Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Acikcasi Samsunsporu yiyen yamyamlar ceza alacak ise hapis ve maddi bir sekilde bunu odeyeceklerse amatöre bile raziyim..kulüp sayesinde para kazanan adam olan isimler bize naz yapior kulübe biz bakıyoruz diyorlar. Bu duzen devam ettikce bu kulübü yiyen cok olur.Bu eski yamyamlar dan kurtulmadiktan sonra hiçbir yere gelemeyiz.

Sadece Samsunspor

Bizim kayyumluk bi durumumuz yok kaldiki hic pttden asagida bir ligde oynamadik. Superlige cikarsak borc falan kalmaz zaten o kdrda kotu durumda dgilz. Superlige cikar ckmz sorunlar bter

samsun 55

SAMSUNSPOR'UN ERZURUMDAKİ HAZIRLIK MAÇI RAKİPLERİ

Samsunspor'umuzun 2014-2015 sezonu öncesindeki 14 Temmuzda başlayacak olan Erzurum kampında ki rakipleri belli oldu. Gelen duyumlara göre Ptt 1. Lig ekiplerinden, Alanyaspor, Karşıyaka , Bucaspor, Gaziantep B.B ile Erzurumda özel bir turnuva da karşı karşıya gelecekler. Samsunsporumuz ilk etap kamp çalışmalarına 8 temmuzda Samsun da başlayacak

GurbetciFanatik

Tamamdir biz 2020 den önce cikamayiz.

Cünkü Basbakan Erdogan : Samsun'a 34 bin kapasiteli stadyum yapıyoruz. Fiziki gerçekleşmesi yüzde 35 oranında tamamlandı. Bende diyorum ki önümüzdeki yıl çıkacaksınız. Sahada ben koşacak değilim. Orada siz koşacaksınız işi bitireceksiniz" dedi.

yani hapi yuttuk. Biri bizim aleyimize güzel birsey dedigi zaman bellmizi dogrultamiyoruz. Bari sen deme git kösküne otur Cumhurbaskani olcam diye atma burda.

sadece55

Alıntı yapılan: samsun 55 - 05 July 2014, 17:43:08
SAMSUNSPOR'UN ERZURUMDAKİ HAZIRLIK MAÇI RAKİPLERİ

Samsunspor'umuzun 2014-2015 sezonu öncesindeki 14 Temmuzda başlayacak olan Erzurum kampında ki rakipleri belli oldu. Gelen duyumlara göre Ptt 1. Lig ekiplerinden, Alanyaspor, Karşıyaka , Bucaspor, Gaziantep B.B ile Erzurumda özel bir turnuva da karşı karşıya gelecekler. Samsunsporumuz ilk etap kamp çalışmalarına 8 temmuzda Samsun da başlayacak

Transfer yok birşey yok kimi götüreceğiz ki kampa.Şu transferler bir kere de kampa yetişsin ya arkadaş.

Ellibeş Numara

07 July 2014, 21:39:16 #41195 Son düzenlenme: 07 July 2014, 21:42:54 Ellibeþ Numara
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 7 Temmuz Adanasporlular Gününde Adanaspor Taraftarıyla Beraber Yürümüş ve Meşale Yakmış. Böyle Başkan Samsun'a Da Lazım.! :(

beşnumara

Kendisi demirsporludur. Senin trabzonsporlu belediye başkanların samsunspor organizasyonlarina geldi mi samimi bulmuyon ama yani camia adına söylüyorum şahsi bir şey değil ;)

Ellibeş Numara

07 July 2014, 23:16:41 #41197 Son düzenlenme: 07 July 2014, 23:20:08 Ellibeþ Numara
Alıntı yapılan: beşnumara - 07 July 2014, 22:19:00
Kendisi demirsporludur. Senin trabzonsporlu belediye başkanların samsunspor organizasyonlarina geldi mi samimi bulmuyon ama yani camia adına söylüyorum şahsi bir şey değil ;)
Adananın iki takımı olduğunu sende iyi biliyorsun abi. Demirsporlu olabilir aynı şehrin diğer takımının organizasyonlarına da katılması lazım bir belediye başkanının, ki katılmış. Sen söylemeseydin başkanın hangi takımlı olduğunu bilmiyordum. Ancak samsunda sadece Samsunspor var profesyonel ligde. Ts samsunun takımı değil ki. Senin şehrinde, şehri yönetenlerin alayı trabzonlu olursa, tsli olması normaldir. Sandık başına gelince trabzonlulara resti çekecen abicim. :evet: Osman genç heralde aslen trabzonlu ama samsunda doğmuş, eğitim hayatı samsunda geçmiş. Yer yer osman genç bu kulübe katkı sağladı. İlkadım eski belediye başkanı Necattin Demirtaş'da katkı sağladı. Ne oldu, İlkadıma trabzonlu, tsli bir başkan seçildi. Trabzon lobisi diye bir gerçek var bu samsunda. ;) Ha samsunlu olan yzy ne yaptı acaba bu kulübe buda tartışılır.

sadece55

Yzy uzak olsun meşaleyle bizi yakar vallahi...

emre

Katılmaz tabi Yusuf Ziya, o meşalelere verilen paralarla Samsun'a kaç tane otel dikilirdi..

Shane_Falco

.Ve Türkiye Futbol Federasyonu geçen sezon lige damgasını vuran "çirkin ve kötü tezahürat" eylemleriyle ilgili yeni disiplin talimatını hazırladı.
TFF hukukçularının uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni talimat değişiklikleri cuma günü İstinye'de yapılacak olan yönetim kurulunun onayına sunulacak.
TFF yönetim kurulu tarafından onaması halinde, çirkin ve kötü tezahüratla ilgili yeni disiplin talimatının mevcut talimatla ilgili ortak tarafı yine tezehüratlarda devamlılık kıstası aranmaması ve ilk dört ihlalin yaptırımının yine para cezası olması olacak.
TFF SIFIR TOLERANSTAN VAZGEÇMEDİ
Geçen sezonun ortasına kadar bu fiille ilgili uygulanan "120 saniye devamlılık" kıstasının ligin devre arasında ortadan kaldırılarak yerine "sıfır tolerans" uygulamasının gelmesi kamuoyunda beraberinde ciddi tartışmaları da getirmişti.
Bu uygulama nedeniyle bir çok takım 2-3 saniye gibi bir ihlal yüzünden ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalmasına karşılık TFF yeni düzenlemesinde de bundan geri adım atmadı. "ihlal" kriterlerine dokunmayan TFF sadece "yaptırım" kriterlerinde kulüpler lehine iyileştirmeler yapmış oldu.
4 MAÇ PARA 5.MAÇTAN SONRA TRİBÜN
TFF hukukçuları tarafından hazırlanan çirkin ve kötü tezahürat fiiliyle ilgili yeni talimat taslağına göre kulüpler ihlallerde ilk dört maçın yaptırımını mevcut talimatta olduğu gibi sadece para cezası olarak ödeyecek.
5. ihlalle birlikte sonraki 6 ihlalde (5,6,7,8,9,10.ihlal) bu kez yaptırımlar tribün kapama cezası + para cezası şeklinde olacak. Para cezaları mevcut sistemde olduğu gibi ihlal sayısıyla birlikte artacak.
Aynı sezon içinde 11. kez ihlalde bulunan kulübün (bundan sonraki ihlallerinde de) alacağı ceza seyircisiz maç oynama cezası olacak.
DEPLASMANDA İSE SEYİRCİSİZ
Yeni disiplin talimatına göre deplasmandaki ihlallerin yaptırımı yine deplasmandaki maçlarda çekilecek. Deplasman maçındaki seyircilerinin ihlalinden dolayı (4.ihlalden sonrakiler için) "tribün" cezası alan kulüp bir sonraki deplasman maçına seyirci götüremeyecek.
SÜPER KUPA VE FİNAL MAÇLARI
TFF'nin çirkin ve kötü tezahürat talimatıyla ilgili yeni talimat taslağına göre bu fiilin ihlalinden doğan yaptırımların Süper Kupa ve Kupa Finali maçlarında uygulanmaması olacak.

Allah sizin belanızı versin...

mehmet yılmaz

Şerefsizlikten baska bir sey değil.
Ama yakışır bunlara.

jean

Bizim oynadigimiz final degilmiydi adi herifler Allah buyuk ins son dakikada UEFA sikeden cok buyuk ceza verir takimlara

Desiqner

Adamlıktan gram nasibini almamış adamlar futbol yönetiyor ülkede.
Tüpçü sana değil sitemim bu zekayla seni oraya getirene...