Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 May 2009, 02:11:47
abi ben çözemedim bunu, şifre diyo ???

aaaa otomatik giriş yapıyosun, şifrede nerden çıktı neyse başka odaya, linki mesaj atıyorum  ;D

Sony

berusa55

europe_55

europe_55

Simdi gördügüm ilginc bir haberi sizinle paylasmak istiyorum:
AlıntıDoğduktan hemen sonra konuşmaya başladı
06 Mayıs 2009 / 18:48
Rusya'nın Norilsk kentinde dünyaya gelen bir bebek, doğumdan birkaç dakika sonra konuşmaya başladı.

Pravda.ru sitesinin yayınladığı haberde; bebeğin bilinçli şekilde kelimeler seslendirdiği ifade edildi. Site , Stepan adlı erkek bebeğin annesi Liza Bejeeva ve babası Rodion Bejeev'in çocuğun olağan üstü kabiliyetini farkedince şaşırdıklarını belirtti. Çocuk doğar doğmaz 'baba' dedi, bir kaç dakika sonar da Stepan "anne" kelimesini söyledi. Bir gün sonra ise 17 yaşındaki anne Liza oğluna "Baba gelecek" demesi üzerine bebek "Baba? Kim?" sözlerini dile getirdi.

Doğum esnasında annenin yanında bulunan piskolog-doğum hekimi Marina Papanova bebeğin konuştuğunu kendi kulayığla duyduğunu anlattı. Papanova, "1986 yılından beri doğum evinde çalışıyorum ve ilk defa bu tür vakayla karşılışıyorum. Yeni doğan bebekler bu tür zor heceleri seslendiremez." diye konuştu.

Papanova olayı şöyle açıklıyor: "Cenin annenin karnındayken eğitilmeye müsait. Annenin algılaması, hisleri aracılıyığla dünyayı algılabiliyor. Eğer çocuklar doğmuş gibi çalışılır ve eğitimi ona göre yapılırsa, bebek olağan üstü kabiliyetlerle doğabiliyor" diye konuştu.

www.haberexen.com

berusa55

Alıntı yapılan: europe_55 - 06 May 2009, 21:09:15
Herkese hayirli aksamlar!

İyi akşamlar europe_55; hoşgeldin. İlginç haberi paylaştığın için teşekkürler.  ;)

AntZ

Herkese iyi akşamlar.
@europe_55

"Baba Kim?" çocuğun ilk sözleri çok imalı olmuş  ;D

Sony

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 May 2009, 21:07:54
İyi akşamlar kardeşim hoşgeldin...

hoşbulduk saolsın nasılsın ?

Sony

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 May 2009, 21:28:24
Herkese iyi akşamlar.
@europe_55

"Baba Kim?" çocuğun ilk sözleri çok imalı olmuş  ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

berusa55

Alıntı yapılan: Prison Break - 06 May 2009, 21:28:40
hoşbulduk saolsın nasılsın ?

Eyvallah nasıl olalım. Sen nasılsın? Pazara kadar nane molla, Pazardan sonra iyi oluruz inşallah diyelim. Şimdi şu Chelsea - Barcelona maçına göz atalım. İyi maç olacak 21.45'te...

AntZ

@Prison Break

Kardeşim Panamadan sonra takip edemedim nasıl gidiyo, Sara dönüyordu en son ne oldu geldimi, görürsen selam söyle  ;D

Başınız sıkışırsa ara iç çamaşırı falan gönderelim malum bir içeri bir dışarı  ;D

Sony

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 May 2009, 21:35:15
@Prison Break

Kardeşim Panamadan sonra takip edemedim nasıl gidiyo, Sara dönüyordu en son ne oldu geldimi, görürsen selam söyle  ;D

Başınız sıkışırsa ara iç çamaşırı falan gönderelim malum bir içeri bir dışarı  ;D

Dostum sara ya laf yok bayılıyorum  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ama üzülüyorum yaaa yeni sezon başladı...sara hamile  ;D scofield ile lincoln birbirine düştü...Anneleri ortaya çıktı o da ölmemiş şirket için çalışıyormuş...Bu arada lincoln de şirket için çalışıyor...Son bölümde bizim scofield'i biri tehtit ediyor hapishaneye girersin diye...bomba cevap geliyor  ;D hangisine ??? ;D ;D ;D ;D ;D

Sony

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 May 2009, 21:33:04
Eyvallah nasıl olalım. Sen nasılsın? Pazara kadar nane molla, Pazardan sonra iyi oluruz inşallah diyelim. Şimdi şu Chelsea - Barcelona maçına göz atalım. İyi maç olacak 21.45'te...

akraba dost topladım 10 kişi var pazar maçtayız inş bi aksilik olmazda yüzümüz gülerek çıksak stattan...

AntZ

06 May 2009, 21:47:58 #1303 Son düzenlenme: 06 May 2009, 21:50:05 Ant55
Alıntı yapılan: Prison Break - 06 May 2009, 21:41:32

Dostum sara ya laf yok bayılıyorum  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ama üzülüyorum yaaa yeni sezon başladı...sara hamile  ;D scofield ile lincoln birbirine düştü...Anneleri ortaya çıktı o da ölmemiş şirket için çalışıyormuş...Bu arada lincoln de şirket için çalışıyor...Son bölümde bizim scofield'i biri tehtit ediyor hapishaneye girersin diye...bomba cevap geliyor  ;D hangisine ??? ;D ;D ;D ;D ;D

Yuh artık, Sara da şirket için çalışıyor deseydin oldu olacak ;D Yazarların grevi soğuttu izlemedim sonra. bomba cevap geliyor hangisine  derken?  Hangi hapishaneye mi?

İlkine mi? Fox River?

Edit

Anladım, Michael cevap veriyor yani hangisine diye  ;D Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler  ;D

Sony

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 May 2009, 21:47:58
Yuh artık, Sara da şirket için çalışıyor deseydin oldu olacak ;D Yazarların grevi soğuttu izlemedim sonra. bomba cevap geliyor hangisine  derken?  Hangi hapishaneye mi?

İlkine mi? Fox River?

yok yok en kral hapishaneler den kaçtı yaa .... Bana mı diyon hapishane der gibi yani ... beni hapishane ladıyla mı korkutuyon diyor  ;D ;D ;D ;D ;D ;D felaket zeki eleman yaaa