Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Çakacazsın tamam mı 3 tane 20.dakika Yapacaksın makaranı .  Ama nerde bizde boyle dusunen.

mehmet yılmaz

Hayatta en sinir olduğum şeylerden birisi de şu tarz bir cümledir...

"Kimse benden daha iyi Samsunsporlu olmasın!!!"
Böyle diyen birisi gerizekalıdır...
Diğer açıklamalarını dinlemeye bile gerek yok çünkü bu cümleyi kuran kişi zaten idiyottur.

gozgoz yýlmaz

Ramazan Sal Mıdır? Mal Mıdır? Nedir?

Cevap: Ramazan Mal!  >:(

Kodalak

Alıntı yapılan: celebi - 06 October 2010, 23:57:07
ramazan sen de Samsunsporlusun ben de . örneğin ben futbolcuyum sen de diyelim. ben şu antaraftarım elbette ama Samsunsporuma karşı mücade edermydim. inan bir bahane bulur oynamazdım zamanında milli takıma karşı oynamak istemeyen kubilay türkyılmaz gibi yada maçta  afedersin götümü yırtmazdım. yada maç sonu bolulu taraftarlarla omuz omuza yapmazdım. masal okuma çakma rambo ramazan. ne rambosun kıçımın rambosu. birde çıkmmış kimse benden daha fazla Samsunsporlu olamaz demiş

ççççç yakıştımı şimdi senin kurumsal kimliğine  .:.:.

Burak

07 October 2010, 09:23:47 #7474 Son düzenlenme: 07 October 2010, 09:45:17 Burak
ya bu trabzon seyircisi çok amatör yaa takımın bir tane orjinal bestesi olmaz mı ? sürekli aynı klişe şeyleri söyleyip duruyorlar.geçen beşiktaş maçını izledik bizim lise takımında bile daha orjinal tezahüratlar vardı. teseli bir arkadaşa sordum o da kabul etti.

celebi

Alıntı yapılan: Kodalak - 07 October 2010, 08:39:23

ççççç yakıştımı şimdi senin kurumsal kimliğine  .:.:.

ne yaparsın kardeşim bu adamlar insanı dinden imandan ederler :D

King Of The North

Ramazancığım, mücadele etmek ayrı, her pozisyona zıplayıp ortamı germek, bilerek çift dalmak, piçlik yapmak ayrı

Ertuğrul Sağlam

Hazır konu gene Ramazan Mal'dan açılmışken...
Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 28 September 2010, 18:03:24
Hayatımda bir futbolcuya Pazar günki kadar küfür etmedim. Şuana kadarda Bu ............ için siteye bir kelime bile yazmadım. Eğer sen o maçtan sonra hala Samsunsporluyum diyorsan, ben senin gibi Samsunsporlunun...
Maç sonunda gözünün içine baka baka aramızda bir iki metre mesafe vardı ağzıma geleni söyledim, durdu oda bana bişeyler söyleyecekti ama arkasından bolusporlu bir futbolcu itikledi ve gitti soyunma odasına.
............... Murat Yıldırım .................de hem giresunda hem boluda adama düşman gibi vuruyorsun?
................Samsunsporlular..................de giresundaki maçtan sonra deliler gibi oynayıp zıplıyon.
.................Samsunsporlular..................de bolu maçından sonra deliler gibi oynayıp zıplıyon.
Geçen sene giresun maçından sonra çok dua attim seni Samsun 19 Mayıs stadında görmek için allahtan maç Samsun'da oynanmadı. ama senin Samsun stadında görmeyi okadar sabırsızca bekliyorumki. İnşallah bu stadın çimlerine bir daha ayak basarsın bende senin ................................basarım. yaramaz haysiyetsiz köpek...
(Seni programına çıkarıp konuşturanında)............................

isyan

Kanal D, Haluk Tan´i gösteriyo möhöhöhöh  ;D

kabacevizli55

isyan

Az Sonra StarTV´de birseyler gösterecek, alt yazi gecti demin

sercan5592

YaşarDoğu

Haberin başlığı Samsunda TRT ŞEŞ e tepki.
Karpuzoğlu ile Tanın ropörtajı  gösterildi Starda.
Bizim ŞEŞ e tepkimiz ne zaman oldu ki? Bu kadar aptalca haber yapma Uğur Dündar.
Geçen Altay maçı öncesi de böyle bi durum vardı maçtan 1 gün evvel düzletildi , yine maça 2 gün kala düzeltildi.

Ortalığı bulandırma amaçlı haber yapanın Allah cezasını versin.

kabacevizli55

aynen durduk yere ortalığı karıştırıyolar  :o

celebi