Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 May 2010, 20:51:09
Son anlar ne heyecandı. Yok beyler; biz play off falan oynamayalım çıkacaksak direkt çıkalım. Yoksa bu heyecana yürek dayanmaz :D
sen askerdeyken ;D ben de hep aynı şeyi söylüyordum abi.bu kadar yıl bekledik hala playoff diyenlere de şaşırıyorum.çıkacaksak direk çıkmalıyız yoksa olası playofftan elenme durumunda bu bünye kaldıramaz.Altaylılara Allah gerçekten sabır versin.bir takım her sene playof oynayıp çıkamaz mı yaaa

mehmet yılmaz

Çok keyifli bir final oldu... Tabii bu keyif tarafsız olmamızdan da kaynaklıydı biraz. Çünkü gerçekten de böyle bir maçı Samsunspor oynasa, kalpten giderdik herhalde... Konyaspor, Türk futboluna birşey katmayan, tek özelliği şehir takımı olması olan bir takım bence, gereksiz Süper Lig için ama Ziya Doğan faktörü etkili oldu ve toparladılar, çıktılar... Altay içinse diyecek birşey yok, 5 yılda 3 final kaybettiler, psikolojisi bozulur adamın!

berusa55

23 May 2010, 20:59:23 #5702 Son düzenlenme: 23 May 2010, 21:08:30 berusa55
Ciddi diyorum play offsuz çıkacaksak çıkalım. Yemin ediyorum şu bizi alakadar etmeyen maçta bile heyecanladın mı ki Samsunspor'umuzun maçının sonunu göremem  :D

Serkan

Alıntı yapılan: mimar55 - 23 May 2010, 20:49:39
maça bak beeee konya yakıştı süper lige

gerçekten Konya'nın Süper lig'e yakıştını düşünüyormusun ?

cem

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 May 2010, 20:59:23
Ciddi diyorum play offsuz çıkacaksak çıkalım. Yemin ediyorum şu bizi alakadar etmeyen maçta bile heyecanladın mı ki Samsunspor'umuzun maçının sonunu göremem  :D

AntZ

Düştüğümüz sene Antalya süper lige çıkmıştı. İçimde dayanılmaz acı varken nereye gitsem konvoy, kutlama, sevinen, eğlenen insanlar... Bildiğim kadarıyla Selim Konya da. Ne diyeyim şu günlerde Allah sabır versin Selim.

samsunmania

Bursaspor başkanı: Büyükşehir Belediye Başkanı, vali ve sivil toplum örgütlerinden tam destek gördük.
Konyaspor Başkanı: takımın 25 milyon tl borcu vardı. Yanımda sadece Büyükşehir Bel.Başkanı vardı. Teşekkür ediyorum.
Bunları bir yazı ile yarın bir kez daha yazın mehmet, mustafa, mert yazın nolur belki okuyup da utanan olur.
Bu kadar mı zor bu kadar mı haketmiyoruz. Bir el verin bize de acı çekiyoruz artık. Yeter.
Oturduğunuz makamlarda köstek oluyorsunuz bizlere. hakkımızı verin başka bir şey istemiyoruz. Diğerleri ne aldıysa onu istiyoruz. fazlasını değil.

Dartagnan

konya dustugu an Besıktas sampıyon olmustu ve o sırada sehır adeta cosmustu.Kan aglaması gerekırken.Ben bıle konyalı olmamama ragmen ıcım cız etmıs,bı guzelde  sovmustum.Ayrıca bu sene deplasmana gıttıgımde kafaya oynayan bır konyaspor olmakla bırlıkte bıletler cok ucuzken stadı doldurmaktan acız bır sehırın super lıge cıkmasına cok ama cok uzuluyorum.Keske Altay cıksaydı.

gurbetçi55

konyanın çıktığı iyi oldu eğer çıkmasalardı çokda iddalı kadro kurup karabük gibi anasını ağlatırdı milletin biz altaya alıştık ksk ve altayın olduğu play offdan termespor bile çıkar

erdem

bence konya o borçla süper ligde kocaeli gibi olur.

samsunmania

Alıntı yapılan: gurbetçi55 - 23 May 2010, 21:59:00
konyanın çıktığı iyi oldu eğer çıkmasalardı çokda iddalı kadro kurup karabük gibi anasını ağlatırdı milletin biz altaya alıştık ksk ve altayın olduğu play offdan termespor bile çıkar

;D ;D ;D ;D Haklısın vallaha.

berusa55

23 May 2010, 22:03:07 #5711 Son düzenlenme: 23 May 2010, 22:09:28 berusa55
Bu arada Samsunspor.biz Genel Sohbet Odamız 400. sayfasına ulaştı. Daha nice 400 sayfalara  >l< >l<

kavak_55

konya belediye başkanının konyasporun yanında oluğunu duyunca bizim belediye başkanı aklıma geldi.inşallah konyaspor başkanını dinlemiştir veya okur yusuf ziya yılmaz artık sözde değil özde yapar dediklerini inşallah bir belediye başkanı şehrini temsil eden futbol takımına destek çıkmıyorsa neden vardır diye soruyorum kendi kendime. samsunda yaptığı alt yapı vb şeyler zaten yapması gereken şeyler ama marka olan futbol takımına destek çıkması büyük şehir olan bir belediyeye apayrı bir ayrıcalık kazandırmazmı hele hele süperlige çıkmasında katkı sağlaması çok hoş olmazmı metro yaptırmışsın veya hızlı tiren olabilir onlar zaten yapılması gerekenler ben onlarda ekstralık görmüyorum sayın başkan gerçekten bir iş başardım diyeceksen bu taraftarın sesini duy artık kulaklarını açta iyi duy. bir yerden bir yere münibüslede giderim otobüslede giderim.ama takımızı süper ligde değilken başımız dik gidemediketn sonra havadan gitsek ne olur başkan ne olur söyle.................

mehmet yılmaz

Divan edebiyatı şiirde zirvedir bence... Önceden bildiğim ama unuttuğum iki mısraya denk geldim bu gece...

Buyurunuz efendim, muhtevaya bakınız :)

"Ayıttı ol perî bir gün düşüne girüren bir şeb
Sevincimden nice yıllar geçiptir görmedim uyku..."

Zâtî demiş ki,

"O peri kızı bana, "Günün birinde, bir gece rüyana gireceğim!" diye söz verdi... Bu sözün sevinciyle nice yıllar geçiyor ki gözüme uyku girmedi!"

Üstüne ne söz edilir ki bunun :)

Fecr_55

U 17 millilerimiz, Avrupa Sampiyonasi grubundaki son macini su an Ingiltere ile oynuyor..Mac 1-1 devam etmekte..
Oyuncumuz Oguzhan da ilk 11'de..Takimimiza basarilar..Az sonra ikinci yari baslayacak..

http://trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TV3&slv=0