Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kamuri

aynen bencede bişeyler yapmalıyız başka beyzalar olmesin diye :(

Sercan

kumköylü ahmet

Kelimelerin cümlelerin bittigi yer..ALLAH mekanini cennet eylesin insallah yakinlarina bassagligi diliyorum :'(

amasra

BU BİR REKORDUR !....Adana Emniyet Müdürlüğüne göre bu gün Ankara'da oynanacak Bank Asya 1.Lig Play off final maçına Kasımpaşaspor 29 otobüs, Adanaspor taraftarı ise tam 177 otobüsle çıkarma yapıyor.Buna özel araçlar dahil değil.Bu arada Ankaragücü taraftarı Adanaspor'u destekleme kararı aldı

Tufan

Sanırım tüm Anadolu takımı taraftarları Adana'nın çıkmasını ister bizim gibi onlarda süperligin demirbaşı olmalı Mersin'in çapulcularından daha iyi temsil ederler Çukurova'yı potansiyelse potansiyel, maziyse mazi var adamlarda ama malum Kasımpaşa kadro olarakta destek olarakta 1 adım önde.

Jnr.Serkan

Finalleri genelde favoriler kazanmaz diye bir istatistik yazısı okumuştum geçende.Aynısının bu gecede olması temennisiyle saldır Adana

babasamsunlu

adana çıksın çıkmasınada sırf şu eriş adisi yüzünden nçıkmalarını istemiyorum...

millwall

valla bende çıkmalarını istemiyorum ne yalan söyleyeyim.
kasımpaşa bu sene çıkamazsa seneye samsunsporun en ciddi adayı olur yeniden.
ama adana en fazla yine play off kovalar.bu açıdan da bakmak lazım...

bluegreen55

istanbulda yaşayanlar açısından Samsunsporumuz hangi ligde olacaksa Kasımpaşada o ligde olsun bakış açısı hakimdir heralde ama gönül adana çıksında istiyor.
taraftarı olmayan sermaye takımlarını süper ligde görmekte istemiyorum.
kasımpaşanın arkasında siyaset var hturk gurubu var.
..

Adanada 10 kişi kaldı yoktan yere..

sadece55

Kasımpaşa çıksın çünkü ciddi bir ekonomiye sahipler seneye Bankasyayi domine ederler kalırlarsa.

BigBadMama5552

Gerçi şu an Kasımpaşa yeniyor ama, benim fikrim Adanaspor'un Süper Lig'e çıkması yönünde. İstanbul'da yaşayan bir Samsunsporlu olarak Kasımpaşa çıkmasın istiyorum, önümüzdeki sezon gideceğim maç olur, yoksa bir tek Kartalspor var İstanbul takımı olan. Kartal'ın stadı evime, Kasımpaşa'nın stadı da okuluma yakın hem, iyi olur yani. Kasımpaşa'yı da oldum olası sevmem zaten.

emre__ss

Adnan şu röfleli sacların hakkında iyi birşey söylemek mümkün değil.

samsun 55

emre

ah ulan Kartal stadı benim de evime yakındı ama seneye canım ülkemin hangi ilinde olucaz bakalım  :-\

Herkes Adana'yı destekliyor ama benim nötrüm belki Kasımpaşa'nın çıkması denildiği gibi bizim için daha iyi olur.

twitter

adana ads cekismesi guzel olur
ads ne yapti ki