Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 29 July 2010, 17:03:26
Yalnız bu ersin yılmaz'ın mail adresinde yer6.com gibi birşeyler var. Bildiğim kaarıyla bu FB'lilerin 6-0'lık maça ithafen Gs'lileri kızdırmak için kullandıkları bir tabir.

Abi bizim kar6 nın da bu gs lıları kızdıran fb lilerle ilgisi var mı?** zzzzz

celebi

benim bildiğim kadarıyla var kardeşim

germencisse

Topluca basalım o zaman kongreyii.. :D

mehmet yılmaz

Kongrelere misafir-izleyici olarak bir yaka kartı alınarak girilebiliyor.

alperen

sergen de rıdvan da deplasmanda beraberlik çok iyi sonuçtur deyip durdu.sanki deplasmanda Barcelona ile berabere kaldılar..

erkutdem55

Ben de az önce bir gazetede köşe yazısında Galatasaray Belgradı deplasmanda eler yazıldığını okudum.Hagni akla hizmet eliyor anlayamadım.İlk golü yerse Rijkaard GS'den kovulur.BJK'yi hakem,FB'yi ise ilahi bir güç korudu.3 takım da ilk maçlar sonunda elenebilirdi.

O kadar nefret etmişim ki gol attıklarında üzerime hüzün çöktü.

sercan5592

Ertuğrul Sağlam

Aloooo hazırlık maçından dakika ve skor alabilecek. Kampta dayısı olan yokmu?...

sercan5592

Burak

Alıntı yapılan: cgr - 30 July 2010, 17:26:58
Bu arada hazirlik macini 2-0 almisiz. Goller Anil ve Ersinden

sanırım artık telekfondan girebiliyorsun :D

ahmetsefa55

forumun bazı bolumlerınde begen butonu mu yok yoksa hep yoktu da ben mı anca farkettım yoksa bende mı sorun var  1dk!!!

Burak

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 31 July 2010, 13:02:06
forumun bazı bolumlerınde begen butonu mu yok yoksa hep yoktu da ben mı anca farkettım yoksa bende mı sorun var  1dk!!!

yok bazı bölümlerde mesela halı saha maçlarında

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Burak - 31 July 2010, 13:37:00
yok bazı bölümlerde mesela halı saha maçlarında
eyv kardesım

berusa55

Eski adıyla 2.lig yeni adıyla Bank Asya 1.lginin en başarılı takımı görünüyoruz istatistiklerde. Samsunspor'umuz bu başarıyı süper lig'de hakediyor buralarda değil. Bu özlem bu sene bitmeli  :(

**KaR6**

dün geceki operasyondan kimse bahsetmeyecek mi ;D