Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Cavani'nin omzuyla attığı gol çok şıktı,Lavezzi'nin ilk golü de öyle.Chelsea berbat oynuyor,yakında kovarlar Boas'ı...

kumköylü ahmet

bizim baskanda yildirim demirörene destek verdi..Peki Sike davasinda bjkninda ismi Var demirören bunu nasil temizleyecek??Bunlar Anca Türkiyede olur arkadaslar yeminle yaziklar olsun..Lig Bitmek üzere hala bir yere varamadilar.Busene bizim durumumuz ortada lige en fazla tadi tuzu yine biz kattik taraftariyla futbol takimiyla yoksa bu lig bitmezdi böyle.

heryerdesamsunlu

adamlar puan silmedeki -12 puanı -6 ya indirmenin pazarlığını bile yapmışlar. anlayacağınız küme düşme yok. biz kalan maçlarımızı alıp kendimizi kurtarmaya bakacağız.bunlar utanmaz arlanmaz,şerefsizler :kafa:

heryerdesamsunlu

bırakın şunlardan fazla bahsetmeyelim.kendilerini değerli falan zannedecek salozlar.bize kendi güzelliklerimiz değerlerimiz yeter.yaşasın samsunspor samsunspor_x samsunspor_x

burakbas

SONSUZA DEK SAMSUNSPOR ! 1965 den beri...

SSKLA

YaşarDoğu

Solda tek başına koltuga sahip çıkıp oturan Erdinç mi?

King1965

Futbolcularımıza milli davet

Samsunspor'umuzun başarılı futbolcularından Theofanis Gekas, Aristide Bance, Akaki Hubutia ve Dejan Kelhar, ülkelerinin A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı. 4 oyuncumuz Bursaspor maçı sonrası ülkelerine gidecek. Hazırlık maçı sonrası Samsun'a dönecek olan futbolcularımız Antalyaspor karşılaşması hazırlıklarına katılacak.

Antalyaspro macına yetısecek mı ? Akaki harıcındekiler

King1965

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 22 February 2012, 17:59:45
bizde bir meşale yasak olmasa :D

bizde yasak olmasa stadın tum her bölumunde yakarız  :evet: :evet:

Shane_Falco

Alıntı yapılan: King1965 - 22 February 2012, 20:51:18
Futbolcularımıza milli davet

Samsunspor'umuzun başarılı futbolcularından Theofanis Gekas, Aristide Bance, Akaki Hubutia ve Dejan Kelhar, ülkelerinin A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı. 4 oyuncumuz Bursaspor maçı sonrası ülkelerine gidecek. Hazırlık maçı sonrası Samsun'a dönecek olan futbolcularımız Antalyaspor karşılaşması hazırlıklarına katılacak.

Antalyaspro macına yetısecek mı ? Akaki harıcındekiler

Burkina Faso daha yeni turnuvadan çıktı neyin hazırlık maçını yapıyo bunlar ?

sadece55

22 February 2012, 22:22:08 #28150 Son düzenlenme: 22 February 2012, 22:27:02 Erdinc
Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 22 February 2012, 19:54:24

Solda tek başına koltuga sahip çıkıp oturan Erdinç mi?

Ben de benzettim abi :) Mmo yönetim kurulu olarak Samsunsporu ziyaret ettik bugün güzel sohbetler oldu.

Turuncu

Futbolcularımıza balık ziyafeti...

Samsun Atakum'da faaliyet gösteren Emir Balıkçılık, Teknik Heyetimize ve futbolcularımıza akşam yemeği verdi. Antrenman sonrası Emir Balık Market'in sahibi İbrahim Cenikli'nin daveti üzerine Atakum'a giden oyuncularımıza burada balık ikram edildi. Yemeğe Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal, Yardımcı antrenörlerimiz ve futbolcularımız katıldı. Emir Balık Market'in sahibi İbrahim Cenikli'ye bu jestinden dolayı teşekkür ederiz.

resimler için

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=123

jurista

Emir Balıkçılığa helal olsun . 10 yıldır balık aldığım balıkçımı bıraktım , yolumu uzatıp her balık ihtiyacımda Türkiş'e Emir Balıkçılığa gidiyorum artık.İbrahim Beyle de tanıştık ,ayak üstü muhabbet ettik ,oğlunu konuştuk.Gurur duyuyorum memleketine ,takımına bu kentin değerlerine sahip çıkan esnafımızla .

Bizler de bu cömert insanlara,gönlü zengin samsunspor sevdalılarına destek olmalıyız.

İhtiyaçlarımızın temininde seçici davranmalıyız , üşenmeden tercihlerimizi bu doğrultuda yapmalıyız.

Teşekkürler İbrahim Cenikli ...

ahmetsefa55

tribündergi üye alımı yapıyo.bilginize  ;)

CurvaSs

tribündergi'ye üye olmak isteyen arkadaşlar olsunlar bence. çünkü herkes üye olacağı için en azından samsunspor'un imajını yeni üyelerin bozmaması için buradan aklı başında arkadaşlarımız üye olursa daha güzel olur. arada çıkıklık yapan yeni üyeleri de yola getiririz.