Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kais

valla onada bir tanıdığı söylemiş ve onada :D cenk söylemiş

berusa55

supernatural_55

hatta arkadaşının arkadaşı nerden öğrenmiş:))şaka bi yana ilginç yani genelde bizim forumdaki bu haberler doğru çıkıyo bi arkadaşımız 55numara vardı gürcü menajeriymiş demişti elden kaçırdık ama doğru olabilir yani cenk haberi de

Sony

inş doğrudur leblebi gibi gol atar.........

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Kais - 10 August 2009, 19:12:50
cenk samsundan 4 katlı bına almıs nıye aldın dıye soranlara Samsunspor'da oynıcam artık demıs.valla arkadas soledı

Niye Yusuf Ziya'ya geldiği anlaşıldı, aldığı binanın imar sorunu falan vardır onu halletmeye gelmiştir

beşnumara

cenkin samsuna yerleşmesinin sebebi samsunsporda oynamak istemesidir ama eşi samsun olmazsa da ordu gibi samsuna yakın bir yerlerde oynamasını söylemiş diye de ben duydum :D ilk tercih samsun,samsun olmazsa ordu iyi para veriyo diyorlar orduya gidebilir.

supernatural_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 August 2009, 23:32:19
Gozgoz abin ne dedi de yalan oldu kardeşim?  ??? ;D

Burhan şampiyonluğa giden bir takımda yedek olabilir ancak. Gol vuruşu iyi olsaydı zaten 5-6 yıldır bu ligde oynamaz, bir sıçrama yapardı mutlaka.

sen bişey söylüyosan doğrudur abicim.hasan mıydı neydi galatasaray muhabbeti yapmış ya önceden onu nerden buldun da adamın gözüne soktun abi ya harbiden efsanesin abi

gozgoz yýlmaz

Bende bir bilgisayar programı var, siteye istabnul ya da trabzon takımlı girince alarm veriyor :)  ;D

Gerçi benim de bilgisayar programı olduğum iddia ediliyormuş  8) Bir de adı varmış onun. Çok güldüm yav.

yönetimden bundan sonraki mesajların genel sohbete taşınmasını rica ederim. Burhanın reytingi yükselmesin :) olmadı Oktay'a yazın.

supernatural_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 August 2009, 23:37:47
Bende bir bilgisayar programı var, siteye istabnul ya da trabzon takımlı girince alarm veriyor :)  ;D

Gerçi benim de bilgisayar programı olduğum iddia ediliyormuş  8) Bir de adı varmış onun. Çok güldüm yav.

yönetimden bundan sonraki mesajların genel sohbete taşınmasını rica ederim. Burhanın reytingi yükselmesin :) olmadı Oktay'a yazın.

genel sohbete alıncaksa yazaym ben de olmadı silerim sonra.evet abi bot diyolar ona:)))dürümcüdeki istihbaratın da sağlam walla gozgoz abi senden korkulur :P :D ;) ;D

gozgoz yýlmaz

Bot ne birader? Kötü birşeyse söveceğim valla  ???

Turuncu

supernatural_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 August 2009, 23:43:20
Bot ne birader? Kötü birşeyse söveceğim valla  ???

ayıpsın abi sana kötü bişey söylemek ne haddimize.bot gerçek bi kişi değil bilgisayarın kendi kafasına göre kurguladığı komut verdiği bişey.senle alakası olamayacak bişey kesinlikle abi:)

**KaR6**

abi, kusura bakma ama ben taktım o adı, istihbaratta süpermiş yalnız :)

gozgoz yýlmaz

Böyle ottan bottan şeylere işim olmaz benim. Rahat olun gençler...  ;D
Bilgisayar gitsin kendi botuyla oynasın, boş verin.

Var mı la aranızda aslında bot olan?

**KaR6**

senin sürüm baya yüksek abi, biz yetişemeyiz sana olsak bile ;D