Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eakgül55

??? tuhaf bu konuyu açan yaşın kaç?

gkhn

Kısacası birçok hata vardı...Bundan dolayı bu olaylar meydana geldi...

seckin55

Taraftarlar birbirine girdi

Samsunspor-Adanaspor maçı öncesi, kırmızı-beyazlı taraftarlar arasında kavga çıktı

Samsunspor-Adanaspor maçı öncesi, kırmızı-beyazlı taraftarlar arasında kavga çıktı. Mert Irmağı bölgesinde Söğütlübahçeli taraftarlar ile Şirinler Grubu arasında maç öncesi gerginlik yaşandı. Taşlı sopalı kavga kısa sürede büyürken, Çevik Kuvvet ekipleri olay yerinde önlem aldı.
Hatırlanacağı üzere iki taraftar grubu arasında daha önce yaşanan kavgada iki taraftar bıçaklanmıştı.

DOĞRULUĞU VAR MI?

Kaynak:netkulis.com

erkutdem55

Alıntı yapılan: seckin55 - 07 March 2010, 21:38:47

Samsunspor-Adanaspor maçı öncesi, kırmızı-beyazlı taraftarlar arasında kavga çıktı

Samsunspor-Adanaspor maçı öncesi, kırmızı-beyazlı taraftarlar arasında kavga çıktı. Mert Irmağı bölgesinde Söğütlübahçeli taraftarlar ile Şirinler Grubu arasında maç öncesi gerginlik yaşandı. Taşlı sopalı kavga kısa sürede büyürken, Çevik Kuvvet ekipleri olay yerinde önlem aldı.
Hatırlanacağı üzere iki taraftar grubu arasında daha önce yaşanan kavgada iki taraftar bıçaklanmıştı.

DOĞRULUĞU VAR MI?

Olmaması lazım hemen arkamızdaydı şirinler yol boyunca stada kadar beraber geldik sayılır

ahmetsefa55

aynen bende sovuyorum da adam bıldıgın mamalak ya bıde bu nasıl bır admın dır kardesım yok 3 buyukler yok bıze her yer 55 dıye bı ozentılık adamın ısmının yanında 1907 yazıyo ultraslan yazıyo hıcbıse demıyo admın kımse kusura bakmasın ama bole bıse trabzonun sayfasında fln ımkansız yanı azıcık kendımıze cekı duzen verelım atalım sunları sayfadan tepkımızı koyalım off cok sınırlıyım yaa >:( >:(

xknox

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: seckin55 - 07 March 2010, 21:38:47

DOĞRULUĞU VAR MI?

köprünün alt tarafından yüzünü bağlamış 4-5 kişi köprünün üst tarafına Molotof attı...artık kimdir neyin nesidir yorum yapmak istemiyorum.anlamadığım birşey aynı takımı destekliyoruz.bu nefret neden?x grup yaptı demiyorum.Orda o molotoflardan 1 tanesi bir kişiye isabet etse hiçmi vicdan azabı duymıcaktı.Polisler bile şaşırdı.Allah akıl fikir versin ne diyelim

ramcQ_55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 08 March 2010, 17:47:29
köprünün alt tarafından yüzünü bağlamış 4-5 kişi köprünün üst tarafına Molotof attı...artık kimdir neyin nesidir yorum yapmak istemiyorum.anlamadığım birşey aynı takımı destekliyoruz.bu nefret neden?x grup yaptı demiyorum.Orda o molotoflardan 1 tanesi bir kişiye isabet etse hiçmi vicdan azabı duymıcaktı.Polisler bile şaşırdı.Allah akıl fikir versin ne diyelim

kendimi bi an gaziosmanpaşada sandım bune böle yaaa durduk yere molotof attılar şirinlere alllahdan kimseye gelmedi kimden cesaret alıyo bu cocuklar kim var arkalarında anlamış deiliz yazık gercekten yazık

celebi

bu arada karşıyaka konyayı yeniyor bu iyi olmadı

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: celebi - 08 March 2010, 22:34:19
çok kötü oldu gerçekten ya puan farkı açıldı şimdi.bu haftaki kaybettiğimiz 3 puana zaten yanarımda bundan önce kaybettiğimiz o saçma puanlarada ayrı bi yanarım

Dartagnan

ya bi seyde yolunda gitsin Allah im yaaa.

erkutdem55

sanırım böyle biterse play-off umudumuz kalmaz 11 puana çıkıyor en yakınla :(kabus gibi hafta,allahım ne olur 1-1 olsun

celebi

karşıyaka yendi konyayı puan şimdi 11 puana çıktı artık çok zor

Dartagnan

yalan oldu ....Biz ustumuze dusup ciddiyetle serimizi devam ettirmemiz lazim.

celebi

biz kalan maçları alaım artık rakipler neyaparsa