Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

holigan5565

Mal gibi bir gol yiyerek 1-0 yenik başladık hollanda maçına

holigan5565

Devrenin sonunda Burak nasıl saçmalıyor öyle

ercan0655

16 October 2013, 11:38:37 #38417 Son düzenlenme: 16 October 2013, 11:41:48 ercan0655
Burak Selçuk volkan milli takıma bu performansları ile hiç yakışmadılar  sonuç 2-0  :rulet:

europe_55

Alıntı yapılan: Samet Torun - 15 October 2013, 07:23:04
Mübarek Kurban Bayramının tüm Samsunspor'lulara ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

seyf55

Herkesin bayrami mubarek olsun kalabalik guzel bayramlar gecirmeniz dilegiyle...

seyf55

Samsun da askeri malzemeler satan bir yer var mi bu ayin sonunda askere gidecegim giderken kendi botumu alacagim bafra da bulamadim yardimci olursaniz cok iyi olur ;D

Ollivanders

Meydanda saçak döner hizasında bılvar avmnin otopark girişinde var askeri malzeme satan yerler kardeşim

seyf55

Alıntı yapılan: Serpico - 16 October 2013, 22:17:58
Meydanda saçak döner hizasında bılvar avmnin otopark girişinde var askeri malzeme satan yerler kardeşim

Allah razi olsun cok tesekkurler

sadece55

Çok fazla birşey alma askeriyenin bütün malzemeleri iyi artık..Birde ne kadar az yük götürürsen o kadar iyi olur senin için.Çünkü usta birliğine geçerken o yol tam bir çile oluyor...Baktın bot vuruyor ayağını usta birliğinde bir yerden alırsın bot..Ama sanmıyorum ki askeriyede ki gibi kaliteli bot bulasın.

seyf55

Alıntı yapılan: Erdinc - 17 October 2013, 12:59:18
Çok fazla birþey alma askeriyenin bütün malzemeleri iyi artýk..Birde ne kadar az yük götürürsen o kadar iyi olur senin için.Çünkü usta birliðine geçerken o yol tam bir çile oluyor...Baktýn bot vuruyor ayaðýný usta birliðinde bir yerden alýrsýn bot..Ama sanmýyorum ki askeriyede ki gibi kaliteli bot bulasýn.

Anladim hocam sagolasin yds marka botlar varmis onlardan almam laZim askeriyenin kullandigi marka askerden verdikleri cok vuruyormus,ne goturup goturup goturmeyecegim konusunda herkes farkli bir sey soyluyor kafam karisiyor ;D

5trawberry

Uzun dönem mi gidiyorsun kardeşim?

samuray

Alıntı yapılan: lato - 14 October 2013, 21:10:09
Termespor'un açılış maçıydı. Böyle bir teklif kulübe geldiyse en güzeli geri çevirmemektir. Bence forma şansı bulamayan gençlerin oynaması açısından güzel olmuş.
ben im söylemek istediğim termesporla yapılan maç değil neden ciddi bi takımla hazırlıok maçıa oynamadığımız balıkesir maçı için termesporla oynadığımız maçın ne katkısı olacakki rakiplerimiz biri rizesporla ordusporu kastediyorum balıkesir ise bursasporla hazırlık maçı yapıyorken biz gençlerimizi gördük diyoruz ee asları gördükmü ?

Samet Torun

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/taraftar-haritasiSXGLQ13904SXQ?sira=30

Bilyoner 2013 taraftar sayılarını çıkarttı. Samsun'da %79 luk gibi bir İstanbul sevdalılıgı göze çarpıyo. Bunun dışında hiç yoksa %10 lukta bi tese askı olanlar vardır bana göre. Memleketimizde bize asagı yukarı %11 lik gibi komik bir oran kalıyo malesef.  :kafa:

samsunum

Alıntı yapılan: Samet Torun - 17 October 2013, 23:36:20
http://www2.sporx.com/futbol/superlig/taraftar-haritasiSXGLQ13904SXQ?sira=30

Bilyoner 2013 taraftar sayılarını çıkarttı. Samsun'da %79 luk gibi bir İstanbul sevdalılıgı göze çarpıyo. Bunun dışında hiç yoksa %10 lukta bi tese askı olanlar vardır bana göre. Memleketimizde bize asagı yukarı %11 lik gibi komik bir oran kalıyo malesef.  :kafa:

Böyle şeylere takılmamak lazım diye  düşünüyorum. çünkü;

Bu anket neye göre yapılıyor, ? kaç kişiye soruyorar bana bir şey soran olmadı. Tahminimce bu ankete katılanlar o siteye girenlerin oylaması. Ya giremeyenler. zaten bizim öz taraftarımız biraz yaşı büyük olan abilirimiz amcalarımız değil mi. Onların bugün kaçı sanal ortamda geziyor.
O yüzden böyle anketleri önemsemiyorum

5trawberry

Ben de takılmıyorum isterse yüzde 99'u istanbul takımlı olsun..

2.ligde 15 sıradayken takımını yalnız bırakmayan yeni nesil var mı var, o yeter bana..
varsın şampiyonluk görmeyelim, sahte sevdalara kucak açmayız en azından avrupada tokatlanmayız.