Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre__ss

Şu süper ligde oynayacak taraftarsız,camiasız takımlara bakıp da kahrolmamak elde değil.
Demek ki taraftar da yalan,yönetim de yalan,şehir de yalan...
Nasıl olacak bu iş ben anlamadım.

5trawberry

Bank Asya'nin isim hakkini AnadoluBank alsin seneye :)

Ertuğrul Sağlam

Hemşehricilik var mı?

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Of-Çaykaralılar Derneği'ni ziyaretinde yöneltilen "Belediye hizmetlerinde hemşehricilik yapıyor musunuz?" sorusuna, "Yapana da yaptırana da tepkim çok sert olur" diye cevap verdi.Samsun'daki Of-Çaykaralılar Derneği'ni ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kendisine yöneltilen "Belediye hizmetlerinde hemşehricilik yapıyor musunuz" sorusu karşısında şaşkınlık yaşadı. Demirtaş, belediye hizmetlerinde ayrımcılığın söz konusu olmadığını söyledi.

HEMŞEHRİYE ÖNCELİK VAR MI?
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Of-Çaykaralılar Derneği'ni ziyaret etti.
Dernek üyelerinin sorularını yanıtlayan ve belediye çalışmaları hakkında bilgi veren  Demirtaş, günü kurtaran projelerle hareket etmediklerini söyledi. Her kesime eşit hizmet sunmak için uğraştıklarını belirten Demirtaş, bir dernek üyesinin, "Hizmetlerinizde hemşerilerinize öncelik verdiğiniz yönünde kanı oluşuyor, bu doğru mu?" sorusu üzerine şaşkınlık yaşadı.

-Ulan bu şehir Onbinlerce trabzonluyu içine sindirdi ama siz birtane Samsunlu Belediye Başkanını sindiremiyorsunuz. Bırakında bu şehirde bir, iki kurumuda gerçek Samsunlular yönetsin aç gözlü .......r.

emre

Samsunspor U18 takımımız, Coca-Cola Akademi U18 Ligi Karadeniz Klasman grubunun son maçında sahasında konuk ettiği Kayserispor'u Canberk Aydın (3), Tunahan, Hami ve İlker'in attığı gollerle 6-0 mağlup etti. Ekibimiz aldığı bu galibiyetle grubunu lider olarak tamamladı.  U18 takımımız grubunda 20 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyet elde ederken, attığı 47 gole karşılık kalesinde 32 gol gördü ve 31 puan topladı.
Takımımız, bu sonuçla 3-9 Haziran tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Coca-Cola Akademi U18 Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

samsunspor.org

Desiqner

Ankaragücü-Karşıyaka-Göztepe-Adanaspor-Samsunspor-Bucaspor-Denizlispor-Şanlıurfaspor-Boluspor-Konyaspor-Kartalspor-Ç.Rizespor-Tavşanlı Linyit-Trabzon 1961-Gaziantep B.B.-Manisaspor-K. Erciyesspor ve Muhtemelen Adanademirspor yada Bozuyük - Fethiye galibi..

Seneye Lige bak :)

ahmetsefa55

gitmek istediklerim ;

göztepe
denizli
konya
urfa
manisa
adanademirspor

yüksek ihtimal gideceğim ;

ankaragücü
bolu
kartal
linyit
manisa
adanademir

cembaba

Vay be okul bitti bende artık Samsun'dan deplasmanlara katılacağım :)

Musti

Yarın akşam "Keşke Olmasaydı" programında "Devlet Eliyle Şike - Diyarbakırspor&Altay" bölümü yayınlanacak.

Stoper

ugrass

Bi taraflarini cok kaldirdilar bu kopegin

Ayberk

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 28 May 2012, 14:37:05

Hemşehricilik var mı?

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Of-Çaykaralılar Derneği'ni ziyaretinde yöneltilen "Belediye hizmetlerinde hemşehricilik yapıyor musunuz?" sorusuna, "Yapana da yaptırana da tepkim çok sert olur" diye cevap verdi.Samsun'daki Of-Çaykaralılar Derneği'ni ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kendisine yöneltilen "Belediye hizmetlerinde hemşehricilik yapıyor musunuz" sorusu karşısında şaşkınlık yaşadı. Demirtaş, belediye hizmetlerinde ayrımcılığın söz konusu olmadığını söyledi.

HEMŞEHRİYE ÖNCELİK VAR MI?
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Of-Çaykaralılar Derneği'ni ziyaret etti.
Dernek üyelerinin sorularını yanıtlayan ve belediye çalışmaları hakkında bilgi veren  Demirtaş, günü kurtaran projelerle hareket etmediklerini söyledi. Her kesime eşit hizmet sunmak için uğraştıklarını belirten Demirtaş, bir dernek üyesinin, "Hizmetlerinizde hemşerilerinize öncelik verdiğiniz yönünde kanı oluşuyor, bu doğru mu?" sorusu üzerine şaşkınlık yaşadı.

-Ulan bu şehir Onbinlerce trabzonluyu içine sindirdi ama siz birtane Samsunlu Belediye Başkanını sindiremiyorsunuz. Bırakında bu şehirde bir, iki kurumuda gerçek Samsunlular yönetsin aç gözlü .......r.

Yapıyoruz kardeşim var mı? Samsun la burası, Samsun'da Samsunlular hemşericilik yapıyor zorunuza gittiyse gidin siz de of çaykarada hemşericilik yapın. Adamlara bak ya, insan bu kadar mı mantıksız, bu kadar mı yüzsüz olur

samisos55

erciyes orhan taşdelenle yollarını ayırmış

berusa55

28 May 2012, 23:15:06 #30672 Son düzenlenme: 28 May 2012, 23:18:23 berusa55
Finalin adı belli oldu!
Adana Demirspor - Fethiyespor (Bozüyükspor 2 - 2 Fethiyespor penaltılarla)
1.Lig'e çıkmak için mücadele edecek
Final 31 Mayıs 2012 Saat 19.00'da Denizli Atatürk Stadında oynanacak...

burakbas

elveda giresun. çarşamba günü mezuniyet. kepler havaya...

Tufan

Denizli'de oynatmak çok saçma olmuş Denizli-Fethiye 180km Denizli-Adana 750km nasıl bir tarafsız saha adaleti bu.