Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yaman55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 08 May 2009, 01:35:54
Yaman eline saglik.pankarti arayan arkadaslar 19 mayis stadindayim bende pazar gunu.10 liradan satim munasip yerinizi silersiniz.

msn varmı

yaman55

Alıntı yapılan: berusa55 - 08 May 2009, 01:31:25
Samsun'luyuz Samsunspor'luyuz! Hadi bulun yamanı bakim!  >:(

Emeğine sağlık kardeşim!

***yaman bunlar ne pankartı asmışlar? >:(

fenerium yakında hizmetinizde  çok sevinmişlerdi pasajdan çıkmıyorlardı fener atkılı gençler

Nuri Asan

O program yok cepte malesef.6300 a msn oluyorsa yuklerim

berusa55

Alıntı yapılan: yaman55 - 08 May 2009, 01:38:29
fenerium yakında hizmetinizde  çok sevinmişlerdi pasajdan çıkmıyorlardı fener atkılı gençler

;D ;D Yok babacım o fenerrum oraya açılamayacak o kadar!

Nuri Asan

Dolastirmayin orada atkili adamlari.ben sabah 7 de kalkacam iyi geceler.anti ist.

berusa55

yaman55

08 May 2009, 01:42:18 #1431 Son düzenlenme: 08 May 2009, 02:12:38 yaman55
ben hiç bir gruptan değilim gfb samsun tek başımayım birleşin dövün beni o güzel elfenerinize küfür ettim fener pankartına SAMSUNSPOR atkısı koydum bu forumu takip ettiğinizide biliyorum 12 de levisin ordayım emanetle gein

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: yaman55 - 08 May 2009, 01:42:18
ben hiç bir gruptan değilim gfb samsun tek başımayım birleşin dövün beni ananıza küfür ettim fener pankartına SAMSUNSPOR atkısı koydum bu forumu takip ettiğinizide biliyorum 12 de levisin ordayım emanetle gein

??? ??? ???

berusa55

Oooo Süleyman Bey'ler teşrif ettiler. Hoşgeldin kardeşim... ;D

yaman55

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 08 May 2009, 02:03:45
??? ??? ???

süleyman abi biz böyle samsunsporluyuz işte biz kaza belgeselini her izlediğimizde ağlayan çocuklardanız

YaşarDoğu

Hoşbulduk Berussa55,

Yaman ım Mersinde okurken ben o videoların hatmini indirdim , mesele o değil, bence o aşırı duygularını kötü ifade etme ;) hele hele küfrü annelere etmeni yakıştıramadım yoksa Samsunsporluluğuna tek kelime etmem. ;)

Forza Samsunspor!!

yaman55

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 08 May 2009, 02:09:10
Hoşbulduk Berussa55,

Yaman ım Mersinde okurken ben o videoların hatmini indirdim , mesele o değil, bence o aşırı duygularını kötü ifade etme ;) hele hele küfrü annelere etmeni yakıştıramadım yoksa Samsunsporluluğuna tek kelime etmem. ;)

Forza Samsunspor!!

anne kısmını değiştirdim abi

YaşarDoğu

daha güzel oldu kanımca, ben yarın işe gidicem size hayırlı geceler.Allah rahatlık versin.

**pazar gelde bitsin şu stres ???

yaman55

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 08 May 2009, 02:15:29
daha güzel oldu kanımca, ben yarın işe gidicem size hayırlı geceler.Allah rahatlık versin.

**pazar gelde bitsin şu stres ???

tatlı rüyalar abi

berusa55

İyi geceler Süleyman. Ben de çıkıyorum. Herkese hayırlı geceler...