Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

veis

hoca olarak ugur tütünekeri aldılar ya yalakalık mı yapmaya çalışıyorlar nedir.

celebi

yok canıııımmm onu da nereden çıkardın :D

AntZ

Bu arkadaşlar diğerlerinden farklı olmayı başarmışlar :)

Bkz: Seth Godin, Mor İnek

Alıntı"Bir gün otoyolda araba sürüyorum. Sağımda ve solumdaki engin, huzurlu ve yeşil çayırlarda otlayan güzel inekleri görünce kendimden geçiyorum. Ama 15-20 kilometre sonra hepsi birbirine benzemeye başlıyor. Bunların bazıları mükemmel inekler, çekici inekler, harika ilişkileri olan inekler olabilirler. İnekler ne kadar güzel olurlarsa olsunlar, bir müddet sonra sıkıcı hale geliyorlar. Ama o çayırlarda karşımıza bir mor inek çıksa ne kadar hoş, ne kadar farklı ve çarpıcı olurdu."

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: cgr - 01 June 2010, 23:45:40
U l a n bisikletin lastigi patladi baruthaneden turk-is e kadar yuruyorum :) 

La CGR su havada ne işin var bisikletle yollarda :))

berusa55

YaşarDoğu

Nerdesin gidebildin mi eve, kordinat bildir?

Mustee13

AlıntıTürkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 20.08.2009 - 01.06.2010 tarihleri arasında 2009-2010 Turkcell Süper Lig, Bank Asya ve alt liglerde yer alıp futbol disiplin kurallarına uymadıkları gerekçesiyle 130 profesyonel futbol kulübüne toplam 8 Milyon 846 bin 250 TL para cezası kesti.

SAMSUNSPOR: 68.000 TL

HÜRRİYET

emre

Ekşi'de birinin deplasman tanımlaması:gidilmediği zaman insanda ''ödevini yapmayan öğrenci, evine bakmayan baba, buz atıldığı için kristalleşen rakı'' tribi yaratarak, vicdan azabı duyulmasına neden olan yaşam biçimi. tribün kültürünün olmazsa olmaz ritüeli.

otobüsü meşhurdur. tadını otobüsünden alır.
   :D

**KaR6**

bizim kazma el yasayı fener almış, vay canına ;D

berusa55

Bu adamların bir bize hayrı olmadı  >:(

Dartagnan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 June 2010, 11:50:49
bizim kazma el yasayı fener almış, vay canına ;D

ahahahha ciddi misin ?

Burak

**KaR6**

hürriyet yazdı valla, gülmekten kramp girdi ;D koca 1 seneyi ona sövmekle geçirdim ben, sahada nerede durcandan haberi yoktu, ofsaytı bizde öğrendi :D

mehmet yılmaz

bizde öğrendi demişsin ama ofsaytı öğrenebilmiş mi? :) emin misin?

ilhan parlak'ı geleceğin yıldızı diye alan, ali bilgini 3 yıldır kadroda tutan bir takımfan söz ediyorsak, inanırım el yasaya :)

**KaR6**

ofsayt diye birşeyin oldugu öğrendi ama ne oldugunu öğrenemedi abi, onu demek istedim :)