibi izlenim oluştu bende fotodaki durumuna göre be kardeeşim

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 12 January 2011, 18:38:42
mehmet hocam sanki bağsuru azmış gibi izlenim oluştu bende fotodaki durumuna göre be kardeeşim

;D ;D ;D ;D   Bi sıkıntı olduğu aşikar :D :D :D

celebi

belkide ilkokul çocukları gibi sııştıda ben tuvalete gitsem diyemedi hocam benim :D :D

babasamsunlu

yok hocam o kadar da değil..bizans gurubuna ezdirmem hocamı..  >:( >:(

Mehmet hocam konuşmalrdan sıkılmış birilerine saydırıyor içinden :D :D

Ertuğrul Sağlam

Sayın Çelebi; Mehmet bey'in mesleğini hatırlatmama gerek yok sanırım. Makamında oturduğu kişide Samsun İl Milli Eğitim Müdiresi. :D

mehmet yılmaz

Hiç birinizin tahmini tutmadı.
Ne makamdan dolayı bir sıkıntım vardı, ne de bir rahatsızlığım. Zaten o ortamlarda çekingen birisi olmadığımı biliyorsunuz. Bilakis gayet güzel bir sohbet ortamı vardı.

Orada anlık bir sıkıntı yaşadım; ikinci baskıda maraton başkanın da yazısı olacağı geldi aklıma, bir an moralim bozuldu! Sanırım ikinci baskıyı ben bile almayacağım. zuhahaha...  :-* 8) ;D ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 12 January 2011, 18:38:42

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 12 January 2011, 18:57:23
Sayın Çelebi; Mehmet bey'in mesleğini hatırlatmama gerek yok sanırım. Makamında oturduğu kişide Samsun İl Milli Eğitim Müdiresi. :D

alın len, kapak olsun size :)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 12 January 2011, 19:02:29
Hiç birinizin tahmini tutmadı.
Ne makamdan dolayı bir sıkıntım vardı, ne de bir rahatsızlığım. Zaten o ortamlarda çekingen birisi olmadığımı biliyorsunuz. Bilakis gayet güzel bir sohbet ortamı vardı.

Orada anlık bir sıkıntı yaşadım; ikinci baskıda maraton başkanın da yazısı olacağı geldi aklıma, bir an moralim bozuldu! Sanırım ikinci baskıyı ben bile almayacağım. zuhahaha...  :-* 8) ;D ;D ;D ;D

Eğer Hemşerimin yazısı olupta o kitap satılmazsa. Bende o kitapları TÜSİAD ve TOBB aldırır Milli Eğitim Bakanlığına bağışlar tüm Türkiyedeki okullara verdiririm. Yeterki Kavaklı hemşerilerim mahçup olmasın. Birde Nimet Çubukçu hanımefendi ile boy boy resim çektiririm hemşerime ;D ;D ;D

celebi

tamam sanırım son fotoda bağsur sızın geçmiş taam anladım :) :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 12 January 2011, 19:08:57
tamam sanırım son fotoda bağsur sızın geçmiş taam anladım :) :D

akılma sen geldiydin hocam, ondan olabilir mi?  :-[ 8) 1dk!!! :-*

celebi