Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

gese - bjk macini netten izlemek için acilan kanallar.Biri sizinde dikkatinizi çekmistir. Biz baska diye soranlara inat sadece samsunspor diyelim sizde gese bejeke macini yayinlamak icin samsunspor adinda kanal acin ben ne diyeyim ki.

____P2P__________________________          (Software required)
- soccer2 [en] Tvuplayer
____NON P2P_____________________   (Software "not" required)
- ligspor
Freedocast
- bayo
Freedocast
- samsunspor
Freedocast
- gstv_genclikcafe
Justin
- koncertomovie
Justin
- cartel_tr
Justin
- mtvturkiye
Justin
- alemdar1907_
Justin
- alti_kasim_hatirasi_
Justin
- megaplus
Justin
- livetr
Justin
- soccers2010
Justin
- thug_309
Justin
- lazut29
Justin
- erlsports
Justin
- kosovali1905
Justin
- bycansport
Justin
- turksport051
Justin

Sercan

Bugün iddaadan 145 TL aldım bu para haram mı?

emre

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 14 September 2009, 00:33:15
Bugün iddaadan 145 TL aldım bu para haram mı?

Bence değil çünkü tahmin ediyorsun emek harcıyorsun, yatırmak için para veriyorsun ama haram diyorlar böyle şeylerden kazanılan paraya

Sercan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 14 September 2009, 00:39:36
Bence değil çünkü tahmin ediyorsun emek harcıyorsun, yatırmak için para veriyorsun ama haram diyorlar böyle şeylerden kazanılan paraya

Parayı alana kadar böyle birşey yoktu,parayı aldıktan sonra aklımı kurcalamaya başladı..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 14 September 2009, 00:43:27
Parayı alana kadar böyle birşey yoktu,parayı aldıktan sonra aklımı kurcalamaya başladı..

valla ben geçen hafta 101 tl aldım çatır çatır yedim ;D sen bilirsin kardeşim, istersen iddaaya tekrar yatır dicem ama kesin yatar ;D

Ollivanders

Bence haram para kardeşim kumar sonuçta. Alın teriyle kazanım yok. Ne bilim ben oyuzden hiç oynamiyorum . en iyisi de bu aslinda.

**KaR6**

Sadece Samsunspor

emre

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 14 September 2009, 00:43:27

ya kardeşim bu konuyu anlatmak bana düsmez ama sorduğun için söyleyeyim sadece samsunspor kardeşim sende yanlış anlama bunun sencesi bencesi yok kesinlikle haramdır..sonucta emek vermıyorsun şans işi tabi yinede siz bilirsinizz..

Ollivanders

vay kardesim üni baslangiç . Guzel gunler tadını cıkar . 3. 4. sınıflarda isin rengi değisiyor.

**KaR6**

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 14 September 2009, 00:48:29
mesala bana ;D üniye başlıcam 24ünde ;D

istanbula geliyodun sanırım değil mi? ilk günler zor geçer, canın sıkılır, gezesin gelir bilmezsin, ulaş bana kardeşim ;)

emre

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 September 2009, 00:51:04
istanbula geliyodun sanırım değil mi? ilk günler zor geçer, canın sıkılır, gezesin gelir bilmezsin, ulaş bana kardeşim ;)

istanbul da canı sıkılır mı kardeşim yaa!!

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Serpico55 - 14 September 2009, 00:49:33
vay kardesim üni baslangiç . Guzel gunler tadını cıkar . 3. 4. sınıflarda isin rengi değisiyor.

evet tadını çıkarmak lazım :)

kar6, valla okul şehir gibi aşağı inmeye gerek yok ama sıkışırsam senleyim ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: emre55 - 14 September 2009, 00:52:15
istanbul da canı sıkılır mı kardeşim yaa!!

tek basına sıkılır, arkadas arar adam ;)