Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: beşnumara - 10 May 2010, 01:33:03
A2 takımdan A takıma çıkarılan mustafayı tanıyan varsa ona ulaşsın 44 numaralı formayı da bir daha giymesin.gitsin malatyada giysin o formayı.hangi kulüpte oynadığının farkına varsın.yoksa ben mi çok hassas düşünüyorum bilmiyorum ki

Aynı şeyi bende düşündüm Fatih, ama sen bunu kulüpte anlatmazsan, uyarmazsan bu çocuk ne yapsın.

beşnumara

zaten kimse bir şey demezse veya seneye aynı numaralı formayı giyerse ben ona iyi bir giydiririm.taşıdığı armanın anlamını mazisin bileceksin arkadaş

Mustee13

ya hemen yüklenmeyin çocuğa 50 tane topçu var takımda illa birileri giyicek bu numarayı...yani adam 4 numarayı istiodur alamayınca 44 giyer.. mesela murat 77 giyiyo ama yalovalı mı şmidi murat :)

celebi

EN OLUYOR 44 LE BİR SORUN MU VAR. YAKARIM VALLA 8)

Burak

o zaman biz forma numaralarını şöyle yapalım 55 hariç  82 den başlasın böyle de bir sorun kalmaz hem:) sadece 19 futbolcu olur ama:)

Serkan

bir futbolcu kulubunun mazisini bilicek... Bugün tribünde yaşlı amcanın biri bile bu çoçuk başka numara bulamamışmı MALatya'nın plakayı giymiş diye dövünüyordu....

Burak

ohooo malatya bir aşağıya daha gitmiş uzun bir süre görüşemeyeceğiz desenize

seneye gelecek tek takım kaldı aşağıdan hepsi belirlendi sonuncusu kim olsun sizce

adanademir
konya şeker
tavşanlı linyit
türk telekom
tokatspor
çorumspor
iskenderun demir çelik
t.k.spor

bazıları son hafta değişebilir

AntZ

10 May 2010, 09:38:47 #5362 Son düzenlenme: 10 May 2010, 09:50:38 Ant55
Alıntı yapılan: dukeburak - 10 May 2010, 09:36:44
ohooo malatya bir aşağıya daha gitmiş uzun bir süre görüşemeyeceğiz desenize

Malatya Belediyespor, Yeni Malatyaspor oldu. Yeni Malatyaspor olarak 2. ligden devam edecekler.
Muhtemelen Malatyaspor'un da borçlarından dolayı iflası açıklanacak.
5 sene sonra ismin başından "yeni" yi kaldırabiliyorlar (Daha doğrusu iflas eden takım, 5 sene sonra tamamen fesholuyor ve aynı isimle başka takım kurulabiliyor.), aynı durumu birçok alt lig kulübü gibi Adanaspor da yaşamıştı.

Alıntı yapılan: dukeburak - 10 May 2010, 09:36:44
seneye gelecek tek takım kaldı aşağıdan hepsi belirlendi sonuncusu kim olsun sizce

3 saatlik deplasman olması ve eskiden beri Samsunspor'a olan sevgileri nedeniyle tabi ki Çorumspor, ama umarım aynı ligde oynuyoruz diye Orduspor gibi boy ölçüşmeye kalkmazlar.

Ollivanders

Bence Turk telekom cıksın ankaraya bir deplasman daha cıkar:D

domin55

10 May 2010, 11:11:20 #5364 Son düzenlenme: 10 May 2010, 11:12:57 domin55
bende o şekil düşünüyom ama tokatda gelse iyi olur aslında :)

Burak

bende çorum u istiyorum ama ordu gibi tepemize çıkma heveslerinden korkuyorum

Ollivanders

10 May 2010, 12:13:39 #5366 Son düzenlenme: 10 May 2010, 12:15:38 Serpico55
Alıntı yapılan: dukeburak - 10 May 2010, 12:06:08
bende çorum u istiyorum ama ordu gibi tepemize çıkma heveslerinden korkuyorum

kardesim emin ol cıkarlar ... Benim corumlu bir arkadas var kendisi ankarada oturup gese ve ankaragucunu tutmasına ragmen çorumspor cıksa da sizi bir yensek diyebiliyor.  O yuzden corumspor cıkmasın.

Burak

ya arkadaş ben anlamıyorum bütün çevre illerden gezmeye alışveriş yapmaya samsun a gelirler hemde çekemezler üniversite de çevre illerden ne kadar tanıştığım adam varsa samsun a gezmeye gelmiş ben ise hiçbirini bilmem ordu merkeze gidip neresini gezecem işim olmadığı sürece:D

beşnumara

Adanademirsporun bu kadrolarıyla buralara kadar gelmesi bile başarı.ekstra playoflara 3. kez gidecekler.daha önce 2 kere final oynadılar ve çok da yi kadroları vardı ama finalede kaybettiler.o zmanki kadrodan birkaçı şuan süper lig forması giyiyor. Aslında takımları yine de idare eder de kaleleri sağlam değil.18 yaşında bir çocuk var pek de güvenmiyorum ben kalecilerine.umarım maçlara iyi motive olur da onun yapacağı hatayla elenmezler.eğer bu sefer de playoflardan çıkamazsa demirsporlular ve adanalılar için çok kötü olur ;) gönül ister ki turuncular çıkmasın demirspor çıksın seneye şenlik olsun :)

Akyol