Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King Of The North

kesin bizimkiler atmıştır bahaneden

kaptan 55

tek bir korna sesi bile duymamak hoştu,umarım şampiyonluk geceside bir tek korna sesi duymayız SAMSUN'da.

yaman55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 14 May 2009, 11:06:05
tek bir korna sesi bile duymamak hoştu,umarım şampiyonluk geceside bir tek korna sesi duymayız SAMSUN'da.

o çok zor geçen sene de yazdım siteye toplanalım diye 3 kişi geldi tek başımada olsan yine çiftlikteyim

kuzey55

dün akşam bende öyle silah korna sesi falan duymadım şaşırdım doğrusu...

harbisamsunsporlu5517

14 May 2009, 11:16:18 #1744 Son düzenlenme: 14 May 2009, 11:18:00 harbisamsunsporlu5517
Alıntı yapılan: kuzey55 - 14 May 2009, 11:08:39
dün akşam bende öyle silah korna sesi falan duymadım şaşırdım doğrusu...
bjkli az  samsunda oyuzdendir trabzon alsaydı kupayı yıkardılar ortalığı malesef memleketimizde samsunsporludan çok tsli gsli dolu >:(

Sony

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 14 May 2009, 11:16:18
bjkli az  samsunda oyuzdendir trabzon alsaydı kupayı yıkardılar ortalığı malesef memleketimizde samsunsporludan çok tsli gsli dolu >:(

malesef...  >:(

55erhan55

o kupayı trabzondan önce biz alacağız.

berusa55

İyi akşamlar beyler. Bakıyorum "Kurtlar Vadisi" saatinde sitedeki paylaşım minimuma iniyor  ;D

KocumVolkan

off valla acayip moralimi bozdum .... güle güle YILDIRIM KOD ADLI ARKADAŞ

**KaR6**

dur abi yaa, içim acıdı zaten.. guzelim yıldırımı madem öldureceniz adam gibi öldurun o ne bee.. ne adamlar sakin sakin öldu, yapılır mı bu yıldırım gibi sütoğlana..

celebi

muro acısını fena alır onun senarist duy bu sesi

yaman55

berusa55

İyi çocuktun be Yıldırım.  ;D

Demek ki dizideki misyonun bu kadarmış ama insafsızca bir şutlama oldu diziden  ;D

KocumVolkan

OHA ... gerçekten şaşırdım gerçekten unutulmaz bir bölüm... gitti .nolcak çok mrk ediorum

Ollivanders

hadı gectım yıldırımı da memati gidiyor memati :( bi de halo ya noluyor bu diziye :(:(:(