Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

küme düşmemiz fln hiçbiri değil canımı sıkan.

onun bunu çocukları çıkıyolar ; sevinmek için sevmedik ki diyolar.
kim bunlar fb'liler , gs'liler bjk'liler...
ulan 2 sene şampiyon olmasa tribüne gitmiyosunuz bide bizim gibi olsanız ne halde olursunuz çok merak ediyorum  al_sana

5trawberry

Teröristi hariç alayının içerde olduğu bir ülkedeyiz, normal bunlar.
Uygulama temelli ele alırsak, adamlar az bile yapıyor.

Asker izler, polis izler.

Ama benim vatandaş bi yumruk attı mı, çekerler içeri.

ugrass

19 March 2012, 08:51:49 #29162 Son düzenlenme: 19 March 2012, 09:25:48 farUqras
Kume dusmekten cok adi serefsiz comlekci cocuklarinin diline dusmek adama koyuyor :(

burakbas

Hiçbiri değil de çıktığımız sene düşmek koyuyor ama ne yapalım yine , yeni , yeniden SAMSUNSPOR !

Kodalak

dünden beri bir sıkıntı bir stres vardı bende,akşam maçtan sonra gözyaşına döndü,gece uykusuzluğa,sabah mide ağrısına,işe geldim gözlerim dolu,herkes f.b,gese maçını konuşuyor,bana bakanlar beni tanıyanlar neden sus pus olduğumu biliyor,hepsi bana ilişmiyor bilyorlar SAMSUNSPOR hakkında bişey deseler patlıcam hemen,ben konuşmadan onlar yorum yapıyor""siz kalparı bırakmıcaktınız,petkoviçi hemen yollayacaktınız,bu futbolcular ne yeteneksiz v.s,v.s"""

"ne diyelim barselonada doğmadık,barselonayı tutalım"demişti abinin biri,aynen böyle biz SAMSUNDA doğduk bu takımı tutarız,çocuklarımızada bu aşkı ve sevgiyi aşılarız,yolda maç yapsa kaldırımda yerimizi alırız,gidemeyenler,gidenlerden her şekilde bilg,i almaya çalışır  ve mutlaka bu takımı destekleriz.

düştük demiyorum,çünkü ne olacağı belli değil ama düşsede önemli değil,eğer düşersek biz seneye yine bankasyada "HERYERDEYİZ"

feveran

♥♥♥♥♥♥♥♥ 19.65 ♥♥♥♥♥♥♥♥

King Of The North

Biri 3 te 3 yapmalıyız, düşmeyeceğiz, inanıyoruz diye başlık açsa da yorum yazsak...

birolkys

Yere düştük diye sevinenlerin ayağa kalkınca.................

5trawberry

Umutların tükendiği, kelimelerin anlamlarını yitirdiği noktadayız.
Bir çok sebep var.
Bunları anlatmaya da gerek yok.Artık tertemiz bir sayfa açıp, yeni hayaller kurmak zorundayız. Seneye nasıl kendinden söz ettiren bir takım olabiliriz, bunları düşünmeliyiz. Çoğu taraftarımız çok yoruldu, psikolojik ve fizyolojik olarak. Belki maratonu dolduran o kesim, düşersek seneye orda olmayacaklar, başarıyı bekleyecekler.. Çünkü çok yoruldu herkes. Yeni sezon öncesi bütün taraftarın tek yürek olması gerekecek.

Kazım başkan sözünde durursa, güzel günler yeniden gelecek. Maddi olarak sınırlar zorlanarak, elde tutulması gereken futbolcuların takımda kalması sağlanacak.

Ha herşey bir yana, bu senaryoyu yok edecek, tek konu var, şike olayları.

Stelea

kazım baskan ve mesut hoca kalsın diğerlerinin alayını yollasalar da diriliriz yine. düstüysek kalkmasını da biliriz her zamanki gibi.
Samsunspor'umuza formanın armanın hakkını verecek adamları alın yeter!

5trawberry

Atv ve Şirinler ile ilgili haber dolanıyor Facebook'da aslı nedir bilen var mı ?

Stelea

Ne haberi anlamadık dostum Atv, Şirinler? konu ne? var mı bir link?

5trawberry

Link yok, paylaşılan metin şu:

OKUMAYAN KALMASIN HERKES PAYLAŞSIN...!!!!

Devletin Kanalı Şirinlerin Linç Girişiminde Bulunduğunu İdda Etti İzleyenlerine.. Haber Saatinde Terör Örgütü Misali Bizi Hedef Gösterdi Evet O Yürüyüşte O Gencin Yanına Samsunspor Taraftarı Gitti Bizde Gördük Memurlarda Gördü Ama O Şahıs Çocuğu Dövmeye Değil Atkısını Almaya Gitti Ve O Atkıyı Alarak Kendisini Şu Açıklamayı Yapacaktı Samsunda Herkez İstediği Atkıyla Dolaşır Burası Samsun Karadenizin Başkenti Biz Şerefli Onurlu Centilmen İnsanlarız Diyecekti Ama O Anda Memurlarında Yanlış Anlaması Ve O Şahısında Müdahele Edilince Tavrının Değişmesi Kameralara Bu Şekilde Yansıdı; Daha Sonra İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Görevli Müdür Şahısı Yakaldı Ve Olayın Geçek Yüzünü Anlayınca da Olay Büyümeden Engelledi; Şimdi Siz Diyorsunuzki Samsunda Katlıam Çıkacaktı Ve Bir Çocuk Linç Edilecekti Sizler Kimlerin Maşası Olduğunuzu Biz Ve Samsun Halkkı Biliyor Sizler İşinize Geldiği Şeyi Haber Yaparsınız O Haberin İçeriğine Ve Doğruluğuna Bakmadan Yargısız İnfaz Yaparsınız Peki SİZE SORUYORUM Bu Kötü Tabloyu Yayınladınız Hiçmi Allahtan Korkmadınız Belki Yanılıyoruz Diye Madem Okadar Çok Haber Yapmak Bizi Ana Haber Bültenine Taşımak İstiyordunuz Samsunspor Taraftarının Gelen Her Misafir Takım Seyircisine Çiçek Verdiğini Gelen Misafirlerine Kendi İmkanlarıy Yemekler Verdiğini Sahasında Küfürün Olmadığını Neden Yayınlamadınız..!!! Ama Biz Bunun Sebebini Zaten Biliyoruz İlahi Adalet Gerçekleşecektir İşte O Zaman Sizlere Bizi Hedef Gösterenler Samsun Halkına Hesap Vereceklerdir Sizin Yayınlarınızı Daha Seyretmiyeceğiz Ve Bizi Seven Herkeze Seyretmemesini Rica Edeceğiz Taki Yaptığınız Bu İftirayı Düzeltene Kadar Bizim tv Mizde ATV Diye Bir Kanal OLmayacak.......!!!

Theofanis Gekas

oha ender hocanın dediğine göre Türk futbolcular yabancıları dışlamış ağlatcak seviyeye getirmiş adamlar bavullarını toplamış son anda vazgeçirmişler yuh

supernatural_55

Bütün cinsler bizi buluyo arkadaş doğrudur, adamlar toptan başka işlerinden başka nerde boş iş varsa onla uğraşıyolar biri karıya gider, biri arkasından iş çevirir olan bize olur...