Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sony

yaman55 tşkler ilk icraat senden gelmiş...doğduğu şehirn takımına sahip çıkmayıp gidip papazın takımına destek olacaklara yazıklar olsun...

beşnumara

kanal s'de spor 55'in sunucusu tam bir rezalet yaa.atilla cebeci iyi bir samsunsporlu olabilirsin ama programı kapatorken gerçekten çok saçmaladı. samsunspor küme düşerse saçlarını bıyıklarını kazıtacakmış bi daha programa çıkmayacakmış beni burda görmek istiyorsanız maçı alırsınız gibilerinden saçmaladı. nasıl bi medyamız var ben anlamıyorum ki ::)

yaman55

Alıntı yapılan: beşnumara - 04 May 2009, 21:52:02
kanal s'de spor 55'in sunucusu tam bir rezalet yaa.atilla cebeci iyi bir samsunsporlu olabilirsin ama programı kapatorken gerçekten çok saçmaladı. samsunspor küme düşerse saçlarını bıyıklarını kazıtacakmış bi daha programa çıkmayacakmış beni burda görmek istiyorsanız maçı alırsınız gibilerinden saçmaladı. nasıl bi medyamız var ben anlamıyorum ki ::)

bırak şu palyaçoyu ya

Sony

birde programda bana öğüt verdiler şöyle şöyle program yönetilir diye aynen dediğin gibi birde kalkmış program kapatırken dediklerine bak samsun bırakacak küme düşme olayını atilla cebeci için bu maçı alacak başka yolu yok...herşey atilla cebecinin bıyığı ve saçları için...haydi pazar günü maça

red_white

Alıntı yapılan: Prison Break - 04 May 2009, 22:35:14
birde programda bana öğüt verdiler şöyle şöyle program yönetilir diye aynen dediğin gibi birde kalkmış program kapatırken dediklerine bak samsun bırakacak küme düşme olayını atilla cebeci için bu maçı alacak başka yolu yok...herşey atilla cebecinin bıyığı ve saçları için...haydi pazar günü maça

:D:D

yaman55

herkese iyi geceler ben kaçıyorum

berusa55

Sony

europe_55

Bende cikiyorum...

Herkese hayirli geceler...

berusa55

Hayırdır çıkan çıkana  :D Sana da iyi geceler kardeşim. Geceniz hayırlı olsun.

Akyol

Alıntı yapılan: beşnumara - 04 May 2009, 21:52:02
sen oyna atilla sen oyna yahu sen nasıl birisisin atilla gülsem mi sövsem mi bilemedim bu topçular senin sakalın bıyığın için mi oynayacaklar şimdi? Eğer öyleyse vah bu şehrin haline güldürdün beni atilla  :D

berusa55

Eğer Atilla Cebeci spiker ise ben Cnn Tower'da çalışıyorum New York'ta!

AntZ

04 May 2009, 23:42:14 #1047 Son düzenlenme: 04 May 2009, 23:43:47 Ant55
Keşke ligde kalırsak sakalımı bıyığımı kestiririm deseydi  ;D Çok keyifli olacaktı ama kısmet işte  ;D

Alıntı yapılan: berusa55 - 04 May 2009, 23:41:48
Eğer Atilla Cebeci spiker ise ben Cnn Tower'da çalışıyorum New York'ta!

Samsunspor muhabirimiz Berusa55 Amerika'dan bildiriyor  ;D

Nuri Asan

Cumleten selamin aleykum,hayirli geceler.toprak sahalarda bile BIZ SADECE SAMSUNSPORLUYUZ...

berusa55

;D ;D Evet Site sakinleri New York Manhattan bu hafta yatıp kalkıp Samsun'da oynanacak Samsunspor - Adanaspor maçına kilitlendi. Gökdelenler kırmızı-beyaz aman Allah'ım ağlamak istiyorum. ;D ;D

(Sıyırdık yine; manyak olduk sayende Samsunspor'um)