Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Kim Koyarsaa Koysunn,Trabzonaa koysunnn,Trabzonaa Koyandann,ALahh Razıı oLsunnn,ALahh Razıı oLsunnn !!!!!! ;D

SSBiz Gençlik

Ses açmamız gerek maçlarda ;D... 5 dakika bağırdık ses mes gitti...  Ses olayı için daha çok çalışmalıyız...

Sony

Alıntı yapılan: kolloid - 16 August 2009, 13:03:04
Ses açmamız gerek maçlarda ;D... 5 dakika bağırdık ses mes gitti...  Ses olayı için daha çok çalışmalıyız...

katılıyorum kolon mu döşesek belirli yerlere hiç olmasa baskı olur karşı tarafa

Sony

beyler buraya da kimse takılmıyor heralde .... kendine kendime konuşuyoruz :D  ;D  ;D  ;D nicki mi deli diye değiştirmesinler  ;D ;D ;D ;D ;D

Akyol

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 August 2009, 19:31:05
Bugün Elazığ'da şehit olan 4 askerimizden birisi Samsun'luymuş ..
Oooff ooofff  >:( :( Ya arkadaşlar birde demezler mi açılım kapanım falan deliriyorum kahroluyorum bizi kimler nereye sürüklüyor böyle :( Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum :(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Şehitimize ALLAH tan rahmet diliyorum.Bir başkadır benim memleketim.adam bilmem ne devleti diyor,önderimiz teröristbaşı diyor,suç yok,malın biri de çıkmış bizi korkutuyor güya,savcılığa verecekmiş kendisine atılan maillerden dolayı.vermezsen adam değilsin lan yemek tarifçisi angut.

berusa55

17 August 2009, 21:54:44 #2541 Son düzenlenme: 17 August 2009, 21:56:35 berusa55
AlıntıAskeri Birlikte Patlama, 4 Şehit

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Koçyiğitler köyü bölgesinde devriye görevi yapan timdeki askerlerden birin üzerindeki el bombası patladı. Patlamada 4 asker yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Elazığ Asker Hastanesi`ne götürülürken yolda şehit oldu.

Patlamanın el bombasının kazayla patlaması sonucu meydana gelmiş olabileceği belirtildi.

Askerin üzerinde el bombası patlaması sonucu olmuş. Bu nasıl iştir ya! Şehitlerimize rahmet, yakınlarına sabırlar dilerim.  :-[

FaTiH_HaN

ruhlari saad olsun basimiz sagolsun :'(

Sempatik Bengülü

Şehitlerimize ALLAH tan rahmet diliyorum.

Sercan

Mekanları cennet olur inşallah şehitlerimizin...

55JNR55

almadım adamlar sallayıp duruyor sinir bozmaktan başka bişe değil :-\

Sadece Samsunspor

İki satırlık adamları musallat ettik Samsunspor'umuza bundandır böyle dibe vuruşumuz

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 20 August 2009, 18:09:00
Millet akşam 8.30 arabası ile Samsun'a geliyorum , bir isteği olan var mı ?

- yok mu , tamam sağolun  :D :D

Sağ salim gel yeter kardeşim...

eLLis

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar kardeş.
o yolu çeken bilir  :)

YaşarDoğu

İlk teravih namazı bu akşam , haydi bismillah...