Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maraton

Alıntı yapılan: yaramaz çocukkk - 17 August 2010, 13:34:11
inşallah cumartesi akşam takım sahaya çıktığında bi süprizle karşılaşmayız...

valla yeni transferler lisans sorunu nedeni ile ilk maç sahaya çıkmazsa,süper lig sevdasına gömdüğümüz savaş baltalarını kafalarına geçiririz,o yüzden lütfen bizi kurtarın bu stresten de bi an önce çıkartın şu lisansları..

sersa

Allahtan düşünmüşler sadece gerçekleşmemiş :-X

alperen

bi bakmışız agbetu zenke tribünde sercan sahada >:( hayali bile iğrenç...ÇIKARTIN LİSANSLARI...

**KaR6**

twitter da tribunderginin bir ileti retweetlediğini gördüm sabah, birebir aynı cümleyi yazamayacagım, 17 agustosu sadece ts nin unutmadıgını yazan bir ileti idi.. hemen site anasayfamızın linkini gönderdim tribündergiye özel olarak, bizimkini de retweetlemişler, teşekkür ediyoruz..

Sercan

Trt 3 de Bankasya 1.lig ile ilgili bir program var.Orduspor başkanı konuk.Tam 1 saattir ordu şöyle,rize böyle,giresun şöyle saçma sapan takımlardan konuşuyorlar...

alperen

Mesut Özil 15 Milyon Euro ya Real Madrid'e 5 yıllığına transfer olmuş...sanırım Madrid'de oynayacak ilk Türk olcak.Tebrikler ve başarılar Mesut >l<

mehmet yılmaz

Bu akşam Atakum'da iftar krizi yaşandı. Saat 19:41'de ezan okunması gerekitken üstüne 5 dk. daha geçti ama okunmadı. Herkes balkondaydı. TV'de Sinop için iftar vaktini görünce biz de açtık orucu, saat 19.47 falandı. Peşine ezan okunmaya başlafı. Neden geç kaldıklarını bilmiyorum ama erken değil geç açıldığı iç kazaya gerek kalmayacaktır.

sercan5592

evet ezan 5 dk gec okundu bugun bekledık bıraz

eLLis

İlkadımda da 5 dk geç okundu ezan tüm ilçeler bi merkeze bağlı değildir herhalde  :o

Turuncu

Meskenlerde de 5 dk geç okundu.

berusa55

Zaten ezan merkezi! Büyük camimizin imamına ya da müezzinine sevgilerimizi iletiyoruz. Top atmış süre geçmiş biz hala sabırla ezanımızı bekliyoruz! Biraz daha dikkat lütfen!  >:(

ahmetsefa55

valla bızım orda hala ezan sesı yok ımamlar greve gıtmıs olabılırmı  :D

Sercan

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 August 2010, 20:17:39
Zaten ezan merkezi! Büyük camimizin imamına ya da müezzinine sevgilerimizi iletiyoruz. Top atmış süre geçmiş biz hala sabırla ezanımızı bekliyoruz! Biraz daha dikkat lütfen!  >:(

Abi sorun Büyük caminin imamlarında olmayabilir.Çünkü bazı yerlerden ezan sesi geliyordu ama bizim mahallede okunmadı,kablolarda falan bir aksaklık olmuştur belki...

berusa55

Hayır dostum orda da geç okudu...3-5 dakika boyunca şehirde ezan sesi yoktu vakit geldiği halde. Ya da sorun her neyse artık sadece biraz daha dikkatli olalım.

Akyol

Eğer oruç gittiyse günahı geç okuyan hocalara böyle saçmalık olmaz. Damacanaya sarılmışım bekliyorum ne gelen vaarr ne giden  :D Neyse bir gün daha geçti kaldı 3 hafta  ;)