Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 23 June 2010, 11:54:46
hhahahahahh..Adamdaki saplantıya bakarmısın yaw :) :)

17 yaşında başlamış,askere gitmiş gelmiş devam etmiş,azme bak adamda.

babasamsunlu

abi adam başladığı işi yarım bırakmıyor helal olsun :D

ali ihsan

La buna yzy nin telefonunu verecen  :D 

babasamsunlu

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 23 June 2010, 12:11:05

hahahahh ..İşte günün en güzel demeci :D :D

erkutdem55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 23 June 2010, 12:11:05

Harikasın 55 numara espri.

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

celebi

sadece55

bu milliyet kıllığına mı yapıor bu haberleri yoksa samsun hakkaten böyle sapıklarla mı dolu ?!!

Nuri Asan

ahmetsefa55

ohaa ntvspor da ki tenıs macını ızledınız mı la dun baslamıs bıtmemıs bugun devam etmısler yaklasık 10 saat oynamıslar yıne bıtıremedıler =)) suan mac ertelendı yarına :D:D

erkutdem55

Ben izledim adamların pestili çıktı,oynayalım dediler hakem oynatmadı.Yarın diğer maçını da yapacakmış kazanan.Yarın da oldukça uzar dinlenecek bunlar,acaip servis atıyorlar.Aceler 100'e ulaştı.Yarın izlemek çok isterdim maçı.Yenilene çok yazık olacak.3 ay turnuvaya katılmaz bu adamlar :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 23 June 2010, 23:49:34
Ben izledim adamların pestili çıktı,oynayalım dediler hakem oynatmadı.Yarın diğer maçını da yapacakmış kazanan.Yarın da oldukça uzar dinlenecek bunlar,acaip servis atıyorlar.Aceler 100'e ulaştı.Yarın izlemek çok isterdim maçı.Yenilene çok yazık olacak.3 ay turnuvaya katılmaz bu adamlar :)

:D :D :Dbence anlasmıslar kendılerınden bı halt olmıcanı boyle bı rekorla gundeme gelelım demısler  ;D ;D

Tufan

tribundergi'de okuduğuma göre bu akşam Ömür'ün düğünü varmış.
Allah mesut bahtiyar etsin bir ömür boyu mutluluklar....

celebi

eLLis

Salı günü başlayan az önce sona eren mahut isner arasındaki tenis maçı isnerın 5.sette 70 68 üstünlüğüyle sona erdi dünya kupası hikaye tenis daha güzel  :D

eLLis

İşin kötüsü isnerın dün oynaması gereken maçı bu maçın uzamasından dolayı 1 saat sonra oynayacak olması ;D