Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Akyol

samsunmania

Bırakın adamı kardeşim. O bize kılıbık numarası yapıyor sadece. ;) ;)

Akyol

Abi o zaman bu yılki kılıbık rolünden dolayı and the oscar goes to babasamsunlu >l< >l<

samsunmania

Alıntı yapılan: Akyol55 - 22 June 2010, 18:22:52
Abi o zaman bu yılki kılıbık rolünden dolayı and the oscar goes to babasamsunlu >l< >l<

Ben oyumu ona verdim kardeşim zaten.

babasamsunlu

abim benim ..Eyvallah..Bu gençler anlamıyorlar pek bu işerlden..

Hanımköylü olmayını Allah Taş eder ona göre..Benden demesi.. :D

Ayrıca sayın Karayol55 sizin üçkağıtlarınızı ancak burada maraton başkan açıklar..Sana oldukça derin sevgiler yolluyodu o sıralar :D

Son söz etme bulma dünyası..Etmeyin bulursunuz  ::) ::) ::)

samsunmania

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 June 2010, 18:28:14
abim benim ..Eyvallah..Bu gençler anlamıyorlar pek bu işerlden..

Hanımköylü olmayını Allah Taş eder ona göre..Benden demesi.. :D

Karda yürü, izini belli etme, gençlere çaktırma kardeşim benim.  :D ;D ;)

Akyol

derin severiz başkanımla birbirimizi :-* yahu okuyanda sanacak harbi sahtekarım arkadaşlar yok öyle bişey bunlar geyik geyik ;D :D ;)

babasamsunlu

hahahahahh..başkanım lütfen bu başlığa girip aliye biraz giydirimisin..geçen senenin hesabını ver ALİİİİİİİİ :d :d

Akyol

yahu sen niye hep başkana sarılıyosun babasamsunlu ne ayıp :D  komisyon mu istiyosun nedir anlamadım ki ;D

babasamsunlu

:D yok en çok başkan muzdarip oldu bu konudan da o yüzden :D 10 liralık poları kazağı hırkayı ne varsa adam fahiş fiyattan kitlemişsin :D o yüzden şeyettirdiydim ben  :D

bide üste çıkmanın en güzel yolu konuyu saptırıp ortalığı çamura bulaştırmakmış..Öyle der Büyük Filozof Hakkı Topaç Başkanımız :D

Akyol

Müridlere olan fiyatla başkana olan fiyat bir olur mu hiç? Başkanıma hammadde fiyatından verdim litresi 3.96  ;D ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: Akyol55 - 22 June 2010, 18:53:32
Müridlere olan fiyatla başkana olan fiyat bir olur mu hiç? Başkanıma hammadde fiyatından verdim litresi 3.96  ;D ;D

;D ;D

Burak

hiç sorma yaa böyle bombalama vurmazdı ama hırslandı diyo rıdvan :D

babasamsunlu

hhahahahahh..Adamdaki saplantıya bakarmısın yaw :) :)