Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Samsun'u ve Samsunspor'u sevmediklerini biliyordum ama gözlerinin bu kadar kin bürüdüğünü yeni öğrendim. Tamamen şahsi düşüncem, ne kadar parası olursa olsun İsmail Uyanık tek başına geri dönseydi, onun da ayağını kaydırırdı bunlar. İşin içinde Yüksel Yıldırım olduğu için hiçbir şey yapamıyorlar bence.

Elimizde bir tek Samsunspor kaldı. Bu takım sahipsiz kaldığı zaman neler olduğunu 15 yıllık süreçte yaşayarak gördük. Takımı babalarının malı gibi gördüler, taraftarı aşağıladılar.

Demem o ki, Samsunspor'a sahip çıkmamız lazım. İsmail Başkan dönmeseydi bunlar bizi amatöre kadar düşürecekti, yeni Samsunspor adında uyduruk bir takım çıkaracaklardı. Yani elimizdeki son değeri de yok edeceklerdi.

Allah İsmail Uyanık'ın yardımcısı olsun. Özellikle de bu yamyamlara karşı.

Sadece Samsunspor

Samsunspora bisey yapamazlar o ayri. Ama mesela kendimden ornek vereyim. Galericiler sitesinde calisiyorum. Her kis heyelan bolgesine yapilsigi icim destek duvari yikiliyor cebimizden herkea para verip her kis yine yaptiriyorduk. Yzy ye o kadar soyledik bir kam bile yollamadi. Zihni baskan geldi ziyarete soyledik obursu gun ekipler geldi ve her gun tikir tikir yapiolar. Bu adami yediler. Akpli degilim ancak aday olsa verirdim.

binikalamadım

bu şehre trabzonlu trabzonsporlu adaylar teklif edilmesi Samsunsporun üst lige çıkamayacağı anlamına gelir...

evolution55

Yeni Samsunspor ismi bence iyi bile, amatöre düşseydik bunlar bizi belediye takımı olarak lige sokarlardı. Bu bile başlı başına nasıl bir uçurumun eşiğinden döndüğümüzü gösteriyor bence. Ve adamlar bence ceket assak kazanır mantığında artık. Hizmete önem vermiş olsalar zihni başkana en azından bir dönem şans vermeleri gerekirdi, kısa zamanda kabul ettirmişti dışarıdan takip ettiğim kadarı ile.

eprianu

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 24 November 2018, 19:30:34
Samsunspora bisey yapamazlar o ayri.

Zihni Şahin'in önünü kesenler ile Mersin finalini tezgahlayanlar, stadyum açılışını bize yaptırmayanlar, 19 Mayıs'ı yıkanlar, pisliğin içine yeni stat yapanlar, Havza'ya yapılması düşünülen 20 Ocak anıtının önünü kesenler aynı kişiler.

Diyeceklerim bu kadar.

evolution55

Sol Açık

Arkadaşlar, beğenmediğiniz kişiye oy vermeyin, başkalarının da vermemesini sağlayın.
"Akp aday gösterdi, aday kötü ama ne yapalım kazanır" diye bakmak ile, "şampiyon olamıyoruz, ne yapalım" diye takımını bırakmak bence aynı şey!

Ayberk

Burada yazanlar zaten Trabzonlu bir adaya oy vermez diye düşünüyorum. Ama merak etmeyin halkı çoğu adaya değil partiye oy veriyor. %60'la seçilir kimse merak etmesin

uykan

İnşallah zihni Başkan MHP geçer

Levent ÖCAL

01 April 2017, 08:01:54 #47052 Son düzenlenme: 26 November 2018, 12:24:54 Levent ÖCAL
Alıntı yapılan: evolution55 - 24 November 2018, 20:23:35
https://www.gercektaraf.com/mobil/haber/7988/lutfi-caglar-trabzonlular-olmazsa-samsunlular-ac-kalir.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Bu ne şimdi  >:( >:( >:(

Olayın muhatabı benim sayfamda paylaştığım Zihni Şahin'e destek ve trabzonlu başkan istemiyoruz haberine bu yorumu yaptı ve tepkiler gelincede geri vites yaparak ben öyle birşey demedim dedi. Enayi ekran görüntüsü alınabildiğinden haberi yok olacakki birde inkar etti ama peşini bırakmadım ve sonuç ortada. Şimdi Samsun'lu arkadaşlarının komşularının içine çıkamaz duruma geldi. Tek temennim Samsun'u da terk etmesi.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 November 2018, 19:12:01
Gorevden alindi. Hadi yavrum simdi naş memleketine napiyosan yap orda

Hepsi bir yana koskoca bir ilçe başkan yardımcısının Türkçe'sine bakar mısınız. Şu adam ilçe yönetiyordu. Yazık gerçekten çok yazık.

forzasirin55

Müebbet hapis cezasının onandığı gün Gürcistan'a kaçan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, kişisel Facebook hesabında fotoğraf paylaştı.

22 yıl önce Beyoğlu'nda öldürülen Kuvvet Köseoğlu cinayetine ilişkin yargılandığı davada Galip Öztürk, cinayeti azmettirme suçlamasıyla müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk için daha sonra infazın durdurulması kararı çıkmıştı.

Önceki gün Yargıtay Ceza Genel Kurulu, Öztürk hakkında verilen müebbet hapis cezasının yerinde olduğuna hükmetti. Bu kararla birlikte, İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi, Öztürk için 2 yıl önce durdurulan infazın devamına karar verdi.

Hakkında yakalama kararı çıkmayan Galip Öztürk ise aynı gün Gürcistan'a kaçtı.

Galip Öztürk, dün Gürcistan'dan bir fotoğraf paylaştı. Gürcistan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullandığını belirten Öztürk "İstikrar devam etsin, Gürcistan büyüsün. Gürcistan Cumhurbaşkanlığı için oyumu kullandım" notunu yazdı.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/201811291036379108-hapis-cezasi-kesinlesince-turkiye-galip-ozturk-sosyal-medya-fotograf-paylasti/