Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Sony

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 09 May 2009, 19:25:46
Gökhan Kazma

eleman kazma mazma iki tane attı üstüne de yatarlarsa tmm işte şampiyonluk gider istanbulda ligte kalır gökhanda ayda yılda iki gol atar kral olur...adalet bu olsa gerek !!!!!!!

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Prison Break - 09 May 2009, 19:22:06
sivas: 0 istanbul bbş: 2 goller gökhan kaba dan bu topçu bir zamanlar bizde de oynamıştı hatırlayan var mı ? eleman sivası bitiriyor

adam gerçek samsunsporluymuş baksana sivas şampiyon olmasın olursa samsunspor olsun diyor vermiyor sivasa şampiyonluğu ;D ;D ;D ;D çok kazmaydı bu adam ama yaaa ;D

YaşarDoğu

Samsun Bakanımız Syn Mustafa Demir Aks Tv de soruları cevaplıyor.

Bakalım Samsunsporla ilgili ne diyecek.

yaman55

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 09 May 2009, 19:32:05
adam gerçek samsunsporluymuş baksana sivas şampiyon olmasın olursa samsunspor olsun diyor vermiyor sivasa şampiyonluğu ;D ;D ;D ;D çok kazmaydı bu adam ama yaaa ;D

:D  helal gökhan

Sony

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 09 May 2009, 19:32:05

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

YaşarDoğu

Az önce kulupte olduğunu ve futbolcularla sohbet ettiğini

*Belli hatalar var dedi ama açmadı

*Sayın Vali daha çok sporla ilgiliymiş , belediye başkanı para aktarmak için çok gayretliymiş ,alakalıymış,

*Milletvekillleri duyarlıymış fatih bey meclis takımında, Binnur Hanım çok  duyarlıymış hakeza Suat Bey..

*Samsunspor un Türkiyede herkesin kalbinde yer edindiğini bunun çok önemli olduğunu  ve buna helal getirmemek için çaba sarfedilmesi gerektiğini...

*Ve son olarak Samsunspor umuzu önümüzdeki yıl Süper Lig te görmeyi temenni değil ümit ettiğini söyledi.

Not:  

-ümit etmek  :   ummak, beklemek

- temenni      :   1. Bir şeyin gerçekleşmesini dileme. 2. Dilek

Yorumsuz..

yaman55

vali sporla ilgili belediye başkanı para aktarmak için gayretli :D >:(

Sony

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 09 May 2009, 19:49:20
Az önce kulupte olduğunu ve futbolcularla sohbet ettiğini

*Belli hatalar var dedi ama açmadı

*Sayın Vali daha çok sporla ilgiliymiş , belediye başkanı para aktarmak için çok gayretliymiş ,alakalıymış,

*Milletvekillleri duyarlıymış fatih bey meclis takımında, Binnur Hanım çok  duyarlıymış hakeza Suat Bey..

*Samsunspor un Türkiyede herkesin kalbinde yer edindiğini bunun çok önemli olduğunu  ve buna helal getirmemek için çaba sarfedilmesi gerektiğini...

*Ve son olarak Samsunspor umuzu önümüzdeki yıl Süper Lig te görmeyi temenni değil ümit ettiğini söyledi.

Not:  

-ümit etmek  :   ummak, beklemek

- temenni      :   1. Bir şeyin gerçekleşmesini dileme. 2. Dilek

Yorumsuz..

Helal olsun tam bir siyasetciymiş...Adam kendini temize çıkarmayı bırak diğerlerinide Samsun halkı nezdinde temize çıkarmaya çalıştı...

yaman55

berusa55

yaman55

geçmicekde az daha sıcak olsa yastığımı alıp giderdim kale arkasına

berusa55

09 May 2009, 21:32:00 #1632 Son düzenlenme: 09 May 2009, 21:34:29 berusa55
Alıntı yapılan: yaman55 - 09 May 2009, 21:31:19
geçmicekde az daha sıcak olsa yastığımı alıp giderdim kale arkasına

;D ;D yaman alemsin kardeşim  ;)

KocumVolkan

sivas 1 - 2 istanbul belediye :D
gökhan kaba atmış belediyenin gollerini :D :D
sivas ta kaçırdı şampiyonluğu..

Sony

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 May 2009, 21:29:32
Geçmez bu gece :-X

yatacam kalkacam (inş) kahvaltı yapıyorum atkımı alıyorum doğru stada...haydi samsun haydi samsun haydiiiiiiiiiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiii

volkandan bir gol bekliyorum.....