Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Atakumlu

Alıntı yapılan: samsuni - 30 September 2010, 22:15:14
TRT Bank Asya Günlüğü'nde Samsunspor Taraftar Grupları gösterilecekmiş bu gece...

abi kac bolum halinde gostercekler tek bolum yetmez bizim gruplara...

mehmet yılmaz

valla bilmiyorum mustafa, arayıp haber verebilir misiniz dediler, içeriğini bilemiyorum.

Dartagnan

burak yollayıp durma laaaa yeter daaaa!:D

celebi

bizim gruplar anlat anlat bitmez ya

Burak

Alıntı yapılan: Dartagnan - 30 September 2010, 23:03:08
burak yollayıp durma laaaa yeter daaaa!:D

olum bilmiyormusunuz biz de bölünmek moda o yüzden bizim takım taraftarlarına sarıyorum :):) bende bekliyordum ne zaman isyan edeceksiniz diye. gerçi yavuz hep yakaladın benim ajanı o ayrı  :D

Dartagnan

cok pis yakalarım basındayım la kac saattır :D

Burak

01 October 2010, 00:10:47 #7356 Son düzenlenme: 01 October 2010, 00:12:26 Burak
kondisyonum yokmuş o yüzden yapamıyormuşum kanka bu oyun çok iyiymiş yaaa . Buradan Kar6 ya sesleniyorum bu oyunla ilgili bir başlık aç ( olmamış emir mahiyetinde olmuş açar mısın diye düzelteyim :) )ama sonra lütfen oynamayı bırakma :):)

Dartagnan

valla bende tuttum oyunu .Hele suleyman abıye bak ya.Baslamısta hıc soylemıyor :D:D ama yetısecegım sana :D

Burak

hiç sorma insan bi haber verir site de başlık açar yoook çakaaaaal :)

Burak

ayrıca buradan takımının adını barcelona koyan serkanı esefle kınıyorum  1dk!!! 1dk!!! 1dk!!!   ;D ;D

maviay55

kosk kos taraftar grubumuzda varmıs öğrenmiş olduk  :-X :-X

Ollivanders

Say say bitmiyorki taraftar grubu. Ne bilim millette tek catı altında binlerce taraftar. Bizde ise 6-7 tane taraftar grubu . Hadi birlesmiyorsunuz bari mac oynandıgında birliktelige burunsek. Ona bile razıyız ama işte. Bu kaos ortamı boyle devam eder. Hem yonetim acısından hemde taraftar acısından.

kuzeycity

okan

Her 5 kişi 1 grup eder bu Samsun'da :)))

celebi

bence h,iç iyi olmmış ve zaten milletb bir tarafrıyla gülüyordur bize