Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Biz şikeden sonraki sezon ligde değil miydik? Bize de bir faydası olur  mu??

seyf55

Ülkede adaletin olmadığının göstergesi kimin parası var gücü varsa o yırtıyor olan gerekli desteği olmayanlara oluyor şimdi ne olacak hep bir muamma

lato

Alıntı yapılan: seyf55 - 26 June 2013, 17:41:55
Ülkede adaletin olmadığının göstergesi kimin parası var gücü varsa o yırtıyor olan gerekli desteği olmayanlara oluyor şimdi ne olacak hep bir muamma

Kimse beklentiye girmesin ne tüpçü ne de hükümet feneri bjkyi yedirmez. Onlar sayesinde milyon dolarlarla oynayıp rahatlıkla paralarını aklıyorlar. Biz de kendi kendimizie süper lige çıkalım şöyle yapalım böyle yapalım diye avunuyoruz. Ayrı bir lig kurulsun Anadolu kulüplerinden şehir takımları yer alsın. Ne siyasetçisi ne işadamları el atsın ufak parayla amatör hesabı heyecanımızı yaşayalım. Bize ne Türk futbolunun gelişmesinden sanki bizi çok s..ne takan var

engiz

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 26 June 2013, 14:41:03
Takip edilirse Süperlig hakkı veya maddi hak doğar, sonuçta talimatta şike yapan takımı düşür diyor ve fenerbahçe ve beşiktaş şikeyi tek başlarına yapmadı elbet bunların şike anlaşması yaptığı en az iki takım var.

Doğru söylüyorsun,takip etmek lazım.Spor Bakanımız talimat verse keşke...

5trawberry

Hak doğması için söz konusu takımların küme düşülmesi gerekecek, o da mümkün değil.

kıbrıslı_mete

benim anlamadığım, beşiktaş ve fener ceza alıyorsa, başka takımların da bunlara dahil olması gerekmediği midir? yani fener ve bjk kendi aralarında mı şike yaptı da, diğer kulüplerin adı sanı yok. bir eskişehir, ibb neden anılmıyor?

desperate1

Alıntı yapılan: lato - 26 June 2013, 17:47:23
Bize ne Türk futbolunun gelişmesinden sanki bizi çok s..ne takan var

aynen

mehmet yılmaz

1995 yılında tribünde maç seyreden liseli bir genç iken bir gün gelecek şöyle bir fotoğraf karesinde yer alacaksın deseler, inanamazdım...

Gurur duyuyorum, çocuklar gibi mutluyum şu an...

Kasım Çıkla, Bünyamin Kubat, Ercan Koloğlu, Celil Sağır, İmdat Arslan, Sabri Şirinsoylu. Benim kuşak neler hissettiğimi çok iyi anlar...

doðan

Alıntı yapılan: samsuni - 26 June 2013, 21:06:49
1995 yılında tribünde maç seyreden liseli bir genç iken bir gün gelecek şöyle bir fotoğraf karesinde yer alacaksın deseler, inanamazdım...

Kasım Çıkla, Bünyamin Kubat, Ercan Koloğlu, Celil Sağır, İmdat Arslan, Sabri Şirinsoylu. Benim kuşak neler hissettiğimi çok iyi anlar...

[/url]

Kiskandim valahi  :kanka: al_sana :ok >l< >l< >l<'

mehmet yılmaz

Valla ben de olmasam, ben de kıskanırdım abi :) :)

Stoper

Maçı ben de izledim.. İmdat çok klas bir gol attı.Celil'i en son geçen sene çiftlik caddesinde görmüştüm tekrar yeşil sahalarda görmek çok güzeldi.Şu haliyle koy takıma geçen sene ki birçok isimden daha fazla iş yapar.Top bu kadar mi yakışır ayağına.. Kaptan Ercan çok yaşlanmış,forvette gol kovaladı ama mevkisine yabancı olduğu için pek etkili olamadı :P Kaleciyi tanıyamadım,oldukça istekli ve atik bir görüntüsü vardı.. Keşke taraftar için portatif tribün yapılsada güneş tepede ayakta izlemek zorunda kalmasak.

Ellibeş Numara

Celil Sağır takıma kazandırılmalı bence.. Sportif direktör veya teknik direktör yardımcısı olmalı..

kalptenþimþek

Kasım az bi yaşlan da adam 20 sene önce neyse şimdi de o..
Bu arada Mehmet hocam kıskanılmayacak gibi de değil yani..arkaya da bir maraton efekti yapacaksın tadından yenmez..

seyf55

Mehmet Abi çatlattın bizleri  :)

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 26 June 2013, 21:06:49

Ya dostum kadro 12 kişi yalnız.Foto çektirip dışarı mı çıktın yoksa fotoşopmu bu foto  :D