Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

seckin55

04 January 2011, 15:13:10 #10020 Son düzenlenme: 04 January 2011, 15:17:46 seckin55
Yangın,eski Köy Hizmetlerinin deposunda çıkmış.Kontrol altına alınmış şuan.

berusa55

04 January 2011, 15:16:19 #10021 Son düzenlenme: 04 January 2011, 15:42:43 berusa55
İyi bari. Sağol Seçkin  >l<

kaptan 55

samsunspor_x bu takım bu sene süper lige çıkacak samsunspor_x

celebi

Ajan

Mpal-Sal basketbol yarı final maçı 6 Ocak Perşembe Saat 12:00'de Yaşardoğu Spor Salanunda ilgilenenlere duyurulur.

Serkan

Tufan

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 04 January 2011, 19:29:48
Mpal-Sal basketbol yarı final maçı 6 Ocak Perşembe Saat 12:00'de Yaşardoğu Spor Salanunda ilgilenenlere duyurulur.

saati çok sakat 10bucukta sınav var geç kalınsada gidilmeli bu maça :)

Sercan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 04 January 2011, 20:01:10
Sal'ın kazanmasını istiyorum ama Mpal'in 10 numarası da benim birader :)

lucarelli

Senin biraderi SAL'a transfer etmek lazım o zaman

celebi

serkan şu nayino nerede kudurdu td de bulamadım yine sildiler mi yoksam

Serkan

silmişler abi bende kaçırdım  ( =

Dartagnan

celebi abi ordulu biri SAMSUNSPOR en saglam kadroya sahıp ,rahat cıkarlar tarzı bır cumle kurdu.

Nayıno atlayıp Mubala yaptın degıl mı kardesım dedı :)))

celebi

valla bugün bir d-sohbet ortamında bizim yavuz selimin boynunda SAMSUNSPORUMUN ATKISIVE KAFASINDA BERESİ içeri daldı. sohbeti yapan hoca birden durakladı vaaaaaaaaayyyyyyy çekti SAMSUNSPORLUUUUU dedi. bizimkisi hemen havalara girdi. biz 3 siz 9. dedi hocaya. sonra diğer bir Samsunlu hocayada döndü. sen hangi takımı tutuyorsun dedi. o da mırı kırın cevap veremedi. söyle oğluna memletinin takımını tutusun dedi biz babamla öyle yapıyoruz. Valla sevinçten uçtum resmen.

özkan

Takım süper lig'e çıksın , bu sitede yetmez söyliim  ;D zaten ara ara sayfa görüntülenemedi yeter bu kadar transfer uyarılarına rastlıyoruz explorer tarafından  :D sonumuz hayrola  ;)

Burak

Konyaspor forumunda bakınıyorum internette samsunsporla ilgili birşeyler ararken denk geldi . Şöyle baktım da siteye çok gerideler ya. Biz uyduruk storedan şikayet ediyoruz ama onlarda store bile yok . Atiker reklamlı atkılardan şikayet ediyorlar . Konyaspor sadece benim rastladığım bir örnek. Örneğin rize'de stadın altında çok güzel bir store var . Kravattan okul çantasına şapkasına beresine kadar çoğu şey var. Ama maç akşam saat 7'de . Saat 4 gibi bileti erkenden alalım diye gittik sözde ama dükkan kapalı ? Merkezde de şöyle bir turladık rizesporla ilgili hiç bir yere denk gelmedik zaten bir tane büyük cadde etrafına yerleşmiş bir şehir.  

Demem o ki biz bu taraftarla hele süper lig'de çok şeyler yaparız . Çünkü artık sadece bize sunulanı kabul etmiyor yeni şeyler talep ediyoruz. Yönetim taraftarın sloganından ürünler yaptırıyor. Konumumuz çok iyi güzel şeyler olacak yakında diye umuyorum.