Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Bu spikeri sezon sonunda şampiyonluk kutlamalarına çağıralım.Her hafta olduğu gibi öve öve bitiremedi yine bizi.

Taklacı Ümit,Avrupada jeneriklere girebilecek nitelikte bir gol yedik dediğin gol attığın taklalarla aldığın ahların sonucu.Bu taraftarın laneti hep üzerinde olacak taklacı kuşu seni.

KareAs55

Aynen abi adam Kırmızı Şimşekler diyor başka birşey demiyor utanmasa

Hocam sizce bu sene çıkarmıyız dicek  ;D

erkutdem55

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 20 December 2010, 23:37:17
Hocam sizce bu sene çıkarmıyız dicek  ;D

Ben ilerde bir bomba bekliyorum.Adamın bizden bahsederken gözlerinin içi gülüyor.

kuzey55

ferit adamım benim :) en uzun bizi konuşuyoo helal sana

maviay55

Alıntı yapılan: Burak - 20 December 2010, 23:35:25
3 oyuncuyla anlaşmışız öyle diyor spiker hadi hayırlısı
o nerden biliyormuş daha biz duymadık  :D

King1965

aks tv ancak mal adamları toplar program ypar !

mehmet yılmaz

maviay55

Alıntıone_love_55 yazdı:
Süper lig düzeyinde futbol oynayan,taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan bir Samsunspor'a mevcut haline ek olarak iyi bir forvet ,çok koşan ama bal yapan bir orta saha bir de iyi bir defans alırsak iddia ediyorum ikinci devre açık ara ipi göğüsleriz.

Mehmet Nas,Musa Aydın ve Adnan ile görüşüldüğü fısıldanıyor.İstanbul cenahından bir ses çok ünlü bir başka ismin Galip Öztürk vasıtasıyla bittiğini söylüyor

abi td'de bu kullanıcı kim? dogru mu bu fısıltılar  :o

Tufan

Hedef Süperlig programında haftanın takımı Kırmızı Şimşekler-Samsunspor seviyorum bu sunucuyu :)

mehmet yılmaz

Yazan kişiyi tanımıyorum, böyle bir söylenti de duymadım açıkçası...

Burak

Alıntı yapılan: maviay55 - 21 December 2010, 00:27:14
abi td'de bu kullanıcı kim? dogru mu bu fısıltılar  :o

az önce hedef süper ligdeki spiker de ben çok iyi biliyorum 3 kişiyle anlaşıldı dedi biz niye bilmiyoruz yaa  >:( >:( >:(

55.hakan

Alıntı yapılan: Burak - 21 December 2010, 00:31:45
az önce hedef süper ligdeki spiker de ben çok iyi biliyorum 3 kişiyle anlaşıldı dedi biz niye bilmiyoruz yaa  >:( >:( >:(
Aynı spiker Jonathon devre arası yollanıyor dedi bu akşamki yönetimin toplantısından bilgi aldı herhalde.

erkutdem55

TD'de tribünleri öve öve bitirememişler.Üşenmeyin okuyun hepsini derim.Gözgöz taraftarı da harika fotolarda.ünide yurtta bi gözgözlü vardı benim odada çocuk hakikaten çılgındı.Helal olsun,önce bize,sonra onlara.

Ollivanders

Tribunden çekilmek mi asla :) Koreolara devam biz bu gazla :)

AntZ

Alıntı yapılan: Serpico55 - 21 December 2010, 01:00:32
Tribunden çekilmek mi asla :) Koreolara devam biz bu gazla :)

Engin Sever duy bu sesi diyeceğim ama onda bu sevda varken adamı bağlasan duramaz zaten  :)