Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 16 August 2010, 10:50:08
Tabii ki gelir seviyesi kıyaslanamaz ama bu sadece onunla alakalı değil.Yani Samsunda satılan kombine ortada.Samsundaki orta ve üst gelir düzeyi insan sayısı ile karşılaştırdığımızda komik bir oran çıkar.Ayrıca şu 5 lira verip maça gelemem diyen insanların çocuğunun cebinde sigaraları eksik olmaz.
1 paket sigara 5 liradan ayda 150 tl. yapar.Aylık sigara parası ile kombine parası çıktı.

o 5 lira veremem işi veremem den ziyade vermek istememekten kaynaklanıyo çünkü öyle alıştırıldığı için bilet alıp girmenin salaklık değil kulübe katkı olduğunun farkına varılması gerekiyor ( küçük çocukları tenzi ederim)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Burak - 16 August 2010, 10:53:59
o 5 lira veremem işi veremem den ziyade vermek istememekten kaynaklanıyo çünkü öyle alıştırıldığı için bilet alıp girmenin salaklık değil kulübe katkı olduğunun farkına varılması gerekiyor ( küçük çocukları tenzi ederim)

Geçen sezon dolmuş ile maça giderken 2 tane gencecik maça giden kardeşimizi ile karşılaşmıştım..Aslanlarım benim aferim size diye konuşurken bana abi sen hangi guruptansın dediler..
ben dedim guruptan değilim..Abi neden öyle yapıyorsun..boşyere para veriyorsun.. biz x gurupla giriyoruz para felan vermiyoruz dediler..ben de biraz bişeyler anlattım onalra ama şimdilik analayabilecek durumda değiller..

Yani arkadaşımzıın dediği gibi beleşçiliğe alıştılıyorlar..Asıl meselelerden biri bu..

kabacevizli55

bedavalık üzerine o kdar çok atasözümüz varki insan şaşıyo

böyle yetiştirilmişiz ülke olarak

Burak

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 August 2010, 11:26:35
Ülkemizde de buna yakın bir belgesel var. Yaşar Üniversitesi öğrencilerinin amatör yapımı : Körfez'in ayırdığı biladerler.
Göztepe ve Karşıyaka rekabetini anlatıyor, boş muhabbet yok seviyeli bir yapım. İzlemek isteyenlere tavsiye ederim, nette bulunması da kolay.

sanırım bir bölümünü izlemiştim göztepeli adamın ablasını ksklı bi vatandaş istiyor adam ablasına ya o ya ben gibi birşeyler diyo güzele benziyordu aslında benim en büyük isteklerimden birisi samsunspor la ilgili böyle birşey yapmak belgesellere ayrı bir ilgim olduğundan ötürü ama tabi çekmekten falan anlamam

erkutdem55

Benim buna örnek duyduğum en şaşırtıcı şey Rİver ve Boca ile ilgili.Patron hangi takımlıya tüm kadrosunu o takımı tutan kişilerden kurarmış.Boca ve Riverlılar aynı işyerinde kesinlikle çalışmazlarmış.

Fecr_55

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 16 August 2010, 10:47:19
bugün 00:30 1:30 arası trt 1 de bank asya günlüğü programı  var izlemek istiyen arkdaşlar iççin duyurulur

Tüm takimlari bir programda mi sunacaklar?

kabacevizli55

cumaya kadar program var heralde her gün 3 veya  4  takım sunulabilir

eLLis

AlıntıDOSTLUK KAZANDI: 5-5
Gazeteniz Halk çalışanları ile DSP'nin İl Gençlik Kolları, dostluk müsabakasında bir araya geldi. İl Başkanı Oktay Ergör'ün başlama vuruşunu yaptığı karşılaşmadan her iki takım sahadan dostça ayrıldı. Önceki gece Yağız Spor Kompleksi'nde oynanan dostluk m
16 Ağustos 2010 Pazartesi 14:17

BERABERE BİTTİ
Mücadele her iki takımın oyuncuları attıkları goller ve estetik hareketleriyle güzel görüntülere sahne olurken, 60 dakikanın sonunda kazanan ise 5-5'lik beraberlikle dostluk oldu. DSP İl Teşkilatı'nın tam kadro bulunduğu karşılaşmada, müsabakayı izleyen il ve ilçe teşkilatı atılan golleri ayakta alkışladı. Her iki takım oyuncularını kenardan izleyerek destek veren partililer güzel görüntüler oluşturdu, sempatik halleriyle dikkat çekti.

ERGÖR'DEN TEŞEKKÜR
Jenerik gollerin atıldığı karşılaşmanın ardından düşüncelerini dile getiren DSP İl Başkanı Oktay Ergör, özellikle Gazeteniz Halk'ın saha içerisindeki performansını çok beğendiğini belirterek, "Güzel bir karşılaşmaydı. Dışarıdan izlemek oldukça keyif vericiydi. Böyle bir organizasyonda bir araya gelmek ise paha biçilemez bir duygu. Bu ortamı bizlere hazırlayan Gazeteniz Halk çalışanlarına teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Halk Gazetesi

Formalara gell...

berusa55

Bir de bunu gazetede kabak gibi yayınlarlar! Samsunspor forması giymiş bir tane adam görsem şaşarım  >:(

kabacevizli55

SAMSUN için iftar vaktine az kaldı  8) 8) 8)

babasamsunlu

King1965

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 16 August 2010, 10:47:19
bugün 00:30 1:30 arası trt 1 de bank asya günlüğü programı  var izlemek istiyen arkdaşlar iççin duyurulur

bu aksamkı sadece samsunspor dımı

kabacevizli55

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 16 August 2010, 16:05:56
bu aksamkı sadece samsunspor dımı
yok kardeşim tam bilmiyorum yüksek ihtimalle adana akhisar altay olabilir yada klüplrein transferlerinide konuşulabilir tam bilgim yok içerik hakkında .

grkn55

Bank Asya Günlüğü

* TRT1
    * 17 Ağustos 2010 Salı
    * 00:30

* TRT1
    * 18 Ağustos 2010 Çarşamba

* TRT1
    * 19 Ağustos 2010 Perşembe

* TRT1
    * 20 Ağustos 2010 Cuma

* TRT1
    * 21 Ağustos 2010 Cumartesi

Programda, on sekiz takımın mücadele ettiği Bank Asya 1. Ligi'yle ilgili en son haberler, takımların durumu, taraftarlar, oyuncular ve teknik kadro ile yapılan röportajlar yer alıyor...

Bank Asya Günlüğü, TRT 1'de...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 August 2010, 18:07:20
İlk bölümde Altay,Adana ve Akhisar olacak. Bizimkisi muhtemelen cumartesi gecesine denk gelir.

büyük ihtimalle öyle olacak, kaçırdık desene :(