Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

hahahhaha :D :D

çelebi hakkında çeşitli söylentiler var son tavşanlı deplasmanı ile ilgili..burda söleyemiciiim :D :D

beşnumara

Bak yaaa arkadaş senin kellerle ne alıp veremediğin var :) Çocukluğuna inmek lazım ;D ;D
Yıldıramazsın bizleri sana inat saç ektirmicezz ;D

babasamsunlu

babasamsunlu

forumun ne kadar gece kuşu var ya..

Haluk abi nöbettemisin yoksa bu saatte  :-\ :-\

Kar6 zaten tam bir gececi neşet.. :)

Erkutdemliellibeş kesin açık bırakıp unuttu p.c. yi sızdı kaldı bi yerlerde :D :D erkuuuutt bak heleee :D :D

darti kardeşim ne yapıyon sen bu saatte hala :):)

çelebi her hafta olduğu gibi kesin başka takımların sitelerine üye oluyordur..Bu hafta diyarbakır :):)

kellikten başka bi numarası olmayan beşnumero porto yu araştırıyordur nette kesin :):)

Nuri Asan

Selamın aleyküm,iyi geceler renktaşlar

samsunmania

Yok kardeş, nedense bugün nöbetçi değilim. Bir tuhaf hissediyorum kendimi :'( :'(
Genelde bu saatlerde çocuk uyumuş oluyor ben de rahat rahat samsunspor araştırma geliştirme faaliyeti yapıyorum.

beşnumara

erkut abime laf yok :)
çelebi abi zaten üyedir oraya da benm porto ne alaka  ;D

kalptenþimþek

Akan'ın da saçlar gidiyor.. gerçeklerle yüzleşmemek adına yapıyordur..Geçen mecidiyede gördüm, kalabalıkta yanına gidemedim.. elinde bioxin poşetiyle yürüyordu ağır ağır...

babasamsunlu

Haluk abi doğu görevin varmı yoksa bitti mi artık ??

Samsuna yaklaş artık abi be :)

beşnumero denen keltoş..erkut abinede sanada başlayacam şimdi bi kazak göreceeniz  :):):)

çelebi abin üyedir evet :):)

babasamsunlu

hahahah :D :D

yalandan kim ölmüş :):):)

bunlar laf..kim çıkarıyor kardeşim bunları kim.. ispata davet ediyorum hocam sizi..

aynı kelliğin izlerini sizlerde daha derin şekilde görmek çok mümkün :D :D

beşnumara

Peki o zma adresi veriyorum veya maçta sonra veririm abi sana  ;D anladın sen onu

samsunmania

**KaR6**

morukların muhabbeti de hiç çekilmiyo..

kalptenþimþek

ben hiç değilse kellerle uğraşmıyorum :) çok kel arkadaşım var..  :P başa gelen çekilir derler hem..  :'(  sonra yarın hangi yüzle giderim yanlarına..  :o :( :'( :P

kalptenþimþek

mustafa, sadece şekil yapmıyoruz.. 8) genciz biz aslanım.. :P