Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ahmeti

16 ocak'ta fenerbahçe ile hazırlık maçı oynayacakmışız bilgisi olan varmı ? Yoksa gazetenin partalımı
Birde gazete öyle bir bahsediyorki sanki barcelona ile oynayacağız alt tarafı gıçı kırık fener ;D

berusa55

Dün akşam arabayla saat 8 gibi stadımızın etrafından geçtim. Her tarafında fırtına öncesi sessizlik vardı.

Bu sene o sene!

King Of The North

İyi takımız biz aslında, dün kanal gezerken TRT Sporda travzanspor-G.antep Belediye Kupa maçının özeti vardı sanırım 2-2 bitmişti o maç, bu Antepe 4 attık, travzan beraberliği zor kurtardı, seneye çıkalım, hesabı görelim derim.

Tufan

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 05 January 2011, 12:22:27
16 ocak'ta fenerbahçe ile hazırlık maçı oynayacakmışız bilgisi olan varmı ? Yoksa gazetenin partalımı
Birde gazete öyle bir bahsediyorki sanki barcelona ile oynayacağız alt tarafı gıçı kırık fener ;D

geçen gün Atilla Cebecinin programında Haluk Tan söyledi ADS ve Fenerle hazırlık maçı yapacaz. sallama değil yani

cembaba

Şampiyon Samsunspor diye bağırıp,
Çiftlik'te artık Samsunspor'umuzun şampiyonluğunu kutlayıp,
Eziklerden değil, gerçekten sevenlerden olup,
Kardeşlerimle omuz omuza yeri göğü inletesim var.

34. Hafta Sonunda O Kupa Bize G-E-L-E-C-E-K!!!!

umit

Buna benzer bir atkı arıyorum.Yardım edebilecek biri var mı, nerden bulablirim ?

Serkan

hacı hiç siteyi takip etmiyormusun  ( =

umit

Böyle bi atkı geçen sene çıkarılmıştı biliyorum ama o zaman alamamıştım. Şimdi istiyorum bulabilir miyim (:

Serkan

yine çıkartıldı ama kaldımı bilmiyorum..

Ollivanders

En guzel atkı bu çubuklular ya :) store işi olsa da istedigimiz zaman bulabilsek :)

sadece55

Bende bu atkıyı kaybettim..Akyol reyis varmı elinde bu atkılardan

Ollivanders

Alıntı yapılan: Erdinc - 05 January 2011, 21:03:43
Bende bu atkıyı kaybettim..Akyol reyis varmı elinde bu atkılardan

benimkini de arabanın arıza yaptıgı yerdeki adam yedi :)

gkhn

Bu atkıdan varsa bende istiyorum.Çok güzel duruyor hakkaten...

KareAs55

Burak

ulaaaaa ali atkı yaparken nerdeydiniz  :D :D :D :D   yalnız İstanbul'da bunun da çakması vardı.  :o