Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

emre

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 September 2009, 20:56:57
bu arada msn'de genel sıkıntı var diye bir muhabbet dönmüştü sitede .. sanırım güncellenmeyen msn sürümleri kabul edilmiyormuş ben güncelledim sorun kalmadı  ;)

bende bugün güncelledim iyiydi ama nolduysa daha sonra kayboldu msn masaüstündekide tıklayınca parametre hatası yazıyor.Nasıl iştir anlamadımm..

Kais

errea beklediğimiz paketleri hazırlamış.139 liraymış.gittim ama kapalıydı.alt üst esorfman alt üst forma çorap vs.. varmış.

eLLis

17 September 2009, 23:34:11 #3063 Son düzenlenme: 17 September 2009, 23:43:40 eLLis
Alıntı yapılan: Tuareg55 - 17 September 2009, 21:13:54
gs 2-0 yaptı :(
Niye üzüldünki kardeşim yunan maçında ben destekledim bayrağımıza basan parçalayan kıbrısta onlarca insanımız kadın çocuk demeden öldürenler bunlar ve daha niceleri...

Bu arada benim msn e kaç gündür girilmiyor bi hata kodu veriyor onunda çözümünü bulamadım yazmışlar ama nette ebuddy meebo ıloveım gibi sitelerden giriyorum artık yapacak bişe yok :(

Yaman55

yunanlara önce gs geçirdi inşallah yarın da basketbol takımımız geçircek

emre

Alıntı yapılan: eLLis - 17 September 2009, 23:34:11
Niye üzüldünki kardeşim yunan maçında ben destekledim bayrağımıza basan parçalayan kıbrısta onlarca insanımız kadın çocuk demeden öldürenler bunlar ve daha niceleri...

Bu arada benim msn e kaç gündür girilmiyor bi hata kodu veriyor onunda çözümünü bulamadım yazmışlar ama nette ebuddy meebo ıloevım gibi sitelerden giriyorum artık yapacak bişe yok :(

kardeşim güncelle msn ni istersen benimkide güncelleyince halloldu..

Jnr.Serkan

abi galatasaraydan nefret ediyorum...sakın beni milliyetçi deil zannetmeyinkim koyarsa koysun galatasaraya fenere beşiktaşa trabzona koysun.avrupa maçlarında gs ve ts hariç her takımı desteklerim

Oflu

Tuareq geseye zitligin nerden kaynaklaniyor?

Jnr.Serkan

ben 4 büyük denilen hiç bi takımı sevmem oflu...avrupada bjk yi feneri desteklerim ama ts ve gs yi sevmiyorum...bilmiyorum gs ye sempatim olmamasının nedenleri daha çok babamdan kaynaklanıyor.babam beni gs ve ts ye karşı farklı bi nefretle büyüttü...hepiniz kadar milleyetçiyimdir türklüğümü burada tartışamam kmseyle.

Oflu

bosver arnavut bozmasi geseyi=)
Bende gicigim gayseye. Girdigim ortamlarda çok Gayseli var, bende ondan bir okadar daha zitim cincona. Fb geçen sene 4 tane atti bende 4 köse oldum=)

eLLis

Alıntı yapılan: emre55 - 17 September 2009, 23:43:57
kardeşim güncelle msn ni istersen benimkide güncelleyince halloldu..
Sağol denedim ama olmadı ya neyse artık  :(

KocumVolkan

Alıntı yapılan: eLLis - 17 September 2009, 23:34:11

Bu arada benim msn e kaç gündür girilmiyor bi hata kodu veriyor onunda çözümünü bulamadım yazmışlar ama nette ebuddy meebo ıloveım gibi sitelerden giriyorum artık yapacak bişe yok :(

saat olayı yüzünden hata vermesi çok yaygın.. saati güncelle derim butür hatalarda hemen
hmm tam olarak kodu söylesene abi yardımcı olmaya çalışayım

emre

beyler bir yardımcı olun!!sitede neye tıklasam adam gibi girmiyor..mesela "Yeni Gönderilen Mesajları Göster"  e tıklıyorum sadece bi konuyu gösteriyor ve dün atılan mesajlardan birini son mesaj olarak gösteriyor.halbuki üstüne bir sürü daha mesaj atıldı.siteyi en son gönderilen mesajlardan takip ediyorum yahuu. :( >:(

emre

dün aksamdan beri böyle kardeşim sinir oldum..

AntZ

Alıntı yapılan: emre55 - 18 September 2009, 10:17:20
beyler bir yardımcı olun!!sitede neye tıklasam adam gibi girmiyor..mesela "Yeni Gönderilen Mesajları Göster"  e tıklıyorum sadece bi konuyu gösteriyor ve dün atılan mesajlardan birini son mesaj olarak gösteriyor.halbuki üstüne bir sürü daha mesaj atıldı.siteyi en son gönderilen mesajlardan takip ediyorum yahuu. :( >:(

Yanlış biliyorsam bağışlayın ama yeni gönderilen mesajlara tıkladığında en son mesajı değil, senin en son gördüğün mesajdan sonraki mesajı gösterir. Örneğin sen en son 3. sayfada bir mesajı gördüysen ve 10. sayfaya gelindiyse en son gönderilen mesaja tıkladığında 3. sayfadaki son gördüğün mesajdan sonraki mesajı görürsün.