Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

İşini şakası bir tarafa...

Vatan55 ile Öykü Serter arasında dünyalar kadar fark var. Espriyle dahi olsa bu gibi yakıştırmalar, imalar çok doğru değil bence. Fiziki görüntü farkı var en başta...Sonra kültür farkı, tahsil farkı, zeka farkı, yaş farkı, itibar, şöhret, bilgi birikim, mesleki tecrübe, özgüven, diksiyon, futbol kültürü ilk anda aklıma gelenler...

O yüzden bu Öykü kim oluyormuş da kendini Vatan55'e layık görüyormuş, anlamadım!  >:( >:( >:( >:( 8) :P :) :D ;D
Hadi kızım başka kapıya, Vatan55 sana mı bakacaktı baska işi yoktu da?  8) ;D

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 31 August 2010, 02:47:20
İşini şakası bir tarafa...

Vatan55 ile Öykü Serter arasında dünyalar kadar fark var. Espriyle dahi olsa bu gibi yakıştırmalar, imalar çok doğru değil bence. Fiziki görüntü farkı var en başta...Sonra kültür farkı, tahsil farkı, zeka farkı, yaş farkı, itibar, şöhret, bilgi birikim, mesleki tecrübe, özgüven, diksiyon, futbol kültürü ilk anda aklıma gelenler...

O yüzden bu Öykü kim oluyormuş da kendini Vatan55'e layık görüyormuş, anlamadım!  >:( >:( >:( >:( 8) :P :) :D ;D
Hadi kızım başka kapıya, Vatan55 sana mı bakacaktı baska işi yoktu da?  8) ;D

Otobüsün olayım Vatan derse ne yapacağız abi  ;D ;D

AntZ

Yazık değil mi kıza, haftalardır kendini Vatan a göstermek için yapmadığı şirinlik kalmadı, ekrandan kendini Vatan a göstermek için Tunç'a bile katlanıyor, nerdeyse futbolun ne olduğunu bile öğrendi... Herşey Fiziki görüntü, kültür, zeka, şöhret mi? Kızın onca emeğinin, yüreğindeki kocaman aşkın hiç mi önemi yok  >:(

mehmet yılmaz

Herkes haddini bilecek kardeşim...
Ona bakarsan Vatan55'e aşık milyonlarca bayan var dünya genelinde. Hangi birine karşılık verebilir?  >:( >:( >:( 8)

Otobüs konusunda, umuma biletli olsa da Vatan55'e beleş olur ama o bir aritokrat odluğu için zaten otobüse binmez, tayyare kullanır. İlla da binecekse Metro'dan baskasıyla işi olmaz :)

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 31 August 2010, 03:02:56
Herkes haddini bilecek kardeşim...
Ona bakarsan Vatan55'e aşık milyonlarca bayan var dünya genelinde. Hangi birine karşılık verebilir?  >:( >:( >:( 8)

Deniz yıldızı hikayesini bilir misin abi?  Vatan için önemli olmayabilir ama Öykü için herşey demek. Kurtarabildiği kadar deniz yıldızı kurtaracak, yapacak birşey yok, şöhret olmak kolay değil, onun toplumsal bir sorumluluğu var artık   :)

mehmet yılmaz

berusa55

AntZ

Seven sevmez saygı da duyarım ama öyle gülme ağlama triplerine girmeyin  1dk!!!

Sercan

Aşk insanı böyle duygusal yapıyor işte. :) :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 31 August 2010, 03:20:28
Seven sevmez saygı da duyarım ama öyle gülme ağlama triplerine girmeyin  1dk!!!

ben çok etkilendim anlattığın hikayeden... duygulandım.
öykü olmayacak bir sevdaya tutulmuş ama ne demiş şair?

dünyayı kurtarmaktan fırsat bulursa
öyküye de el atar vatan ellibeş
bir gönül adamı nasıl olursa
aleme gül atar vatan ellibeş

tşkler, sevgiler... ;)

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 31 August 2010, 03:23:47
dünyayı kurtarmaktan fırsat bulursa
öyküye de el atar vatan ellibeş

Vatan55 kullanıcı adının Süper Vatan olarak değiştirilmesini saygılarımla arz ederim.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 31 August 2010, 03:27:09
Vatan55 kullanıcı adının Süper Vatan olarak değiştirilmesini saygılarımla arz ederim.

vatanman da olabilir...

tşkler sevgiler :)

AntZ

Olur abi, dışarda da Vatan Kent deriz  :)

kabacevizli55

Karma Tur Prontotour acentası ,    Bursasporun  Valencia deplasmanı için bir gece Barcelona'da kalmak üzere 3 günlüğü toplam 469 Euro'dan fiyat belirledi.

bu para nerden baksan bi işçinin 1  aylık maaşı ama şampiyonlar ligi içinde değer

vanlioglu

Bursaspor'u görünce içim gitmiyor değil. Adamlar manu'yu ağarlarken biz tavşanlı bld.'yi ağırlıyo olacağız.  :( Uluslararası bi turnuvada takımımı görmek inşallah içimde bi ukte olarak kalmaz.