Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

@ çelebi

Hocam nasıl maç anlaıyorum , arada söylediğim güzel benzetmeleri saymazsak    :P;D ;D ;D

holigan_itü

şimdi söylemesi ayıp itü nün futbol takımına gırdım bı arkadasım var vefaspor da oynuyo (aynı zamanda arda turanın da kuzenı) neyse buda gırdı takıma babasına demıskı ıste baba unıversıte futbol takımına gırdım ama bılıyosun ıtuye gelenler hep ders calısan adamlar futboldan anlayan cıkmaz herhalde takımda adam gıbı topcu cıkacagını sanmıyorum demıs (buraya dikkat):) babasıda demıskı öyle deme oglum adamın bırı samsunludur samsunsporun altyapısında oynamıstır bırakıp ders calısmıstır sımdı de takıma gırmıstır bellı olmaz bu ısler fln demıs :) arkadasımın babasının böyle bır ornek vermesı benı cok mutlu ettı valla demekkı eskıler bızı hala unutmamıs...     böyle ıste paylasmak ıstedım :)

YaşarDoğu

26 January 2010, 19:34:08 #3857 Son düzenlenme: 26 January 2010, 19:37:54 YaþarDoðu
TRT deki kupa maçını seyrediyorumda Konya Şekerde İshak var ortasahadada oynayan  , biz niye böyle gençleri takıma kazandıramıyoruz bilmiyorum.27 yaşında adama genç diye denemye alıyosun , bu çocuk 92  doğumlu , ahh ahhh....

holigan_itü

abi valla konyaseker taş gıbı takım hıc demessın 2.lıgde oynuyolar dıye butun takım cok canlı atletık

YaşarDoğu

Şanssız goller yediler, ama mücadeleci oyunları devam ediyor, hadi Konya şeker yen şu şımarıkları

YaşarDoğu

Konya Şeker de nedir kardeşim kaleciden çektiği , hep hatalı gol yenilmezki , hele 4. gol onuda kurtar be kardeşim

celebi

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 26 January 2010, 18:01:48
@ çelebi

Hocam nasıl maç anlaıyorum , arada söylediğim güzel benzetmeleri saymazsak    :P;D ;D ;D

süper anlattın be kardeşim. ancak biraz daha egzesiz yapman lazım. ara söylemler az geliyor

emre

sitenin msn grubundan biri siteye uye olmuş adminler onaylamamış hala. hekliyecem falan diyor milletin işi gücü yok nelerle uğrasıyor yaa..bizde nefes almaya vakit bulamıyoruz  >:(   :D

**KaR6**

heklesin de kurtarsın daa beni Allah aşkına :)

emre

neyı ispatlamaya çalışıyorsa elimdeki server makinası,görüseceğiz faln diyor Allah'ım yaa..

**KaR6**

27 January 2010, 00:38:12 #3865 Son düzenlenme: 27 January 2010, 00:39:54 **KaR6**
yok heklicekte nolcak, kimse kullanmıyo ki zaten :)

konuyla alakası yok ama resimlerimi gezerken buldum, ne ara çekindim haberim yok kafam guzeldi galiba ;D

meşhur taksim meydanı ;D

emre

msn grubunu değil siteyi heklicekmiş sanırım.nasıl bir amaca hızmet ediyorsa  :D

**KaR6**

hee, Murat abi varken zor ama bilemem, bekleyip görecez :)

adamda ki hırsa bak yalnız ;D

emre

**KaR6**

başkanııım, bu gece geliyorum, tekkekoye haber sal, hazır olsunlar, geliyoruz  >:( >:( ;D