Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

çocuğa face de baya salladım efendi efendi cevap verdi ordu maçından sonra...şimdi adam beni nasıl utandırdı :)

cembaba

Alıntı yapılan: kuzey55 - 21 December 2010, 13:08:48
çocuğa face de baya salladım efendi efendi cevap verdi ordu maçından sonra...şimdi adam beni nasıl utandırdı :)

:D

cembaba

Resim nasıl ama =) Çok beğendim... "İtaat edin lan" der gibi :)

Dartagnan

Buyuk Altay'a bunu dusunmem bıle.Ama  rize_x + ordu_x + miy_x e her turlu :)

KareAs55

Abi  denizli_x= :gooolll   bunu unutmussun  :)

Dartagnan

lucarelli

Arsenal ve Chelsea'yle girdiği mücadeleyi kazanan Liverpool, geleceğin önemli kalecileri arasında gösterilen 16 yaşındaki Yusuf Mersin'i renklerine bağladı.

Liverpool, 15 yaş altı Türk Milli Takımı'nda da oynamış olan kaleci Yusuf Mersin'i renklerine bağladı.

The Sun'ın haberine göre, Live yetkilileri yaklaşık 18 aydır genç eldiveni takip ediyordu. İngiltere'nin Millwall takımının altyapısında yetişen Yusuf, Arsenal ve Chelsea gibi diğer dev takımların da transfer listesine girmiştı, ancak oyuncuyu renklerine katmayı başaran taraf Liverpool oldu. Genç kaleci, İngiliz ekibine yaklaşık 1 milyon pound'a mâl oldu.

Liverpool'lu yetkililer, gelecekte Türk A Milli Takımı'nda da oynayabilme potansiyeline sahip olan Yusuf Mersin'den umutlu.

(Goal.com)

Ertuğrul Sağlam

Fenerbahçe Acıbadem dünya şampiyonu!

Fenerbahçe Acıbadem, Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası final maçında Brezilya'nın Sollys Osasco takımını 3-0 yenerek Dünya Şampiyonu olarak tarih yazdı.

Son yıllarda hem Türkiye'de hem de Avrupa'da göstermiş olduğu başarılarla dikkat çeken Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımı, tarihinin en büyük kupasını kazandı.

Kadrosunda Skoworonska, Fofao, Sokolova, Osmokrovic ve Naz gibi dünyaca ünlü voleybolcuları barındıran Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası Finali'nde Brezilya ekibi Sollys Osasco takımını 3-0 yenerek Dünya Şampiyonu oldu.

Bu büyük onurun sahibi olan Fenerbahçe Acıbadem hem de hiçbir rakibine set vermeden bu kupaya ulaşmış oldu.

ntvmsnbc

beşnumara

Aşağıdaki videoda 1:17 deki içimizdeki irlandalı kim acaba ;D

http://www.facebook.com/video/video.php?v=131851553543069#w400-h300

ahmetsefa55

rumspor-antep bb macının 55.dakıkasında samsun kumeye,s..miş samsun seslerı.. demekkı zamanında iyi koymuşuz  ;)

KareAs55

Onlar bizim onların plakada yapıcağımızı  tezaruhatı görsünler sonra bağırsınlar  :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 21 December 2010, 20:28:42
rumspor-antep bb macının 55.dakıkasında samsun kumeye,s..miş samsun seslerı.. demekkı zamanında iyi koymuşuz  ;)

hani, muhatap almıyorlardı?
demek ki neymiş, geliyormuşuz!!!

Ollivanders

:) hahahaha Şampiyon rize ve kümeye Samsun sesleri. :) Mesajımız yerine gitmiş anlaşılan . rize de bize dua etsin. Yoksa isimlerini soylemeyeceklerdi bile :D

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsuni - 21 December 2010, 20:34:15
hani, muhatap almıyorlardı?
demek ki neymiş, geliyormuşuz!!!

Aynen abi ATEŞ BACAYI SARMIŞ bir kere :)

mehmet yılmaz

Ben kaçırdım o kısmı ama TRT3'te 01:45, TRT Haber'de ise 02.10'da maçın tekrarı başlıyor. 55. dakikaya bir bakalım, ne demişler, neler yapmışlar?