Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Adanaspor,taraftarlarından oluşan gönüllü scout ekibi kuruyormuş.Aynısını biz de yapabiliriz diye düşünüyorum

forzasirin55

Haberleri okurken karşıma çıktı. Trabzonspor başkanı Ağaoğlu diyor ki Önümüzdeki dönemde acil olarak 100 milyonluk bir ödememiz var. Çalışmalarımız devam ediyor. Ocak ayında bunların tamamını gerçekleştirmiş oluruz.
Bizim borcumuzun bunların tek ödemesinin bile altında. koca şehirde sahip çıkan yok. işte buna ayar oluyorum.  >:(

eprianu

Ayar olmayın hocam, 1 Milyar TL'ye yakın borçları var. Biz de zamanında bize gereken 3-5 Milyon TL'lik ödemeleri bir şekilde hallediyorduk. Ama sonrasında ortaya bir enkaz çıktı. Kimse hayrına para vermez. Tutu'nun bile 3 Milyon TL alacağı var.

Yani demem o ki; taşıma suyla değirmen dönmez. Siyasi destek ile günü kurtarıyorlar ama sürekli can çekişecekler...

_Jack Daniels_

Sakarya maçı 19:00'a alınmış. En kötü 1 puanla ayrılmak gerek ikili averaj durumunda geri kalmamak için.

Karabudun

Alıntı yapılan: _Jack Daniels_ - 04 December 2018, 13:30:48
Sakarya maçı 19:00'a alınmış. En kötü 1 puanla ayrılmak gerek ikili averaj durumunda geri kalmamak için.

Zırvalık!

forzasirin55

Alıntı yapılan: _Jack Daniels_ - 04 December 2018, 13:30:48

doğru ama demek istediğim onların bir ödemesi bizim toplam borcun iki katı ve buluyorlar o parayı. biz niye bulamıyoruz.

s_uzunkaya

burdaki ismimizi değiştiremiyomuyuz arkadaşlar. buraya üye olurken rasgele bi nick yazmıştım saçma sapan, kaldı öyle  :)

Karabudun

Alıntı yapılan: slazenger - 06 December 2018, 08:40:34
burdaki ismimizi değiştiremiyomuyuz arkadaşlar. buraya üye olurken rasgele bi nick yazmıştım saçma sapan, kaldı öyle  :)

Müdüriyet forumuna girip ilgili başlıkta talep  etmelisin. Forumun anasayfasında en alttaydı.

korayxyz

İzmir'den sakaryaya deplase yapacak bir ekip var mı? Varsa ben de gelmek istiyorum. Buradan ulaşabileceğim veya sizin tandığınız birileri var mıdır?

sersa

Arkadaşlar taraftarlarımızın bu zamana kadar yaptığı koreografilerin kaliteli boyutta resimlerinin olduğu bir site fln var mı bastırmak için kullanacağım yardımcı olur musunuz

brigand

Bir kısmını https://www.yirmiocak.org/samsunspor burada bulabilirsin. Ama yüksek çözünürlükte hiçbir sitede yok bildiğim kadarıyla.
Elinde olan varsa en azından bir platformdan aktarabilir, bir başlık açarak linkleri paylaşılabilir.

5trawberry

Sayın vali stada girişler konusunda emniyete talimat vermis

cembaba

eprianu

Ne kadar boş ve amaçsız insanlar var camiamızda. Yüksek Yıldırım'a Taner Hocayı kovun diyen mi ararsınız, uluslararası düzeyde iş yapan adama geyik yapan mı... Dün yine polemik olmuş. Her şey ne güzel yoluna girmişken niye ortalığı karıştıracak, insanların canını sıkacak aptalca işler yapıyoruz ki?

Yüksel Yıldırım, daha önce de üstü kapalı bir şekilde futboldan anlamadığını ve tüm işleri İsmail Uyanık'ın çevirdiğini söylemişti. Hala adama takımla ve stadyumla ilgili sorunları yazıyorlar. Geçende biri "İnternet üzerinden ne zaman forma satışı başlayacak" demişti.

Sene başında açılış maçında Yüksel Yıldırım, "Benim hevesimi kırmayın" demişti. Yani olumsuz şeyler yaşanacak diye korkmuyor değilim...

_Jack Daniels_

Yaşı 18'i geçmeyen ergenlerin sosyal medyadan yazacağı saçma sapan yorumları kaale alıp hevesi kırılacak bir Yüksel Yıldırım göreceğimizi hiç sanmıyorum.