Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Mersin İ.Y. de futbolcular paralarını alamadıkları gerekçesiyle toplantıyı terk etmişler. kazan kaynamaya başladı galiba...

burakbas

td deki bu havaları çözmüş değilim. torunlar gelmiş falan diyorlar. güzel ironi fakat bazı kişilerin canını sıkar bu tür olaylar. genel anlamda iyi bir forum. ama ss.biz bir başka :) :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: muhalif - 23 February 2012, 02:17:09
tribündergi üye alımı yapıyo.bilginize  ;)

yiğitsamsunlu da üye oldu.. akıllı olun  :D :D :D

celebi

yiğit varsa işin içinde o başka ancak babası yok mu o babası :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 23 February 2012, 11:27:18
yiğit varsa işin içinde o başka ancak babası yok mu o babası :)

o babası var ya o babası.. İyi Samsunsporludur derler ama :)

celebi

joker hakkımı beşiktaş maçında kullanacağım :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 23 February 2012, 11:30:40
joker hakkımı beşiktaş maçında kullanacağım :)

hahahha :):)
Antalyaya gelmeyene sövüyor Maraton Başkan :)
Ya küfürü yiecez ya uçağa binecez :)

celebi

bana ankarada söyledi ama benim o hafta yani önümüzdeki hafta işim var maalesef. belkide maçı bile seyredemeyeceğim. :(

babasamsunlu

bursa maçını alırsak görürüm ben senin işini gücünü :D :D

celebi

binikalamadım

Levent ÖCAL

Gekas Atkımız çıkmıştır.Samsun'da ilk defa polara baskı olan atkılarımızı öglenden sonra dernegimizden temin edebilirsiniz.Fiyatı 15 TL

forzasirinler.com

cembaba

Düşecek takımlar belli oldu bence. MIY ve Manisa.

Sonuna Kadar 55

cembaba

Şimdi baktım da bi, Manisa nın kurtulması mucizelere bağlı.
Antep, Kayseri, İdman yurdu, beşiktaş, sivas gençler ve son hafta galatasaray ile oynuyor.

Antep'te de durum aynı:
Manisa, Biz, belediye, Mersin, Karabük, son hafta Bursa ile oynuyor. Bir nebze daha şanslı Antep.

İdman Yurdu ise benim düşme adayım. Futbolcuların paralarını alamaması, yönetim karışıklıkları bunların yanında 12 maçta 2 galibiyet 10 yenilgi aldılar. Düşerseler H.Bayraktar'ı seneye geri alalım ;D Bu kadar kötülüğün yanında fikstürleri de zor. O yüzden düşer diyorum Manisa ile beraber.

sırasıyla, ts, ordu, manisa, belediye, biz, karabük, es es. Yani bu maçlardan çıkaracağı maksimum puan sayısı: 8. Buna göre bence düşer MIY.

Allah yardımcımız olsun. Biz adam gibi topumuzu oynayalım. Zaten sonuçlarını alacağız. Bursa'yı yenersek, Antalya'da çıkarma yaparız.