Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

valla doğan abi bende ortaya söylememeliyim düşüncemi katılmıyorum sana..

Ayberk

Aman aman yarın öbür gün tribüne almasınlar da onları >:( >:( >:( >:( >:( çünkü tslilerin sitesinde okumuştum, rizeye destek verip Samsun'a vermemek olmaz, oradaki arkadaşlar girişimde bulunsunlar demişlerdi. >:( >:( >:(
Tedbir olarak bizden birilerini mi soksak şehir kale arkasına .:.:. .:.:. .:.:.

doðan

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 26 December 2010, 20:51:05
Aman aman yarın öbür gün tribüne almasınlar da onları >:( >:( >:( >:( >:( çünkü tslilerin sitesinde okumuştum, rizeye destek verip Samsun'a vermemek olmaz, oradaki arkadaşlar girişimde bulunsunlar demişlerdi. >:( >:( >:(
Tedbir olarak bizden birilerini mi soksak şehir kale arkasına .:.:. .:.:. .:.:.

haaa bak orda dur işte 

ben trübünümde bordo mavi bayrak sallatmam arkadaş,
61. dakkada ts diye bağırtmam,herkes kendi ocağında bucağında sallasın bayrağını...

mehmet yılmaz

abi, zAMANLA sıra ona da gelir, iki atkıyla girip, iki poz çekinirler, ondan sonra uğraş, dur...
biz sadece ts'ye değil İstanbul takımlarının şehrimizdeki her türlü oluşumuna da karşıyız.

kutsalforma

Alıntı yapılan: birolkys - 26 December 2010, 20:45:00
Bunlar çakma ya  trabzon un kurdurduğu grupdur.

Hem tsliler kuruyo bu grubu hemde lideri fenerli  :)
Ya ne yavu$ak insanlar bu tsliler

Ayberk

Alıntı yapılan: samsuni - 26 December 2010, 20:55:39
abi, zAMANLA sıra ona da gelir, iki atkıyla girip, iki poz çekinirler, ondan sonra uğraş, dur...
biz sadece ts'ye değil İstanbul takımlarının şehrimizdeki her türlü oluşumuna da karşıyız.

tedbir lazım abi, tedbir...

doðan

Alıntı yapılan: samsuni - 26 December 2010, 20:55:39

aynı şeyi söylüyorum mehmet ,
Yavuzla ; selim gördü rizede ki tepkimi,
İnsan odaklıyım , ama saygı duyduğum insanın saygısızlığına tahammül edemem 19 mayıs benim mabedim ...ts bayrağı, yada başkası deplasman trününde ki yerini alır ben kabullenemiyorum ..

mehmet yılmaz

26 December 2010, 21:00:40 #9742 Son düzenlenme: 26 December 2010, 21:02:27 samsuni
Tabii ki abi, kimin hangi takımı tutacağı ya da tuttuğu bizi ilgilendirmez ama vaziyet örgütlü harekete, şehrimin ismini kullanmaya gelince işler değişir.

"Burası Her Yer Değil" sloganını bulan birine de bunları tekrarlamak zaten boş iş olur :) İyi tuttu senin slogan;)

Ayberk

Görünen o ki herkes bizim gibi düşünmüyor abi. Başka bayrak da sallatırlar, sonra yine tatlı yiyip tatlı konuşurlar >:(

doðan

Alıntı yapılan: samsuni - 26 December 2010, 21:00:40
Tabii ki abi, kimin hangi takımı tutacağı ya da tuttuğu bizi ilgilendirmez ama iş rgütlü harekete, şehrimin ismini kullanmaya gelince işler değişir.

"Burası Her Yer Değil" sloganını bulan birine de bunları tekrarlamak zaten boş iş olur :) İyi tuttu senin slogan;)

sorma...
tüm storlarda bide işportacılarda yükselen trend olmuşuz ...

Ayberk

Yalnız telif ister diye mi düşündüler neyse "Şehr-i Samsun" değil de "Şehri Samsun" yazmışlar :D Nike değil Nixe hesabı  :D ;D ;D

doðan

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 26 December 2010, 21:01:28
Görünen o ki herkes bizim gibi düşünmüyor abi. Başka bayrak da sallatırlar, sonra yine tatlı yiyip tatlı konuşurlar >:(

birileri müsade etmez merak etme  ;D ;D ;D

benim gibi bi holigan çıkar müsade etmez , sizin gibi fanatik çıkar müsade etmez, birleşir müsade etmeyiz ... etmeyeceğizde..

Ayberk

Orası doğru gerçi. Aman ha böyle bir saçmalık yapmasınlar, o kadar trabzonlu var Samsun'da, günahsız olanlara da sıkıntı yaşatırlar mazallah

Serkan

Doğan abi böyle işte forum'da sevgi pıtırcığı gibi Stad'da fena  ( =

doðan

işte benim de dediğim o , o yüzden herkes akıllı olacak , biz trübün olarak ne kadar bilinçlenirsek , içimzdeki sevgiyi diğerlerine aşılarsak zaten öyle bir olayın olmasına ihtimal kalmayacak...