Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

red_white

ts liler nasıl üye oluyormuşun detayarını bekliyoruz bunların amacı ne ya >:(

KareAs55

Alıntı yapılan: 53CentÇaykur Rize Bentley aldı!
Bank Asya 1.Lig'in iddialı ekibi Çaykur Rizespor, transferde bombaları bir bir patlatıyor. Daha önce Lelo Mbele ile anlaşan Karadeniz ekibi, Nijeryalı Chukwuma Akabueze'yi de kadrosuna kattı.

02 Ocak 2011 , 09:11

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR■Çaykur Rizespor
Bentley lakaplı 22 yaşındaki futbolcu, Norveç temsilcisi Odd Grenland'ta forma giyiyor, yıldız futbolcu orta alanın her bölgesinde görev yapabiliyor.kaynak           kaynak:fanatik gazetesi.
bu haber doğruysa eğer ikinci yarı her maçımızda full çekeriz.eze eze süper lige çıkarız.

Td'de bir elemanın yorumu sizce o stad dolarmı ? 
Cevap: Dolmaz... :)

Ahmeti

bu ts lileri üye yapmayı düşüneninde yapmaya çalışanında ... >:( oh beeee

holigan5565

ben burada şehzadelerle trabzonlu gençlerin dostluk olaylarının haber yapılması ile ilgili başlık açarken sanıyorum site yöneticisi silmişti.ama şunu anlatmaya çalışıyorum birileri bizim trabzonla dost olabileceğimiz imajını bize yutturmaya çalışıyor.
takımımızın hocası trabzonlu şehrimizde ts club açılmış trabzon yalakaları takımda yönetici şehrimn her yerinde samsunsporludan çok trabzonspor bayraklı formalı insanlar varken bence bunları konuşmalıyız artık bi karar vermeliyiz bütün bu trabzonspor kardeş söylemlerini bizde kabul mu edeceğiz yoksa bu duruma karçşı en büyük samsunspor forumu olarak nasıl karşı mücadelesini mi vereceğiz asıl bunları konuşmalıyız

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: holigan5565 - 02 January 2011, 20:25:58
ben burada şehzadelerle trabzonlu gençlerin dostluk olaylarının haber yapılması ile ilgili başlık açarken sanıyorum site yöneticisi silmişti.ama şunu anlatmaya çalışıyorum birileri bizim trabzonla dost olabileceğimiz imajını bize yutturmaya çalışıyor.
takımımızın hocası trabzonlu şehrimizde ts club açılmış trabzon yalakaları takımda yönetici şehrimn her yerinde samsunsporludan çok trabzonspor bayraklı formalı insanlar varken bence bunları konuşmalıyız artık bi karar vermeliyiz bütün bu trabzonspor kardeş söylemlerini bizde kabul mu edeceğiz yoksa bu duruma karçşı en büyük samsunspor forumu olarak nasıl karşı mücadelesini mi vereceğiz asıl bunları konuşmalıyız
kardeş senın actıgın baslıgın kapanmasının sebebı daha once konu baslıgının acılmıs olmasıdır  ;)

red_white

bundan öncede dostumuz değildi bundan sonrada biz var olduğumuz sürece dostumuz olamazlar  >:( detayını bilmiyorum kim üye yapmaya çalışıyor ama karşılığını çok kötü görücekler artık susan taraftar yok

holigan5565

tmm benim dikkatimden kaçmış kusura bakma ama ne yapacaz bunu konuşalım tartışalım istiyorum

ahmetsefa55

holigan5565

Ajan

@holigan5565
.
Sen yanlış caddelerde geziyorsun heralde ben son zamanlarda 1-2 aydır şehirde travzon atkısı forması ile gezenleri göremez oldum bunda şehirin payı çok büyük.Artık travzanlıları dışlar hale geldik.Bügün çiftlik caddesinde 1 tane tese atkılı formalı görmez iken 5 yaşındaki çocukdan tut 60-70 yaşındaki amcalara kadar coğu kişide Samsunspor atkısı gördüm.

cem

tkbl2 liginde mücadele eden canik belediye mağlubiyeti bulunmayan AGİAD ı deplasmanda 5 sayı farkla yenmiş...
tebrikler kızlar:):)
agiadın hocası geçen sene bizde hocalık yapan arman hocaydı...

kuzey55

Alıntı yapılan: cem - 02 January 2011, 20:36:11
tkbl2 liginde mücadele eden canik belediye mağlubiyeti bulunmayan AGİAD ı deplasmanda 5 sayı farkla yenmiş...
tebrikler kızlar:):)
agiadın hocası geçen sene bizde hocalık yapan arman hocaydı...

scott transferi çok iyi oldu canik için.kadroyu güçlendirdiler namağlup takımı deplasmanda yendiler helal olsun.seneye sbk ile aynı ligde olurlar umarım.

arman hoca ile konustum haftaiçi çok iddaalıydı ama Samsun un yeri ayrı bende diyordu.

holigan5565

ben samsunda değilim fakat 2 hafta önce haftasonu samsundaydım çiftlikte üstünde trabzonspor polarıyla gezen en az 10 kişi gördüm aynı durum yeşilyurtada aynıydı ve 3-4 tane arabanın arkasında malum takımın yazıları ve sembolleri vardı ben tokat erbaada arabamın arkasında samsunspor atkısıyla gezerken sokakata halı sahada samsunspor formasıyla gezerken Samsundaki tablo beni deli etti diyebilirim umarım ben yanılıyorum

cem

arman çok efendi adamdı harbiden..
adımız yeter SAMSUN.....
ÜSTÜSTE 5.GALİBİYETİNİ ALMIŞ TAKIM YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM TEBRİKLER YENİDEN...

Ajan

Sana denk gelmiş o zaman ne diyim ben son zamanlarda seyyar satıcıların tezgahlarında atkılar için sıraya girenleri bile gördüm.Burası heryer değil atkıları kapış kapış 5-6 tane modeli çıkmış şehirde Samsunspor atkısı ile gezerken bön bön bakan insanlar yok olmuş iken senin travzonlulara rastlaman kötü olmuş keşke bizim gördüğümüz insanları görüp mutlu olsaydın.