Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cem

ben facede yazsım... inşallah şikayet etmez ederse hesabım kapanır....

holigan5565

Mert

Alıntı yapılan: Serkan - 26 December 2010, 20:22:29
bu adamın profilin'de Fenerbahçe resimleri var ?

Alıştık artık bu durumlara.trabzonlularla dostluk maçı yapan ibnelerden ne beklenirki?

red_white

Herkes tepkisini koysun... yazıştıklarımız

26 Aralık, 18:41
Şehzadelere yakışmadı kimsenin dostluğuna ihitayacımız yok bizim.haber gazetesindeki trabzonsporlu muhabir ilker aktaşada malzeme çıktı ve manşet olarak yayınladılar.Sayfaları takip ederseniz herkesin şok olduğunu üzüntüsünü anlarsınız.Bu kadar hassas olduğumuz bu konuda yapılmamalıydı umarım bu yanlıştan dönülür

cevap:sebep
ne anlamadım
kavga ve dövüşmü olsun

26 Aralık, 19:04
gerçekten yakışmadı kavga dövüş olmasın evet ama onların dostluğunuda istemiyoruz... bugün böyle derler yarın Samsun kümeye derler... burada bordo mavili gezemezler.. hafta içi kupa maçında çingene samsun laylay diye bağıran adamlarla işimiz olmaz... gerçekten yakışmadı bilmem tepkilerin farkındamısınız herkes şokta... haber gazetesindeki ilker aktaşa iyi malzeme oldu zaten sürekli trabzon haberi yapıodu manşetten vermiş bu dostluk hiç bitmesin diye ne dostluğu ya inan şuanda ağlayacam hırsımda ...

cevap:dernegimi yeni kurdum ve amacımda
kavga ve dövüş küfür yok bize yakışmak
eger trabzon aynısını derse eyvallah o zaman gereken yapılır ama bi şans verip olayı düzeltmek gerekir

.....peki Samsunsporlu taraftarlarla dostluk maçı diyorsun peki bu başlığı attırırken diğer Samsunsproluların düşüncelerini neden hiçe sayıyorsun? yakışmadı tüm yaptığınız güzel şeylerin için ettiniz... sevmiyoruz ya zorlamı maç yaptınız diye sevmek zorundamıyız? ben hiç bir gruptan değilim bunuda söyleyim.. birgün trab-rumspor kardeşimiz olursa bende bu Samsunsporluluğumu bırakırım merak etme kimse zaten bu duruma düşmez.

cevap:kararına saygılıyım bişe diyemem ama bende bunu yapmak geregi duydum biri cıkıp başlangıc yapmalıydı tepki alacagımı biliyodum

26 Aralık, 19:18
sen Samsunsporluları temsl etmiosun emin ol ..Biz dostumuzu düşmanımız iyi biliriz... bu adiler seneye bu şehirde bukadar rahat gezemeyecek... 55 dakikada Samsun kümeye seslerini duydunmu salı günü avni akerde? daha büyük tepkide alırdında emin ol Samsunsporlu olduğun için tepki büyümediii.... anti trabzon... onlar bu stada giremez ******* köpekler.. kahpeliklerini untumadık.. götleri sıkıştı dost edineye çalışıyorlar ama yemez...

Serkan

Şu insanları gördükçe bu sitedeki herkesle gurur duyuyorum..!

mehmet yılmaz

Arkadaşlar, tepkimizde haklıyız, savunulacak bir tarafı yok, üstelik bir de FB'li çıktı çocuk ama lütfen, rica ediyorum küfür etmeyin, hakaret etmeyin. Hem bir bilişim suçu bu hem de hiç hoş olmaz küfür ve hakaret.

Ben de bugün birkaç kişiyle haber yolladım ve sordurdum. Tamamen cahilce bir davranış sergilemişler, gazete işinde de kumpasa geldiklerini iddia ediyormuş, güya haberi yokmuş. Hoş, olsa da olmasa da şu şartlar altında böyle bir hareket zaten doğru değildi, kullanılacakları çok açıktı ki şimdiden başlamışlar, "biz abilik yapalım Samsunlulara" gibi aptallıklar. Bir de bir İstanbul takımını da tutuyor olması ayrı bir rezillik. Yine de dediğim gibi ,küfür ve hakaretsiz tepki verilmeli.

red_white

evet Mehmet abi doğru sölüyor ben küfürsüz bir şekilde tepkimi verdim vermeyede devam ediceğim.. Kimse bizim sözcümüz değil dostluk mesajları vericek biz dostluk mesajlarını rize maçında samsuna küfür ederken aldık salı günü avni akerde Samsun kümeye diyerek aldık

doðan

Haberi ben de okudum ve de öyle büyük tepkilere yer verilmesine de karşıyım , Toplum içinde yaşıyor isek karşlıklı saygıyada yer vermeliyiz , Ben SAMSUNSPOR luyum ; oda T.S li maç da yapılır çayda içilir, dozunu yerini , zamanını bilerek ...
olur böyle dostne ilişkiler...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: doğan - 26 December 2010, 20:35:30
Haberi ben de okudum ve de öyle büyük tepkilere yer verilmesine de karşıyım , Toplum içinde yaşıyor isek karşlıklı saygıyada yer vermeliyiz , Ben SAMSUNSPOR luyum ; oda T.S li maç da yapılır çayda içilir, dozunu yerini , zamanını bilerek ...
olur böyle dostne ilişkiler...
abı sen boyle soyluyosan şehzadelerın bunu yapmasını cok gormemek lazım..

Serkan

kuzey55

gerekeni söyledim.daha dün kurulmuş bir grup olarak şehzadelerin haddi değildir ts ile dostluk kurmak.bir de çift takımlı bir lideri olan grup temsil ettiği camia ve taraftarın hassasiyetini göze almalı dedim.ılımlı cevap veriyo genelde.ağzıma geleni söyledim

ahmetsefa55

birolkys

Bunlar çakma ya  trabzon un kurdurduğu grupdur.

doðan

Beyler kinaye de yapıyorum ortayada söylerim , rizede olayların içindeydim, 2 senede trabzonda yaşadım , Ben SAMSUNSPOR luyum , şehzadeler grup adına yaptıkları olay onları bağlar , admların(ts lerin) tarzını ve tutumlarını ençok eleştirenlerden biriyim , samsunda orman muhabbetinde dahi onlarla direk konuştum , herkes memleketinin takımını tutacak sa tutacak ...
farklı bir ortamda olsak hoş karşılanırdı belki şehzadlerin yaptığı ... zamanlaması yanlış olmuş ..

kuzey55

Alıntı yapılan: birolkys - 26 December 2010, 20:45:00
Bunlar çakma ya  trabzon un kurdurduğu grupdur.

yok ya adamın bişeyden haberi yok.ne yaptız bize trabzon diyo.birde bize söven oflularmış onlarda trabzonu sevmiyomus.ulen neden ts pankartı vardı ts bayrakları dedim madem sevmiyolar..peki antep maçında samsun kümeye diyenler de oflularmıydı acvaba? diyorum...saygı duyarım düşüncene dio andaval...