Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

beşnumara

**KaR6**

Ertuğrul Sağlam

GSGM Stad kirasının 92,000,00 TL'lik ikinci taksidini ödemediği gerekçesi ile Kulübe İcra tebligatı göndermiş.
Hayırlı olsun..... >:(

babasamsunlu

27 May 2010, 10:25:22 #5779 Son düzenlenme: 27 May 2010, 10:27:16 babasamsunlu
Ya kardeşim artık siteye de giresim gelmiyor..Bi müslüman da çıkıpta bi olumlu bir şey söylemeeycek mi ya..
Nefret ettim artık ya..Yeter yaww.Bu ne yaww...

:) ;D >:( :( 8) :) ;) :P ::) >:( :-[ :-X :) :-* :'( 1dk!!! .:.:. zzzzz ??? ;D :D ;) :)

erkutdem55

Bu adamlar anlaşılan hiçbir yere para ödemiyorlar.Bugün halk gazetesini okusun işkence çekmek isteyenler.

Mustee13

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 27 May 2010, 09:18:47
GSGM Stad kirasının 92,000,00 TL'lik ikinci taksidini ödemediği gerekçesi ile Kulübe İcra tebligatı göndermiş.
Hayırlı olsun..... >:(

nasıl yaa...?!!! il özel idare üstlendi kardeşim stadın masraflarını... ne kulübe gönderiyolar artık...

furkan5534

Alıntı yapılan: Serpico55 - 26 May 2010, 15:45:06
Pursaklar'dan Premier Lig'e!

TFF 2. Lig ekibi Pursaklarspor'un golcü oyuncusu Serdar Gökkaya'ya, İngiltere Premier Lig takımlarından Birmingham City'nin talip olduğu bildirildi.

Tarih26 Mayıs 2010 , 13:15
Yorumlar (1)
Arkadaşına Gönder
Paylaş

Pursaklar'dan Premier Lig'e!
HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

* Pursaklarspor
    * Birmingham City

Pursaklarspor Genel Menajeri Erkan Özbey, yaptığı açıklamada, sezon başında Hollanda'nın Heracles Almelo takımından transfer ettikleri 21 yaşındaki Serdar Gökkaya'nın uzun süredir Birmingham City tarafından takip edildiğini söyledi.

Birminginham City yöneticilerinin ligde 5, kupada da 2 golü bulunan oyuncunun menajeriyle görüştüğünü belirten Özbey, kulüp olarak şu an resmi teklifi beklediklerini ifade etti.

Özbey, Serdar Gökkaya'nın çok yetenekli bir oyuncu olduğunun altını çizerek, ''İngiliz takımı Serdar'ı daha önce Heracles Almelo takımınında da takip ediyormuş. Gelecek vadeden bir oyuncu. Serdar'ın önümüzdeki yıllarda isminden sıkça bahsettireceğine inanıyorum'' dedi.

Bu arada, Hollanda'da tatilde olduğu belirtilen Serdar Gökkaya'yı, Birmingham City'nin yanı sıra Turkcell Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un da transfer etmek istediği kaydedildi.

oha ya oha  Adamlar ingiltereden el atmıslar ... Biz bu işi bilmiyoruz kardesim

yuh be.. zaten 3. ligden cıktı bunlar 2. lige  :o ://  şaşırtıcı

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan:

mükemmel bir pankart

Serkan

OO serkan çok geriden takip ediyorsun ligimizi nerdeyse 1 yıl oldu bu pankart yapılalı :p

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: FoRZa_AlviN - 27 May 2010, 17:10:42
OO serkan çok geriden takip ediyorsun ligimizi nerdeyse 1 yıl oldu bu pankart yapılalı :p

İlk defa gördüm gerçekten mükemmel.Bizde Timofte için böyle birşey yapabiliriz aslında ligin başlangıcında.gerçekten harika olur

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 May 2010, 12:15:42

kaynak abi?

Kusura bakmayın kaynak belirtmediğim için...

Kaynak: Haber Gazetesi

emre

vay arkadaş buca bülent uygun'la anlaşmış..

mimar55

ciddimisi
Alıntı yapılan: emre55 - 27 May 2010, 19:25:00
vay arkadaş buca bülent uygun'la anlaşmış..

ciddi misin ben gazi antep anlaştı diye biliyorum...

emre

antep'le anlaşamadılar.antep için de zico ismi geçiyor.