Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sony

adananın yardımıyla...bir giresun kadar da olmadık kendi işimizi kendimizde göremedik... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

YaşarDoğu

Söyelenecek bişi yok be Fatih 'im :'(

Sony

Ollivanders

11 May 2009, 12:18:33 #1683 Son düzenlenme: 11 May 2009, 12:23:04 Serpico55
Dun otobus yolculugunda yanımda oturan abiye Futbol hakkında konustuk.Nereli oldugumu sordu .Samsunluyum diyince direk SAMSUNSPOR dedi. Ne takımdı bea , Samsunspor u sivasspor la karsılastırmak haksızlık SAMSUNSPOR a dedi . Oyle gururlandım kı . Hala ismimiz hala kalitemiz ortada bu futbolcu musveddelerine inat !!!!

Sony

Alıntı yapılan: Serpico55 - 11 May 2009, 12:18:33
Dun otobus yolculugunda yanımda oturan abiye Futbol hakkında konustuk.Nereli oldugumu sordu .Samsunluyum diyince direk SAMSUNSPOR dedi. Ne takımdı bea , Samsunspor u sivasspor la karsılastırmak haksızlık SAMSUNSPOR a dedi . Oyle gururlandım kı . Hala ismimiz hala kalitemiz ortada bu futbolcu musveddelerine inat !!!!

haklısın ama birde bulunduğumuz duruma baksana... :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Ollivanders

Alıntı yapılan: Prison Break - 11 May 2009, 12:28:25
haklısın ama birde bulunduğumuz duruma baksana... :'( :'( :'( :'( :'( :'(

valla kardes durumumuz evet vahim ama ne olursa olsun biz SAMSUNSPORLUYUZ ... Bırakmayız pesini.

kaptan 55

Sony

Alıntı yapılan: Serpico55 - 11 May 2009, 12:31:27
valla kardes durumumuz evet vahim ama ne olursa olsun biz SAMSUNSPORLUYUZ ... Bırakmayız pesini.

orası ayrı...düşsekte statta yerimiz hazır bizim...süper ligte başlamadı ki sevgimiz düşünce bitirelim...

harbisamsunsporlu5517

red_white

55.hakan

o günleri düşünmeden önce bugün düşmediğimize şükrediyorum

berusa55

İyi akşamlar beyler... Tamam stres yapmayın artık ;) Güzel gelişmeler umalım ve bekleyelim ;)

**KaR6**

bu aksam saat 23.00 den itibaren babam Emin Kar, haberturk tv ye canlı baglanacakmış engelli haftası oldugundan dolayı, bakalım ne potlar kıracak diyenler ekran basına ;D

Sony

herkese hayırlı akşamlar...

celebi

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 May 2009, 22:44:26
bu aksam saat 23.00 den itibaren babam Emin Kar, haberturk tv ye canlı baglanacakmış engelli haftası oldugundan dolayı, bakalım ne potlar kıracak diyenler ekran basına ;D

açtım kanalı