Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 December 2010, 22:19:04
neeeeeeeey ;D ;D orda olmasak inanacaz ;D kaçarken topuklarınız vuruyodu ;D

İnseydiniz o zaman aşağı be birader :) Hocalar karşıladı bizi sağolsunlar :) :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 29 December 2010, 22:20:05
İnseydiniz o zaman aşağı be birader :) Hocalar karşıladı bizi sağolsunlar :) :)

hee, saldılar da inmedik.. bin atlı o gun çocuklar gibi şendik, salsalardı yazık olurdu, acırdı emin ol kardeşim :)

Sercan

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 29 December 2010, 22:19:40
Mehmet abi okulun Mpalli Çılgınlar diye grubu var.Grubun öncüleri Sbç tribünlerinden haylada tribünü kovalayan insanlar.Onların zamanında Samsunsporluluk ağır basıyormuş.Onlar mezun olduktan sonra okulda Samsunspor havası biraz sönük kalmış ama bu yıl takımında iyi gidişatı ile okulda son zamanlarda Samsunspor muhabbetleri çok duymaya başladım.Okula Samsunspor atkısı ile gelenler olsun tenefüsde marş söyleyenler olsun.Travzonlulara Burası Her Yer Değil naraları atan çok sayıda kişi var.

Sal'daki durumu pek bilmiyorum eğer Sal'dan olan arkadaşlarımız varsa onlar yazar.

Valla kardeşim benim zamanımda kolejli gençler grubu olarak maça giden grubumuz vardı.Ayrıca müdür yardımcımızın eski Samsunspor'lu futbolcu olması da çok etkiliydi.Hatta bir gün okula Celil ve Serkan gelmişti okuldaki en güzel gündü..

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 December 2010, 22:21:09
hee, saldılar da inmedik.. bin atlı o gun çocuklar gibi şendik, salsalardı yazık olurdu, acırdı emin ol kardeşim :)

Siz de çıkıp bizim okula gelseydiniz o zaman kardeşim :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 29 December 2010, 22:23:05
Siz de çıkıp bizim okula gelseydiniz o zaman kardeşim :)

çıkılır mı la o bayır ;D

mehmet yılmaz

Mustafa, bu sercan'ın bahsettiği kavga hani bana anlattığın, "abi, bi gün SAL'lılar acayip bastılar okulu, bizim muhallebi çocukları nası kaçıyorar, nası kaçıyolar..." diye anlattığın olay mı?  :P 8) ;D

SAL İlyasköy'e bitişik; bulaşır birşeyler, ilk kuşakları bizden yedikleri dayaklardan sonra dayak atmayı öğrendiler. Sizin okul Meskenler'de kalsaydı iyiydi ama Atakum light mekan... :)

**KaR6**

ilyasköylüler bunlara döner bıçaklarıyla daldılar bi gün, benim arkadaş dönerciye saklanmış ta öyle kurtulmuş abi, biz mezun oldugumuzda daha bişe öğrenememişlerdi ;D ;D

her konuda şaka kaldırırım ama iş MPAL'e gelince akan sular durur ona göre ;D hayatımda kendimi ait hissettiğim tek okuldur MPAL.. hala daldıgımda dilimde mpal önu laleliyi söylerken bulurum kendimi :)

ayrıca bizim oralarda da atakum teknik lise vardı, pek te light değildir atakum ;)

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 29 December 2010, 22:23:59

SAL İlyasköy'e bitişik; bulaşır birşeyler, ilk kuşakları bizden yedikleri dayaklardan sonra dayak atmayı öğrendiler. Sizin okul Meskenler'de kalsaydı iyiydi ama Atakum light mekan... :)

Abi benim girdiğim sene 14 tane sınıf açtılar Sal'da bu kez puanı iyi olmayanlar da girdi,ne kadar kafası çalışan serseri varsa o sene Sal'da idi.Ayrıca benim gibi o çevrenin çocukları da girdiler.O zamana kadar dayak yiyen okul birden çığır atladı :) :)

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 December 2010, 22:27:04
ilyasköylüler bunlara döner bıçaklarıyla daldılar bi gün, benim arkadaş dönerciye saklanmış ta öyle kurtulmuş abi, biz mezun oldugumuzda daha bişe öğrenememişlerdi ;D ;D

her konuda şaka kaldırırım ama iş MPAL'e gelince akan sular durur ona göre ;D hayatımda kendimi ait hissettiğim tek okuldur MPAL.. hala daldıgımda dilimde mpal önu laleliyi söylerken bulurum kendimi :)

Nerde daldı ilyasköylüler :) Bizim okulun yarısı ilyasköy-fatih de oturuyodu zaten.Tek olay mpal ve oml maçlarında olurdu...

ayrıca bizim oralarda da atakum teknik lise vardı, pek te light değildir atakum ;)

Ne ilyasköylüler mi ? Bizim okulun zaten yarısı ilyasköy-fatihde oturuyordu :) Olay çıkam maçlar mpal ve oml maçlarıydı.. :)

**KaR6**

okulun önunde son samuraylar saldırmış valla, olaya şahit olan arkadaşım asker şu an, ilk görüştüğümde alırım ayrıntıları :) ya 2004 tü ya 2005..

Ajan

nedendir bilinmez ama şuan sal ile oml arasında kardeş okul ayakları dönüyor mpal maçınada iki okul bir olup gelmeyi planlıyorlar

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 December 2010, 22:30:10
okulun önunde son samuraylar saldırmış valla, olaya şahit olan arkadaşım asker şu an, ilk görüştüğümde alırım ayrıntıları :) ya 2004 tü ya 2005..

Senin dediğin olay şey olabilir,bir hocayla Çarşamba mahallesinden bir kç kişi kavga etmişti o olay olabilir..

berusa55

Noluyo la texas mı burası nasıl okul bunlar  ;D

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 December 2010, 22:30:10

Ama ne olursa olsun Samsun'un büyük derbisiydi :)

Turuncu

şşşşşşşşşşşş sal mpal anlamayız ayık olun  :D  forza oml  :)
Alıntı yapılan: *AgEnT* - 29 December 2010, 22:31:21
nedendir bilinmez ama şuan sal ile oml arasında kardeş okul ayakları dönüyor mpal maçınada iki okul bir olup gelmeyi planlıyorlar
zannetmiyom ajan . Duyum alırsam söylerim.