Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: saffet - 12 May 2009, 22:44:49
hadise iyiydi az önce  :)
valla katılmıyorum bildiğimiz hadiseden çok uzaktı o süper oynayan hadise gitmiş ibo figürleri yapan kız gelmiş gözlerime inanamadım şarkıyı hadise mi söyledi yoksa yanda ki yeşilli adam mı anlayamadım biz finale çıkarız ama başarı zor gelir hadise çok tutuktu  :(

saffet

evet ses gerçekten garipti hadise fizik olarak güzeldi zaten  :D :D

**KaR6**

bence de, akyol kardeşim hadiseyle birebir ilgilense daha iyi bi performans ortaya koyardı hadise, kimsenin aklına gelmedi, yazık.. 8)

Sony

ali katılıyorum berbattı yaa o neydi gruptaki herkes söylemiş şarkıyı keşke kendi söleseydi yaa hadise hadiselikten çok uzaktı  :'( :'( :'( :'( :'(

Sony

saffet

o yeşilliyede erkek diye koymuşlar oraya kıvırta kıvırta bi hal oldu :) :)

Akyol

Alıntı yapılan: **KaR6** - 12 May 2009, 22:49:13
bence de, akyol kardeşim hadiseyle birebir ilgilense daha iyi bi performans ortaya koyardı hadise, kimsenin aklına gelmedi, yazık.. 8)
dedim ama dinletemedim mustafa  :D abi şaka bi tarafa biz Türk milleti olarak böyleyiz her yarışamaya Allah Allah nidalarıyla gidip Allaaaahh Allaaahh diye dönüyoruz.Şarkıyı yapmışsın daha ne diye bozuyosun inşallah finale çıkarız ama çok iddialı rakipler var işimiz zor.

Sony

Sony

finaldeyiz haydi hayırlısı...1. gelsekte bari ülkemiz tanıtılsa...

emre

bencede sesi çook kötüydü bu sesle 1. olması çook zor ama inş finalde daha güzel sööylerr.

**KaR6**

show u acın hemen, hayatınızda bu kadar ..neyi bi arada goremezsiniz bi daha ;D ;D ;D

celebi

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 May 2009, 20:01:26
show u acın hemen, hayatınızda bu kadar ..neyi bi arada goremezsiniz bi daha ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

Akyol

yaklaşık 50 bin var mustafa valla helal olsun federasyona bu kadarını bir araya toplamış  :P

saffet

hepside ben i.neyim diye bağırıyor  :)

**KaR6**

bi gun şu kupayı Samsuna getirtmezsem ne olayım..