Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

tesekkur ediyorum hepinize :)

@ant55

okeyın faydalari :P şaka maka özledim bile şimdiden abi yaa..

berusa55

Sevgili Mustafa'cığım tebrik ediyorum. Çok sevindim...

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 22 June 2009, 17:11:30
okeyın faydalari :P şaka maka özledim bile şimdiden abi yaa..

Bu aralar fena yoğunum bende, bunaldım, ama bugünden sonra hafifliyor sayılır, oynarız vaktin oldukça, bende özledim ben taşlıyorum el berbat demeyi ;)

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Ant55 - 22 June 2009, 17:40:53
Bu aralar fena yoğunum bende, bunaldım, ama bugünden sonra hafifliyor sayılır, oynarız vaktin oldukça, bende özledim ben taşlıyorum el berbat demeyi ;)

Bildiğin masa kurulmuş burda  ;D   

AntZ

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 22 June 2009, 19:02:40
Bildiğin masa kurulmuş burda  ;D  

Bizimki tamamen farklı ortamlarda Samsunspor reklamı yapma amaçlı, okey masasında futbol konuşan bizden başka kimse yoktur herhalde ;D

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Ant55 - 22 June 2009, 20:28:11
Bizimki tamamen farklı ortamlarda Samsunspor reklamı yapma amaçlı, okey masasında futbol konuşan bizden başka kimse yoktur herhalde ;D

Davette edilmedik hiç bilseydik bizde girerdik yancı olarak, töbe töbe yancı niye olayım  ??? ;D

AntZ

22 June 2009, 20:43:23 #2076 Son düzenlenme: 22 June 2009, 20:45:09 Ant55
Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 22 June 2009, 20:37:29
Davette edilmedik hiç bilseydik bizde girerdik yancı olarak, töbe töbe yancı niye olayım  ??? ;D

Ehüm kemküm, şey, şimdi şöyle oluyor, birisini davet etmek için arada samimiyet olmaması gerekiyor, bizim samimiyetimizden dolayı, bizden birine davete gerek yok diye düşündük  ::)

kuzey55

emre balak hacettepeye kiralanmış :) bizde kalıp baştacı olmak yerine taraftarsız hacettepede oynuyor.karşılacağız bu sene..

maviay55

AlıntıYeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, sözleşmeleri sona eren kaleci Recep, Hakan Aslantaş, Mehmet Nas, Koray Avcı, Mehmet Polat, Lamine Traore ile yollarını ayırırken, takımın 6 yıldır kaptanlığını yapan Erkan Özbey ile sözleşme yenilenmeyeceği öğrenildi.
s.a yukardaki haberde benden mehmet nas dön evine  ;)

yaman55

celebi

mehmet nas gibi bizim tecrübeli ve takımı yönlendirebilecek bir futbolcu lazım bize mehmet nası geri dönmesi muhtemel olabiliri mi bilemme ama

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: celebi - 22 June 2009, 23:19:45
mehmet nas gibi bizim tecrübeli ve takımı yönlendirebilecek bir futbolcu lazım bize mehmet nası geri dönmesi muhtemel olabiliri mi bilemme ama
samsunspordan iyisini mi bulacak sanki.dönse iyi olur.tecrübe lazım takıma.ama gelmez.gider samsunspor dan düşük bir takıma

KocumVolkan

bu sene çıksaydık kaptanımız belliydi "mehmet nas" canı sağolsun oda haklı turguta mı pas atacak adam ?

**KaR6**

pontus devletinin baskentinden herkese selamlar ;D

(mesaj saka içeriklidir, alınan darılan olmasın) ;D

YaşarDoğu