Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

Hep böyle görelim sizi  >l< >l<

berusa55

samsunmania

Daha bu ligde çok bombalar patlar. O yüzden biz de Tavşanlıya 5 çekeriz mantığıyla değil, adam gibi oynayıp zor bir deplasmandan 3 puan almak için oraya gitmeliyiz.

Ollivanders

Kesinlikle abi. Adam gibi top oynayacaksın atacaksın 3 tane senden korkacaklar ama sen kucuk gormeyeceksin. Ancak o zaman acık ara sampiyon olursun.

samsunmania

İnşallah kardeşim. Bizde böyle bir hastalık var. Okyanusu geçip derede boğuluruz. Süper ligde de İstanbul takımlarını yenip ertesi hafta abuk sonuçlar alırdık.

Burak

DUYURU  :P

arkadaşlar bugün başka arkadaşlarla maç almak için her zaman halı saha maçı yaptığımız sahaya gittim . Bir arkadaş forma unutmuş beyaz - kırmızı - siyah orada duruyormuş bilgilerinize

Dartagnan

bu td dekı adanaspor mac baslıgında dahi  taraftar grupları arasında sidik yarıstırma devam edıyor ya helal olsun ne dıyeyım ???

ayrıca yenı bır sey ogrendım td de : Orduspor 8000 kombıneye oynuyormus  :D :D :D

babasamsunlu

ordunun toplam stad kapasitesi  8000 koltuk varmı ki acep :D :D

emre

:D  ordu yu bilmem ama ünye de stad yenileniyormus.kapasitesi 22 bine çıkartıyorlarmış,paylaşayım dedim..  :)

Dartagnan

13.572 kapasıtelı abi.%60 doluluga karsılık gelıyor 8000 kombıne :) ama 2 kale arkası da bombos :PPP

babasamsunlu

bi maratonalrı doluydu..onunda üçte  birini taraftar gurupları olan fidankızlarla akıncılar oluşturuyor..Muhtemelen beleşe giriyorlar... tuhaf :D :D

Dartagnan

omer üründüle kalsa sefayı milli takıma alacak herhalde :D ayrıca golu de 55 te attı sefa.

omer urundule donersek karsıyakanın ılk maclarında  ferıduna cok ıyı demıstı .Nedense td de herkes ferıduna  laf atıyor :PPP

King Of The North

Altay'ı çok severim Ordu'yu sevmem, yenmelerine çok sevindim, üstekiler kopuyo yoksa iyi oldu 12 puanda kaldılar, Altay zaten altta.

Dartagnan

ya abi su ramazan nasıl maclardan atılmıyor anlayamıyorum ... Bızım mac ,gecen haftakı dıyarbakır macı ,sımdıkı ksk macı. buna toptan bı 10 maclık ceza vermek lazım.

mehmet yılmaz

oh be karsıyaka attı, 1-1 oldu...
boluyu eskiden severdim ama şu eriş, ramazan sal birlikteliğinden doalyı artık hislerim değişti.