Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

anlztrk

Alıntı yapılan: beşnumara - 23 February 2010, 02:46:56
turgutu alsınlar forvete gol sorunu çözülür.bonsevisine guiza kadar vermezler ve guizadan daha fazla verim alırlar ama turgut o baskıyı kaldırır mı bilemem :)

7 milyon euro yeter ;D

celebi

Alıntı yapılan: beşnumara - 23 February 2010, 02:46:56
turgutu alsınlar forvete gol sorunu çözülür.bonsevisine guiza kadar vermezler ve guizadan daha fazla verim alırlar ama turgut o baskıyı kaldırır mı bilemem :)

turgutu bir yere göndermeyiz ;)

cgr

Hali sahadaki arkadaslar bi nevi beni Guiza'ya benzettikleri icin dun valla izlerken ben bile kotu oldum. Iyice Guiza yaptiniz la beni site ahali :D   

kerem55

Alıntı yapılan: cgr - 23 February 2010, 12:58:08
Hali sahadaki arkadaslar bi nevi beni Guiza'ya benzettikleri icin dun valla izlerken ben bile kotu oldum. Iyice Guiza yaptiniz la beni site ahali :D   

;D ;D ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: cgr - 23 February 2010, 12:58:08

Hakkını yemeyelim Güiza o kadar da kötü değil be cgrciğim :)
Kazma, adam olsun da ıslıklanmasın, adam olsunlar da ıslıklanacak kazık yemesinler ;)

emre

aaaahhhh ulan ahhh!!! şu takım turkıye kupasında da olacaktı,gümbür gümbür gidecektik!!!... ne altayı ne fenerii duracaktı karsımızda...  :-[  :-[

Turuncu

Ntvsporda 1.lig programı başladı

YaşarDoğu

Bizim maç gösterildi mi Turuncu?

Turuncu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 23 February 2010, 23:19:31
Bizim maç gösterildi mi Turuncu?
Yok abi gösterilmedi , dsporun canlı yayınladığı maçları verebilir

celebi

zaten göstermeyecek samanyoluda gösterecek onuda az önce netten seyrettiik zaten

Ollivanders

abi yorumlar onemli biz macı izlemiştik zaten :D:D

Turuncu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 23 February 2010, 23:23:37
abi yorumlar onemli biz macı izlemiştik zaten :D:D
ntvsporda haftanın takımı kalecisi , oyuncusunu belirleniyo güzel oluyo  :)

celebi

Ollivanders

abi sanırım o gecen haftaya ozguydu . Genelde yorumcular oluyordu samanyolu haberde olmazsa da yapacak birsey yok :)

celebi

ben ntvden bahsettim samanyolunda 3 kişler zaten