Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: veis - 24 July 2009, 08:36:32
eeee siz tatildeyken ben çalışdım abi hakkım artık daaa

koçum biz herkes tatildeykan çalışıyoruz

emre

vay anasını yaa city terry e aylık 1 mılyon pound teklif yapmışş bizim bi tahta parası neredeyse... >:( >:(

veis

emre yorma tatilde böyle şeylerle kendini kardeşim ya

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 10:43:48
vay anasını yaa city terry e aylık 1 mılyon pound teklif yapmışş bizim bi tahta parası neredeyse... >:( >:(
evdeki tahta türü eşyaları kırarım geliyor bazen sinirimden ;D iyice  paronayak olduk valla.

emre

Alıntı yapılan: veis - 24 July 2009, 10:46:36
emre yorma tatilde böyle şeylerle kendini kardeşim ya

boswersene abi ne tatili yaa bi iki hafta sonra fındık baslıyorr  :( :'(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 10:48:05
boswersene abi ne tatili yaa bi iki hafta sonra fındık baslıyorr  :( :'(
emre kaç tl yevmiye veriyorsunuz.şirketten yıllık izin alıp geleyim.ekstra olur yani ;D

emre

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 24 July 2009, 10:50:15
emre kaç tl yevmiye veriyorsunuz.şirketten yıllık izin alıp geleyim.ekstra olur yani ;D

valla dedem ben varken baskasına toplattırmıyorr :( >:( >:(

özkan

24 July 2009, 10:58:31 #2182 Son düzenlenme: 24 July 2009, 11:05:10 özkan17
günaydın samsunsporlular başda ben melıh cagdas(ultras) 55mehmetcan55 olmak uzere az veya çok hiç farketmez toplanmayı dusunuyoruz uygun bir günde melıhınde turkıyeye geldıgı gun yazmak ıstedım bunu gelebılsın dıye,aslında konu acacakdım acmak ıstemedım bılıorum rağbet olmayaacak samsundakıler pek ılgı gostermeyecek ancak benım gıbı bzım gıbı uzakdakıler 15-20 tane samsunsporluyu bır arada gormeyı ozleyenler gelecegınden konu acmaya gerek duymadım sadece bulusma oldugunda resımler vs ıcın konu acacagım kımlerın geldıgı ıcınde aynı zamanda su anda baslıyorum yazmaya gelenler ıcın burdan bır tarıh ve yer belırleyelım gelmek ısteyenlerle guzel vakıt gecırmek dılegıyle samsunspor.biz buluşuyor..!!!

1.özkan17
2.özkan17
3.özkan17
4.55mehmetcan55(kardeşim)
5.cagdas ultras

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 10:51:05
valla dedem ben varken baskasına toplattırmıyorr :( >:( >:(
yani bu ekonomik krizde işçidentasarruf yapıyor ;D bizim oralara da genelde doğudan geliyorlar.genelde bir iki senedir millet kendi gücüyle topluyor.imece usulü yani.eskisi gibi işçi arayan yok.zaten doğudan adam talep etmeleri de ucuz çalıştırıyorlar adamları.

emre

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 24 July 2009, 11:00:41
yani bu ekonomik krizde işçidentasarruf yapıyor ;D bizim oralara da genelde doğudan geliyorlar.genelde bir iki senedir millet kendi gücüyle topluyor.imece usulü yani.eskisi gibi işçi arayan yok.zaten doğudan adam talep etmeleri de ucuz çalıştırıyorlar adamları.

yok abi onlarla ugrasılmaz alıcaksan erkenden davranıp kendi yörenin insanını ayarlayacaksın da bizim kiler hersene amcanda gelcek diyor amcamı ben beraber fındık topladığımızı hatırlamıyorum doğru dürüst.babamda bi haftalık faalan gelebiliyor deedemde vur emre'ye...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: özkan17 - 24 July 2009, 10:58:31
samsunsporlular başda gelmek ısteyenlerle guzel vakıt gecırmek dılegıyle samsunspor.biz buluşuyor..!!!

1.Özkan17
2.55mehmetcan55(kardeşim)
3.cagdas ultras
4.bir sevdadır samsunspor(ama kesin değil.şayet yıllık izin alabilirsem ve tarih denk gelirse inşallah katılmak isterim.katılamasamda sizi başarılar hoş vakit geçirmeler.çağdaş benim yeğen sayılır)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 11:04:32
yok abi onlarla ugrasılmaz alıcaksan erkenden davranıp kendi yörenin insanını ayarlayacaksın da bizim kiler hersene amcanda gelcek diyor amcamı ben beraber fındık topladığımızı hatırlamıyorum doğru dürüst.babamda bi haftalık faalan gelebiliyor deedemde vur emre'ye...
bari dedenle baştan yevmiyeyi konuş yoksa grev hakkını kullan ;D

emre

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 24 July 2009, 11:09:01
başı dedenle baştan yevmiyeyi konuş yoksa grev hakkını kullan ;D

yok yevmiyede yok grev hakkı da..gerçi fındık bitince bişeler verıyorlar ama  ;) ;D
ama ben kararlıyım yerleri bana ver satıp köye havuzlu ev yaptırıcam diyorum o da vermıyo tabi doğal olarak.. ;D ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 11:11:55
yok yevmiyede yok grev hakkı da..gerçi fındık bitince bişeler verıyorlar ama  ;) ;D
ama ben kararlıyım yerleri bana ver satıp köye havuzlu ev yaptırıcam diyorum o da vermıyo tabi doğal olarak.. ;D ;D
yaw toprağım sende dedeni kalpten götüreceksin valla.eski toprak adama yer satayım denilirmi.;D

emre

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 24 July 2009, 11:17:21
yaw toprağım sende dedeni kalpten götüreceksin valla.eski toprak adama yer satayım denilirmi.;D

ama ben bastan diyorum bana verirsen satarım diye:D
bu arada havuzu yaptrırsam basında mangal partiside veririz ona göre.. ;) ;D(bu da aynı bizim transferler gibi oldu) ;D