Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

serdaryavuz

mustafa kardeşim kanalda ermen lavuğu var

mehmet yılmaz

Erman Toroğlu var programda, Emin abi şu Başbakanlık Kupası finalini de sorsa Erman denyosuna, hani şu elimizden aldığı final.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 11 May 2009, 23:12:42
Erman Toroğlu var programda, Emin abi şu Başbakanlık Kupası finalini de sorsa Erman denyosuna, hani şu elimizden aldığı final.

siteyi takip ediyorsa kesin sorar. :D

**KaR6**

babamla erman ondan daha sonra da karsılastılar kıbrısta ama babam eski babam değil yaa, sanmıyorum ;D

ben takıma kızgınlıgıyla daha fena seyler soylemesinden korkuyorum ya neyse..

Alıntı yapılan: celebi - 11 May 2009, 23:18:46
siteyi takip ediyorsa kesin sorar. :D

babam internetten bi anlasa edecekte, daha sitenin adını bile öğrenemedi ;D

CurvaSudSamsunspor

tanju çolakta orada ya allah allah ...

celebi

ya bu erman mahlukatı ne yapmaya çalışıyor

yaman55

mehmet yılmaz

Schumacher'in Samsun'da bizden yediği golü anlatıyor Erman. Anlattığı herşey doğru ama skoru yanlış söyledi. 1-1 bitti dedi, halbuki 1-2 yenilmiştik. Golü atan Milinkoviç'ti. Frikikten atmıştı. 1989-90 sezonu ve başkan Hakkı Tomaç'tı. Sezon sonu ise erkenden küme düşmüştük.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 12 May 2009, 00:19:22
Schumacher'in Samsun'da bizden yediği golü anlatıyor Erman. Anlattığı herşey doğru ama skoru yanlış söyledi. 1-1 bitti dedi, halbuki 1-2 yenilmiştik. Golü atan Milinkoviç'ti. Frikikten atmıştı. 1989-90 sezonu ve başkan Hakkı Tomaç'tı. Sezon sonu ise erkenden küme düşmüştük.

ben yazacaktım elimden aldın hocam ya

mehmet yılmaz

Emin Abi bağlandı şu an...

Aha, erman başbakanlık kupasını söylüyor.

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 12 May 2009, 00:19:22

Schumacher'in önünde sekmişti top. Hafif sağ çaprazdan atmıştı frikikten.

**KaR6**

o konuya hiç girmeyelim dedi, ama maçı hatırlayanlar kimin nereye girdiğini iyi biliyo :)

geleneksel selamımızı da aldık, tamamdır ;)

mehmet yılmaz

Ermsn bu kadar dırdır edeceğine Lig TV'den dünyanın parasını kazanıyorsun, sen de desene şu kadar da benden diye... Sağa sola saracağına önce sen örnek ol!

Sony

herkse selamlar....Yes destek No köstek Düm tek Düm tek  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hadise başarılar...

saffet